DomixX Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='NightQueen'] jamnik? :loveu: no ba, tylko teraz nie ma chodzenia gdzie się chce :mad::diabloti: siedzicie z nami (ja pewnie nie pojadę ale z resztą) aż będziecie mieli nas (ich) dość, na tyle że na widok nasz (ich) będziecie miały odruch wymiotny :diabloti::evil_lol::evil_lol: [SIZE=1]oczywiście żartuje [/SIZE][/QUOTE] Mieszaniec jamnika:eviltong: No tak dziwnie to wszystko wyszło, chodziliśmy własnymi drogami, co było nie fer w stosunku do Was( może to też dlatego, że nikogo tam nie znaliśmy na początku i było nam trudniej) nie wiem może jak bym miała psa było by łatwiej wtopić sie w otoczenie, chodzić na spacery i wql, teraz już wiem że tego błędu nie popełnie i biore kundla ze Sobą, za pozostałą załoge nie odpowiadam:mad: Quote
NightQueen Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='DomixX']Mieszaniec jamnika:eviltong: No tak dziwnie to wszystko wyszło, chodziliśmy własnymi drogami, co było nie fer w stosunku do Was( może to też dlatego, że nikogo tam nie znaliśmy na początku i było nam trudniej) nie wiem może jak bym miała psa było by łatwiej wtopić sie w otoczenie, chodzić na spacery i wql, teraz już wiem że tego błędu nie popełnie i biore kundla ze Sobą, za pozostałą załoge nie odpowiadam:mad:[/QUOTE] ja też nikogo nie znałam :p Ale fakt mogłyście z nami chodzić, przecież dużo osób bez psów było, np. Ewa która pożyczyła sobie Daktyla :diabloti: Quote
dog193 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='dog193']Przemciu, a nie ty przypadkiem? :diabloti: Ty albo Anita :D[/QUOTE] Nikt nie zauważył :( Mówię, że albo Pati, albo Anita wymyśliły te surykatki :D Iśka, bo twój pies po pierwsze wielkością przypomina jakiegoś molosa, a nie ONa, a po drugie chciał mnie zjeść już na samym początku naszych odwiedzin u ciebie :evil_lol: Już nie mówiąc o tym, że się z nim bałam bawić, bo od razu chwytał zębami bez jakiegokolwiek wyczucia :diabloti: Pati, ale przecież ja nie byłam zlotowiczem, jak się wczoraj dowiedziałam :( Więc się nie liczę :diabloti: Poza tym też się was wstydziłam, nie było widać? :diabloti: A Daki sam mnie wybrał :D Pamiętam jak w drugi dzień zlotu siedziałam w ostatnim domku już wieczorem na podłodze i Kraksę głaskałam, a Daki do mnie podszedł, wlazł na kolana i zasnął, od tego momentu to był mój pies :D Domix - z mojej strony powiem tyle, że trochę dziwna sytuacja wyniknęła w pierwszy dzień zlotu, jak my chyba na spacer poszliśmy, albo do recepcji, no nie wiem, w każdym razie była nas większa grupa, a wy w czwórkę z chłopakami nas mijaliście i słyszałam jakieś dziwne uwagi pod naszym adresem. Nie wiem, jaki problem miały twoje koleżanki, ale dziwna to była sytuacja. Z tym że chłopaki potem już się do nas przekonali, a wy nie. Quote
Sweet Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Avaloth'] nie wiem kto ale nazwa była jak najbardziej trafiona:loveu: i pamiętam tą bekę jak to ktoś powiedział po raz pierwszy:evil_lol: wiesz, Ady żadne psy nie lubią więc ona sobie upraszcza żeby nie było i na każdy brak oznak znienawidzenia mówi 'lubił' :diabloti: ([SIZE=1]też Cię kocham Aduś:loveu:)[/SIZE][/QUOTE] Nie no ale to chyba Pati była;P Iś no i ty też przeciwko mnie :mad::mad: [quote name='NightQueen'] taaa ja też to pamiętam i wiesz co :cool3: coś mi świta że to ja palnęłam z tą głupota :diabloti::evil_lol: no ba, tylko teraz nie ma chodzenia gdzie się chce :mad::diabloti: siedzicie z nami (ja pewnie nie pojadę ale z resztą) aż będziecie mieli nas (ich) dość, na tyle że na widok nasz (ich) będziecie miały odruch wymiotny :diabloti::evil_lol::evil_lol: [SIZE=1]oczywiście żartuje [/SIZE][/QUOTE] Widzisz wiedziałam że to ty;P Napewno pojedziesz:D to ja nie pojade:diabloti: Quote
Bewarka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Tak normalnie najlepiej żeby nikt nie jechał... :eviltong: Domixowa: jak dla mnie jeśli tylko chcesz jechać to super, im więcej tym lepiej xD Ja załapałam siedząc przed domkami jak Pati powiedziała żeby zrobić fotke surykatkom i się zaczęła śmiać a akurat patrzyłam się w wyświetlacz aparatu. :) Buu, nikt mi nie raczył powiedzieć :P Hehe ja już myśle o transporcie. Dla mnie jak na ten czas najgorszy problem ^^ Quote
Sweet Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Dżasta ty się transportem przejmujesz:P Blisko masz tam przecież:P Na piechote pójdziesz z tydzień wcześniej:P Ja by musiała z miesiąc do przodu wyjść...;P Dla mnie właśnie najgorszym problemem jest transport... ;/ Quote
Avaloth Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Dżasta jeśli mnie ktoś podrzuci to bez problemu myślę że ze swoją małą sucz, albo i dwoma się zmieścisz ;) o ile mnie ktoś podwiezie.. xd Domix ja myślę że jak teraz pojedziecie, będziecie wiedzieć co i jak, zaczniemy od nowa, nikt sobie nie będzie robił wyrzutów ani rozpamiętywania (ja z mojej strony mogę obiecać że nie będę xd) to będzie fajnie :) w tamtym roku wyszło jak wyszło, trochę dziwnie no ale po co rozpamiętywac Ja pamiętam jak na moim pierwszym zlocie miałyśmy spinę z 'VIPami,' a w tym momencie ja spokojnie mogłabym jechać na ogólny o ile oni by mnie chcieli xd wtedy moim zdaniem to było głupie, i nie tylko oni w tym zawinili ^^ no ale cóż, człowiek się uczy na swoich błędach ;) Ada do Aśki podjedziesz jak zwykle czy coś, dasz radę ;) Quote
Sweet Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Ja nie wiem czy Asia mnie jeszcze będzie chciała ;P A tak w ogóle to nie wiadomo jak się wszystko potoczy;) Quote
Bewarka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Mój brat powiedział, że jak będzie wystarczająco osób, żeby się opłacało (3-4 ?) to byśmy sie podzielili kosztami za paliwo i zawiózłby. :D Mam nadzieję, że Ola się zdecyduje. To będzie śmieszne jeśli poznam nia dopiero na zlocie a mieszka tak niedaleko mnie, ale...:lol: Quote
Avaloth Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Bewarka']Mój brat powiedział, że jak będzie wystarczająco osób, żeby się opłacało (3-4 ?) to byśmy sie podzielili kosztami za paliwo i zawiózłby. :D Mam nadzieję, że Ola się zdecyduje. To będzie śmieszne jeśli poznam nia dopiero na zlocie a mieszka tak niedaleko mnie, ale...:lol:[/QUOTE] osobiście miałam ochotę na jakieś krakowskie spotkanie dogomaniaków w ferie, ale ja wyjeżdżam w 1szym tygodniu, Ola w drugim :D a LadyK nie ma za bardzo na dogo.. ale jakbyś miała kiedyś czas i ochotę pdoskoczyc bliżej Krk to ja jestem chętna na jakieś grupowe spotkanko ;) Quote
NightQueen Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='Avaloth']osobiście miałam ochotę na jakieś krakowskie spotkanie dogomaniaków w ferie, ale ja wyjeżdżam w 1szym tygodniu, Ola w drugim :D a LadyK nie ma za bardzo na dogo.. ale jakbyś miała kiedyś czas i ochotę pdoskoczyc bliżej Krk to ja jestem chętna na jakieś grupowe spotkanko ;)[/QUOTE] mnie jak zwykle oczywiście nie uwzględniła :mad: DomixX w Żywcu prawdopodobnie Quote
DomixX Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 To gdzie wstępnie ma być ten zlot dziewuszki? :razz: Quote
DomixX Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 A macie jakiś link tego ośrodka, domków? Quote
Naklejka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 A ja mogę przyjechać ze swoim szczeniaczkiem?:evil_lol: Quote
Avaloth Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Dlatego że do Ciebie nie mam żadnych ale :D znaczy nie zgłaszałaś żadnych problemów z terminem ani niczym innym, poza transportem Twego psa ale kto by się nim przejmował xdd) Naklejka zapraszamy :D szczeniaczek jak się patrzy, a jaki malutki xD Myślałyśmy o tym: [COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://www.adamczyk-zarzecze.superturystyka.pl/[/url] ale póki co nikt tam nie odbiera.. [/U][/FONT][/COLOR] Quote
dog193 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Aha, co do domku 16-osobowego jest jeszcze jeden problem - kibel :diabloti: Ostatnio byliśmy po 6/7 w domkach, a i tak kolejki były (przynajmniej u nas). I jakoś nie potrafię sobie wyobrazić 16 osób do jednej łazienki :evil_lol: Iśka, co z tym ośrodkiem koło Kacwina? Quote
dog193 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Dobra, doczytałam, że są ogólnodostępne, więc lajt :D W Sulistrowicach my miałyśmy zimną wodę, dziewczyny z domku obok w ogóle nie miały prysznica, więc też korzystałyśmy z tych ogólnodostępnych :D Quote
NightQueen Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='dog193']Aha, co do domku 16-osobowego jest jeszcze jeden problem - kibel :diabloti: Ostatnio byliśmy po 6/7 w domkach, a i tak kolejki były (przynajmniej u nas). I jakoś nie potrafię sobie wyobrazić 16 osób do jednej łazienki :evil_lol: Iśka, co z tym ośrodkiem koło Kacwina?[/QUOTE] my tego problemu nie mieliśmy, każdy się kąpał o innej godzinie, a ja nie wiem czemu ale zawsze ostatnia i wiecznie nie miałam ciepłej wody :evil_lol: Quote
Tepes Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [COLOR=blue]Naklejka bierz swojego szczeniorka i sru:evil_lol: no dzisiej tyż tata bydzie próbowoł dzwonić no zoboczymy;) [/COLOR] Quote
Naklejka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Jak jakiś pies podpadnie, to Jetsan przynajmniej będzie miał darmowy obiad:evil_lol: Zobaczymy jeszcze..... Quote
Tepes Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [COLOR="blue"]ok dodzwonili my sie I możecie szukac nowego ośrodka;) po 1 pan był jakiś taki ymm...przmulony:diabloti: i stwierdził, że lipiec to jest sezon i, że tyle psów bydzie przeszkadzało i, że jak chcemy to możemy se przyjechać w czerwcu abo wrześniu...tak więc podziękowałach... zobocza może jak z tym Kacwinem..[/COLOR] Quote
Natula Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 ja tez chcem z Wami gdzies jechać :D tylko nie wiem czy któres futro sie nadaje i czy ja się nadaje :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='Tepes'] zobocza może jak z tym Kacwinem..[/QUOTE] a Międzybrodzie? gdzies w okolicach jeziora? Quote
Tepes Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [COLOR=blue]to poszukej ośrodka jakiegoś i mi pokoż;)[/COLOR] Quote
Recommended Posts