Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

Posted

Ja myślę że jak już, to lepiej żeby do starszych dzieci trafił , on miał fotki z moim małym , ale Bim był bardzo spięty jak go mały dotykał , mój Kuba ma bardzo dużo do czynienia ze schroniskowcami i umie się zachować , ale jak by się trafiło jakieś bardzo żywe dziecko albo takie które nie miało do czynienia z psami to by mogło wywołać niepożądaną reakcje psa , a u Bima bardzo łatwo o taką reakcje . Do takich dzieci Bim nie powinien trafić .

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaa']Ja myślę że jak już, to lepiej żeby do starszych dzieci trafił , on miał fotki z moim małym , ale Bim był bardzo spięty jak go mały dotykał , mój Kuba ma bardzo dużo do czynienia ze schroniskowcami i umie się zachować , ale jak by się trafiło jakieś bardzo żywe dziecko albo takie które nie miało do czynienia z psami to by mogło wywołać niepożądaną reakcje psa , a u Bima bardzo łatwo o taką reakcje . Do takich dzieci Bim nie powinien trafić .[/QUOTE]

Córka pani Sylwii miała do czynienia z psami, ale pani Sylwia boi się, że co, jak mała będzie chciała Bima "ukochać", jak wtedy on zareaguje.

Posted

ok kurcze, jak się szybko sprawy obracają :)
ciekawe, czy Pani się zdecyduje na BIma, ja mam lekkie obawy, że Pani jest sama z dzieckiem, chłopak na wyjazdach, do tego york i jeszcze Bim, pani pracuje... mi bynajmniej osobiście byłoby ciężko w takiej sytuacji... co innego jak jest dom z ogrodem... nie wiem, to moje odczucie tylko.

Posted

Bimuś mi wybaczy że zaproszę na bazarek na leczenie Grosi
[url]http://www.dogomania.pl/threads/193537-Ciuszki-bi%C5%BCuteria-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Grosi-do-06.10.2010-godz-22-00[/url]

Posted

No myślę,że się rozmyśliła. Dziwi mnie zawsze w ludziach to dlaczego nie mają odwagi potem odezwać się,ze jednak nie adoptują danego psa...a my czekamy z nadzieją..
Nie wiem , może ja jestem jakas dziwna.

U nas od poniedziałku pada, pogoda listopadowa. Do tego rozłożyło mnie przeziębienie.

Posted

[quote name='kaa']Witaj Bimuś :) , Pani się pewnie rozmyśliła , ale mam nadzieję że Bimek saię jeszcze komuś niebawem spodoba ;)[/QUOTE]
Lepiej że rozmyśliła się teraz jeśli ma wątpliwości niż po adopcji.
Bimuś taki śliczny i zdrowy, na pewno ktoś go jeszcze wypatrzy:)

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']No myślę,że się rozmyśliła. Dziwi mnie zawsze w ludziach to dlaczego nie mają odwagi potem odezwać się,ze jednak nie adoptują danego psa...a my czekamy z nadzieją..
Nie wiem , może ja jestem jakas dziwna.

U nas od poniedziałku pada, pogoda listopadowa. Do tego rozłożyło mnie przeziębienie.[/QUOTE]

Widocznie, to nie był ten jedyny domek... Szkoda, że szansa zmarnowana, ale pewnie jeszcze nie jedna osóbka pokocha Bimka. :) Bardzo dobrze, piszesz, no cóż niektórzy już tak samo nie pomyślą...
No to ciotka do wyrka, aspirin i się kurować. :)

Posted

Rozliczenie z wpłat i wydatków bedzie w tym tyg-zablokowałąm sobie konto zle wpisując hasło i czekam na aktywację nową.
Bimek zostanie odrobaczony w tym tyg. Ogólnie jest wulkanem energii- lata wszędzie , ciągle go pełno. Przybiega na zawołanie, uwielbia głaskanie i pieszczoty.

[IMG]http://images35.fotosik.pl/184/c7f3c52933dd6d2bmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images47.fotosik.pl/349/4f11da19280624cfmed.jpg[/IMG]