NightQueen Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 M. nie ma paszportu Ze szkoleniowcem to grubsza sprawa, trzeba by było opłacić mu nocleg, no i jego i tak dalej i tak dalej, myślę że wyszłoby to sporo Quote
Ppx Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 To chyba do uzgodnienia, może się płaci tylko za zajęcia i jedzie jako zlotowicz? Pasowałoby się spytać. ;) Quote
Bewarka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Chyba, że jednak udałoby się skombinować jakieś przeszkody co? W tamtym roku nie wyszło...Ja myślałam, że może coś zrobię, ale z tymi zdolnościami jedyna hopka rozleciała przy moich małych pieskach po miesiącu. Za to przyjaciółka mówiła, że na wiosne jak się jej młodsze rodzeństwo nie będzie bawić to mi da ten tunel co go tak obserwuję :evil_lol: Z tym że on ma z metr długości :cool3: No i z kasą jest ciężko a też myślałam, żeby u ojca znajomego zamówić. Rodzice wydziedziczyliby mnie ^^ PS:I myślę, że jednak nie każdy chciałby płacić za to. Zwłaszcza kto psa nie ma... Quote
Ppx Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 [url]http://chomikuj.pl/Axisss/Galeria/Jak+Zrobi*c4*87+przeszkody/Hopka[/url] :) Quote
Bewarka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 A ja to widziałam :) tylko nie miałam tych uchwytów do rur. Kombinowałam jak sie dało. Mam nawet fotke gdzieś... taki off mały :lol: ona w ziemie jest wbita przyklejonymi śledziami od namiotu [IMG]http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/agi4.jpg?t=1296163538[/IMG] [IMG]http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/agi2.jpg?t=1296163603[/IMG] Quote
DomixX Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 [url]http://www.starawies.com.pl/[/url] Fajnie tam..;) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Stara wieś też mnie sie bardzo podoba ;) Okolice ciekawe, jest gdzie chodzić. Quote
dog193 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Cóż, ja będę jechać bez psa i nie mam zamiaru płacić za szkoleniowca z wiadomych powodów - mnie szkolić nie będzie. Stara Wieś może być (trochę za bliska odległość między domkami, może być problem), aczkolwiek mnie w dalszym ciągu się najbardziej Dębno podoba ;) Quote
NightQueen Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 [quote name='dog193']Cóż, ja będę jechać bez psa i nie mam zamiaru płacić za szkoleniowca z wiadomych powodów - mnie szkolić nie będzie. [/QUOTE] a przydałoby ci się to :diabloti::diabloti: Stara Wieś lepsza pod każdym względem (i nie mówię to tylko dlatego że mam blisko :diabloti:), domki rewelacja, woda na przeciwko domków :loveu: dojazd też jest plusem dla większości bo jest to +/- 3 h bliżej niż Dębno. JA GŁOSUJĘ NA STARĄ WIEŚ :evil_lol: możemy zrobić ankietę :evil_lol: Quote
Avaloth Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ja na Starą Wieś mam jakieś 30 min więcej niż Dębno, ale że większości bardziej będzie pasowa dojazd to jestem bardziej za tym. Z tego co sprawdzałam jestem chyba jedyną osobą która do Starej Wsi ma dalej niż do Dębna :D a co z tym terminem ? 11-17.07.2011 pasi ? [SIZE=1][COLOR=silver] zabijcie mnie. dzisiaj mam studniówkę a obudziłam się z gorączką 37.5.. módlcie się żeby nie wróciła bo jak będę musiała zażyć prochy przed wyjściem i jechac na nich całą studniówkę to % mam z głowy..[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=silver]nie ma to jak szczęscie:placz:[/COLOR][/SIZE] Quote
dog193 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ale jest dużo domków na małym obszarze, tzn duże zagęszczenie. W wakacje będzie tam pewnie pełno ludzi, więc z tą wodą też może być problem. No i ja zdecydowanie wolę góry ;) Czyli jestem za Dębnem. Quote
Bewarka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ja tam nie wiem, ale dla mnie lepiej Stara Wieś. Quote
Bartiśkowa_ Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Stara wieś do mnie bardziej przemawia ;) Te tereny coś mi się wydaje że są naprawde godne uwagi ;d [URL]http://www.starawies.com.pl/okolica/gora-sw-genowefy[/URL] góry tez są ;p a ile stawików i wody zobaczcie w okolicy w zakładkach ;) Quote
NightQueen Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Czyli ... Stara Wieś wygrywa :multi::multi::diabloti: Quote
dog193 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Ja tam uważam, że na wakacje może jednak wyjechać gdzieś dalej - w końcu to wakacje ;) No ale skoro wam nie pasuje, to trudno - sama do Dębna nie pojadę ;) Anita - nie o takie góry mi chodziło :evil_lol: U mnie w okolicy też są - Tarnowskie Góry i hałdy :evil_lol: No, to kto dzwoni i załatwia? :diabloti: Wybraliście ośrodek, to teraz załatwiajcie, ja z wielką chęcią tylko wpłacę kasę i tym razem przyjadę na gotowe, myślę, że Anula także :diabloti: A duże zagęszczenie domków to dalej jest problem, ale nikt nie zwrócił na niego uwagi w radosnej euforii :p :eviltong: Quote
Avaloth Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Ja mogę zadzwonić jak wrócę z ferii czyli w następny weekend ( a że w niedzielę raczej nie będą odbierac to po weekendzie). Generalnie mogę ustalać to wszystko ale jeszcze nie wiem czy będę mieć dostępne jakieś konto do ewentualnego zbierania kasy więc jeśli ktoś by mógł byłoby miło. Jak będę dzownic to mogę spytac czy nie ma przypadkiem kilku domków jakoś bardziej z boku, a nóż widelec. Zawsze możemy jeszcze jakiś inny ośrodek poszukac.. Quote
Bewarka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Mi to nie przeszkadza absolutnie, o a jak będzie na skraju to już w ogóle bomba :) Za domkami chyba niemało miejsca i będzie się łatwiej zmówić na częstsze wspólne spacery itp. Jak dla mnie same plusy ^^ Quote
dog193 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Dżasta, kufa, nie chodzi o nas, tylko o innych ludzi, którzy akurat tam będą :evil_lol: A tak bliskie towarzystwo jęczących, narzekających i mających ciągłe problemy ludzi jest męczące, możesz mi wierzyć. No i jakoś nikt się nie pali, żeby załatwiać, wiedziałam, że tak będzie ;) Tyko jedna Iśka powiedziała, że może zadzwonić. Quote
Bewarka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 A no tak, są jeszcze inni...:lol: No więc wspólnymi siłami odgrodzimy się od reszty urlopowiczów, co wy na to? he he Może akurat nie będzie tak dużo ludu... Ja z racji swojego wieku, możliwości bla bla bla.. mogę się podjąć jedynie organizacji/planowania rozrywki. Już nawet mam jedną zabawę z psami, widziałam na zdjęciach jakiegoś obozu :diabloti: Quote
Berneska Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 No to ja czekam na jeszcze jakieś większe decyzje ;) Ta Stara Wieś faktycznie mają super warunki, tereny itp. , a ludzie co tam będą jak zobaczą taką chmarę psów to będą uciekać na drugą stronę terenu ośrodka :cool3: Quote
Avaloth Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 właśnie, niech się inni martwią :D a tak serio to wydaje mi się że jednak wszystkie psy które bierzemy na zlot są nieagresywne i odwoływalne także wystarczy że każdy swojego będzie pilnował.. inna sprawa że może być problem z sąsiadami jeśli będziemy głośno wieczorami.. no nic, ja na tydzień wybywam, nie wiem na ile będę miec dostęp do internetu, więc sobie tu poustalajcie co trzeba a jak wrócę będę dzwonić. chyba że ktoś inny ma ochotę załatwiać, wtedy odstąpię tego zaszczytu:diabloti: Quote
dog193 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Zobaczycie, jak męczące jest towarzystwo zrzędzących ludzi. Te domki naprawdę są blisko siebie, my będziemy przeszkadzać im, a oni nam. Quote
Recommended Posts