Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba by było tam zadzwonić i zapytać jak to z ceną, może by coś spuścili ;) ja nie sprawdzałam jak cenowo to wychodzi, tylko spodobał mi się ośrodek, no i był polecany przez psiarzy

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

spotykamy się my, dogomaniacy, psiarze i inne istoty które na zlot przyjeżdżają jako osoby towarzyszące :D
z psami oczywiście, tzn kto ma i chce ;)
Przez około tydzień przebywamy razem, mieszkamy, jemy, łazimy na spacery etc. Generalnie nie ma jakiegoś planu czy opiekuna jak na obozie, organizator załatwia ośrodek i rzeczy z tym powiązane, na miejscu każdy odpowiada za siebie. Ale oczywiście pomagamy sobie, nikt z głodu ani czegoś takiego nie zginie xD

oj tam gdzie daleko. ja w dwa lata temu jechałam pod Wrocław z krakowa, a były i osoby z gdyni ;)

Posted

[quote name='kasia8579']a w ogóle Śląsk jest daleko od dolnośląska ...[/QUOTE]

Daleko to jest od wielkopolski, a nie od dolnośląskiego;P

[quote name='Avaloth']spotykamy się my, dogomaniacy, psiarze i inne istoty które na zlot przyjeżdżają jako osoby towarzyszące :D
z psami oczywiście, tzn kto ma i chce ;)
Przez około tydzień przebywamy razem, mieszkamy, jemy, łazimy na spacery etc. Generalnie nie ma jakiegoś planu czy opiekuna jak na obozie, organizator załatwia ośrodek i rzeczy z tym powiązane, na miejscu każdy odpowiada za siebie. Ale oczywiście pomagamy sobie, nikt z głodu ani czegoś takiego nie zginie xD

oj tam gdzie daleko. ja w dwa lata temu jechałam pod Wrocław z krakowa, a były i osoby z gdyni ;)[/QUOTE]

Iśka jak pięknie wyjaśniłaś:D nadajesz się na przedszkolanke :loveu:

Daleko to ja mam wszędzie bo na taki odludziu jakimś mieszkam:P muszę się przeprowadzić:P

Posted

[quote name='kasia8579']Ciekawe ^^ , a w jakim przedziale wiekowym to jest mniej więcej ? :D[/QUOTE]
Ostatnio najmłodsze były dwie dziewczyny 14 lat, najstarsza po trzydziestce a za nią Jola-26 lat ;)
[quote name='Naklejka']Osobę, która ma papiery na opiekuna, mogę załatwić:diabloti:[/QUOTE]
Osobę, która ma papiery na opiekuna to chcą chyba tylko rodzice uczestników i to jeszcze nie wszystkich :eviltong: Moim zdaniem to jest zbędne, bo raczej nikt za nikogo nie będzie w pełni odpowiadał. Chyba że 'dla picu' :)

Posted

Niektórym rodzicom by to pomogło psychicznie xD
jeśli osoba ta jest chętna na zlot to i z papierami i bez ją chętnie przyjmiemy ^^

ludu błagam, popytajcie znajomych o ośrodki ! bo nawet jeśli Dębno wypali to czy na pewno każdemu chce się dojeżdżać w góry ? myślę że np. północny śląsk byłby o wiele lepiej dostępny dla większości, ale ja nie znam żadnych ośrodków, a trudno tak coś znaleźc..

pies to pies, myślę że szczególnie dla nas dogomaniaków nie ma znaczenie czy jest rasowy czy nie. dosłownie kilka psów ostatnio była rasowa (ze cztery ?) Masza, Dakiś, Lalka, Audiś i tyle ?
byle pies nie był agresywny i żebyś nad nim panowała

Posted

Ja szukam i szukam i jak na razie widze tylko jedno
[url]http://domkiletniskowe.netiz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=46[/url]

Posted

[quote name='Bewarka']Ja szukam i szukam i jak na razie widze tylko jedno
[url]http://domkiletniskowe.netiz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=46[/url][/QUOTE]
jak dla mnie wygląda sensownie ;)

do Złotego Stoku wysłałam maila z pytaniem o psy, zobaczymy.
Do Dębna dzwonię jutro, potem mogę sprawdzic ten powyżej.

Posted

Co do Dębna to ja już tam, dzwoniłam wcześneij, bo to był pierwszy brany pod uwagę ośrodek i powiedzieli że psy jaknajbardziej psy moga przyjechać i że tylko trzeba ich pilonować. Nie mieliby nic przeciwko zlotowi. Mili właścieciele z tego co mi mama mówiła ;)

Posted

No co wy opowiadacie, jasne, że tylko rasowe psy :diabloti: Kto by śmiał z jakimiś kundlami przyjechać? :diabloti: Aha, i koniecznie trzeba wziąć rodowód, bez niego nie wpuszczamy, no chyba, że był ósmy z miotu, to co innego :diabloti:

Mnie się w tym Dębnie bardzo podoba :loveu: Uwielbiam takie górskie klimaty :)

Złoty Stok też całkiem fajnie się na zdjęciach prezentuje.

Posted

aha super xd
to nie dzwonie bo sobie pomyślą że organizacja dziwna ;D
chyba że mamy ustalony termin?
bierzemy to czy szukamy dalej ?
mi się podoba tylko się boję że dużo ludzi się wykruszy ze względu na dojazd.. jednak to jest kawałek od większości

Posted

[COLOR="blue"]jezu nie wiem kiedy:evil_lol:
biera pod uwaga poprawka z matury:evil_lol:
no abo środek lipca a Iś ewentualnie jakoś inaczy obczaimy z Sopotem;)[/COLOR]

Posted

no mi to obojętne, poza zlotem mam w planach wyjazd za granicę ale to czerwiec albo wrzesień, i Kacwin i Sopot ale to mi centralnie wisi kiedy xd
aczkolwiek jednak zlot wolałabym w lipcu, obojętne w której części

zróbmy głosowanie xdd