kaa Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Ja myślę że jak już, to lepiej żeby do starszych dzieci trafił , on miał fotki z moim małym , ale Bim był bardzo spięty jak go mały dotykał , mój Kuba ma bardzo dużo do czynienia ze schroniskowcami i umie się zachować , ale jak by się trafiło jakieś bardzo żywe dziecko albo takie które nie miało do czynienia z psami to by mogło wywołać niepożądaną reakcje psa , a u Bima bardzo łatwo o taką reakcje . Do takich dzieci Bim nie powinien trafić . Quote
paulinken Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='kaa']Ja myślę że jak już, to lepiej żeby do starszych dzieci trafił , on miał fotki z moim małym , ale Bim był bardzo spięty jak go mały dotykał , mój Kuba ma bardzo dużo do czynienia ze schroniskowcami i umie się zachować , ale jak by się trafiło jakieś bardzo żywe dziecko albo takie które nie miało do czynienia z psami to by mogło wywołać niepożądaną reakcje psa , a u Bima bardzo łatwo o taką reakcje . Do takich dzieci Bim nie powinien trafić .[/QUOTE] Córka pani Sylwii miała do czynienia z psami, ale pani Sylwia boi się, że co, jak mała będzie chciała Bima "ukochać", jak wtedy on zareaguje. Quote
kaa Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Oj ukochać to długo nie będzie go mogła , może po długim czasie sobie na to pozwoli Quote
Akrum Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 ok kurcze, jak się szybko sprawy obracają :) ciekawe, czy Pani się zdecyduje na BIma, ja mam lekkie obawy, że Pani jest sama z dzieckiem, chłopak na wyjazdach, do tego york i jeszcze Bim, pani pracuje... mi bynajmniej osobiście byłoby ciężko w takiej sytuacji... co innego jak jest dom z ogrodem... nie wiem, to moje odczucie tylko. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Pani się nie odzywa. Może czeka aż wróci chłopak z delegacji a może się rozmysliła. Quote
paulinken Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Może się ciągle zastanawia. A jeśli się rozmyśliła, to trudno, widocznie nie podołałaby, Quote
Mysza2 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Bimuś mi wybaczy że zaproszę na bazarek na leczenie Grosi [url]http://www.dogomania.pl/threads/193537-Ciuszki-bi%C5%BCuteria-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Grosi-do-06.10.2010-godz-22-00[/url] Quote
kaa Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Witaj Bimuś :) , Pani się pewnie rozmyśliła , ale mam nadzieję że Bimek saię jeszcze komuś niebawem spodoba ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 No myślę,że się rozmyśliła. Dziwi mnie zawsze w ludziach to dlaczego nie mają odwagi potem odezwać się,ze jednak nie adoptują danego psa...a my czekamy z nadzieją.. Nie wiem , może ja jestem jakas dziwna. U nas od poniedziałku pada, pogoda listopadowa. Do tego rozłożyło mnie przeziębienie. Quote
Mysza2 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='kaa']Witaj Bimuś :) , Pani się pewnie rozmyśliła , ale mam nadzieję że Bimek saię jeszcze komuś niebawem spodoba ;)[/QUOTE] Lepiej że rozmyśliła się teraz jeśli ma wątpliwości niż po adopcji. Bimuś taki śliczny i zdrowy, na pewno ktoś go jeszcze wypatrzy:) Quote
Aneta220978 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Dawno mnie nie było u chłopaka. Przepraszam Bimku. Co tam słychać????? Quote
phase Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']No myślę,że się rozmyśliła. Dziwi mnie zawsze w ludziach to dlaczego nie mają odwagi potem odezwać się,ze jednak nie adoptują danego psa...a my czekamy z nadzieją.. Nie wiem , może ja jestem jakas dziwna. U nas od poniedziałku pada, pogoda listopadowa. Do tego rozłożyło mnie przeziębienie.[/QUOTE] Widocznie, to nie był ten jedyny domek... Szkoda, że szansa zmarnowana, ale pewnie jeszcze nie jedna osóbka pokocha Bimka. :) Bardzo dobrze, piszesz, no cóż niektórzy już tak samo nie pomyślą... No to ciotka do wyrka, aspirin i się kurować. :) Quote
Akrum Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 dzień dobry Bimek, co u ciebie? jak się bawisz? Quote
danka4u1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Bimuś, na wczesnopopłudniowy spacerek ! To co , że pada ? Bimki nie boją się deszczu. Quote
paulinken Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Dziewczynki, jak któraś zrobi plakat, to powieszę w Bydgoszczy. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Rozliczenie z wpłat i wydatków bedzie w tym tyg-zablokowałąm sobie konto zle wpisując hasło i czekam na aktywację nową. Bimek zostanie odrobaczony w tym tyg. Ogólnie jest wulkanem energii- lata wszędzie , ciągle go pełno. Przybiega na zawołanie, uwielbia głaskanie i pieszczoty. [IMG]http://images35.fotosik.pl/184/c7f3c52933dd6d2bmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images47.fotosik.pl/349/4f11da19280624cfmed.jpg[/IMG] Quote
Akrum Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Bimek, śliczny jesteś :) I nadal cisza? nikt nie dzwoni? żaden domek się nie szykuje?? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Cisza...zero telefonów, nie tylko o Bima, ale ogólnie jakos nie ma zainteresowania. Nie wiem gdzie już najskuteczniej ogłaszac, wszedzie mnóstwo ogłoszeń psiaków... Quote
Recommended Posts