NightQueen Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Trzeba by było tam zadzwonić i zapytać jak to z ceną, może by coś spuścili ;) ja nie sprawdzałam jak cenowo to wychodzi, tylko spodobał mi się ośrodek, no i był polecany przez psiarzy Quote
NightQueen Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='kasia8579']Fajny taki zlot psiarzy ;) te zdjęcia z pierwszych stron są boskie ! ; d[/QUOTE] skąd jesteś? B-c w twoim podpisie co oznaczają? zapraszamy na zlot :p Quote
kasia8579 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Fajny taki zlot psiarzy ;) te zdjęcia z pierwszych stron są boskie ! ; d Quote
kasia8579 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 ja z Bolesławca ;D ale ja niewiem na czym dokładnie taki zlot polega ;d Jestem ciemna :D Quote
NightQueen Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='kasia8579']ja z Bolesławca ;D ale ja niewiem na czym dokładnie taki zlot polega ;d Jestem ciemna :D[/QUOTE] jedziemy z psami (lub bez) i świetnie się bawimy :evil_lol: Quote
kasia8579 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 a w ogóle Śląsk jest daleko od dolnośląska ... Quote
Avaloth Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 spotykamy się my, dogomaniacy, psiarze i inne istoty które na zlot przyjeżdżają jako osoby towarzyszące :D z psami oczywiście, tzn kto ma i chce ;) Przez około tydzień przebywamy razem, mieszkamy, jemy, łazimy na spacery etc. Generalnie nie ma jakiegoś planu czy opiekuna jak na obozie, organizator załatwia ośrodek i rzeczy z tym powiązane, na miejscu każdy odpowiada za siebie. Ale oczywiście pomagamy sobie, nikt z głodu ani czegoś takiego nie zginie xD oj tam gdzie daleko. ja w dwa lata temu jechałam pod Wrocław z krakowa, a były i osoby z gdyni ;) Quote
kasia8579 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ciekawe ^^ , a w jakim przedziale wiekowym to jest mniej więcej ? :D Quote
Naklejka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Osobę, która ma papiery na opiekuna, mogę załatwić:diabloti: Quote
Sweet Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='kasia8579']a w ogóle Śląsk jest daleko od dolnośląska ...[/QUOTE] Daleko to jest od wielkopolski, a nie od dolnośląskiego;P [quote name='Avaloth']spotykamy się my, dogomaniacy, psiarze i inne istoty które na zlot przyjeżdżają jako osoby towarzyszące :D z psami oczywiście, tzn kto ma i chce ;) Przez około tydzień przebywamy razem, mieszkamy, jemy, łazimy na spacery etc. Generalnie nie ma jakiegoś planu czy opiekuna jak na obozie, organizator załatwia ośrodek i rzeczy z tym powiązane, na miejscu każdy odpowiada za siebie. Ale oczywiście pomagamy sobie, nikt z głodu ani czegoś takiego nie zginie xD oj tam gdzie daleko. ja w dwa lata temu jechałam pod Wrocław z krakowa, a były i osoby z gdyni ;)[/QUOTE] Iśka jak pięknie wyjaśniłaś:D nadajesz się na przedszkolanke :loveu: Daleko to ja mam wszędzie bo na taki odludziu jakimś mieszkam:P muszę się przeprowadzić:P Quote
Bewarka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='kasia8579']Ciekawe ^^ , a w jakim przedziale wiekowym to jest mniej więcej ? :D[/QUOTE] Ostatnio najmłodsze były dwie dziewczyny 14 lat, najstarsza po trzydziestce a za nią Jola-26 lat ;) [quote name='Naklejka']Osobę, która ma papiery na opiekuna, mogę załatwić:diabloti:[/QUOTE] Osobę, która ma papiery na opiekuna to chcą chyba tylko rodzice uczestników i to jeszcze nie wszystkich :eviltong: Moim zdaniem to jest zbędne, bo raczej nikt za nikogo nie będzie w pełni odpowiadał. Chyba że 'dla picu' :) Quote
kasia8579 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 no ja mam akurat 14 , ale niestety wyglądam na 12 ;) A wy tylko z rasowymi byłyście ? , bo ja mam kundelki ;( [IMG]http://i54.tinypic.com/2s9r9yv.jpg[/IMG] Quote
Avaloth Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Niektórym rodzicom by to pomogło psychicznie xD jeśli osoba ta jest chętna na zlot to i z papierami i bez ją chętnie przyjmiemy ^^ ludu błagam, popytajcie znajomych o ośrodki ! bo nawet jeśli Dębno wypali to czy na pewno każdemu chce się dojeżdżać w góry ? myślę że np. północny śląsk byłby o wiele lepiej dostępny dla większości, ale ja nie znam żadnych ośrodków, a trudno tak coś znaleźc.. pies to pies, myślę że szczególnie dla nas dogomaniaków nie ma znaczenie czy jest rasowy czy nie. dosłownie kilka psów ostatnio była rasowa (ze cztery ?) Masza, Dakiś, Lalka, Audiś i tyle ? byle pies nie był agresywny i żebyś nad nim panowała Quote
Tepes Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [COLOR=blue]rasowe czy kundelki wsio rawno;) wszyscy mogą jechać;) [/COLOR] Quote
Avaloth Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [url]http://www.zlotystok.net.pl/[/url] Patuś znalazła jeszcze coś takiego. tam też mogę zadzwonic za jednym zamachem jak coś.. Quote
Bewarka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ja szukam i szukam i jak na razie widze tylko jedno [url]http://domkiletniskowe.netiz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=46[/url] Quote
Avaloth Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='Bewarka']Ja szukam i szukam i jak na razie widze tylko jedno [url]http://domkiletniskowe.netiz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=46[/url][/QUOTE] jak dla mnie wygląda sensownie ;) do Złotego Stoku wysłałam maila z pytaniem o psy, zobaczymy. Do Dębna dzwonię jutro, potem mogę sprawdzic ten powyżej. Quote
Bartiśkowa_ Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Co do Dębna to ja już tam, dzwoniłam wcześneij, bo to był pierwszy brany pod uwagę ośrodek i powiedzieli że psy jaknajbardziej psy moga przyjechać i że tylko trzeba ich pilonować. Nie mieliby nic przeciwko zlotowi. Mili właścieciele z tego co mi mama mówiła ;) Quote
dog193 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 No co wy opowiadacie, jasne, że tylko rasowe psy :diabloti: Kto by śmiał z jakimiś kundlami przyjechać? :diabloti: Aha, i koniecznie trzeba wziąć rodowód, bez niego nie wpuszczamy, no chyba, że był ósmy z miotu, to co innego :diabloti: Mnie się w tym Dębnie bardzo podoba :loveu: Uwielbiam takie górskie klimaty :) Złoty Stok też całkiem fajnie się na zdjęciach prezentuje. Quote
Tepes Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 [COLOR=blue]te no faktycznie jo zapomniałach, żeś Ty dzwoniła tam!! no to wystarczy ino padać że chcemy tam termin i wgl:evil_lol: [/COLOR] Quote
Avaloth Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 aha super xd to nie dzwonie bo sobie pomyślą że organizacja dziwna ;D chyba że mamy ustalony termin? bierzemy to czy szukamy dalej ? mi się podoba tylko się boję że dużo ludzi się wykruszy ze względu na dojazd.. jednak to jest kawałek od większości Quote
Tepes Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 [COLOR="blue"]jedziemy i nie marudź!:diabloti: początek lipiec jakoś, ew som początek sierpnia[/COLOR] Quote
Bewarka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Jak w początek lipca to na 90% mnie nie będzie...:P Quote
Tepes Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 [COLOR="blue"]jezu nie wiem kiedy:evil_lol: biera pod uwaga poprawka z matury:evil_lol: no abo środek lipca a Iś ewentualnie jakoś inaczy obczaimy z Sopotem;)[/COLOR] Quote
Avaloth Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 no mi to obojętne, poza zlotem mam w planach wyjazd za granicę ale to czerwiec albo wrzesień, i Kacwin i Sopot ale to mi centralnie wisi kiedy xd aczkolwiek jednak zlot wolałabym w lipcu, obojętne w której części zróbmy głosowanie xdd Quote
Recommended Posts