Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='NightQueen']
noo tylko ja taka głupia byłam i zabrałam ze sobą problematycznego psa, nad którym nie mogłam zapanować :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]:eviltong:
Ale np. moje lokatorki z góry miały w sumie minimum 4 psy i na pewno nie pokaźnych rozmiarów, więc z pewnością przynajmniej jeden nadałby się. Zresztą i tak chodziły własnymi drogami i Domixowa gdzieś pisała, że jak gdzieś jeszcze pojedzie to weźmie [nie pamiętam imienia]. :) Zaczynam apelować... :lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ana głupie pytania zadajesz powiem Ci :D
ja od dwóch lat jeżdżę bez Burka bo mój jest niereformowalny i nie umie bawić się z psami ( nie żartuję, on fizycznie nie umie, nie potrafi)
ale może do zlotu się 'nabawię' psa nr 2 ^^

Co do domku- moim zdaniem 3 pokoju osobne to jak trzy domki praktycznie.. no ale jeśli macie inne ośrodki to dawajcie, jeszcze nik ostatecznej decyzji nie podjął.

Ja już mam dwie nowe osoby chętne na zlot :) (Ole164 i Paoiii)

A Domixowa ma dwa psy- Maksa i Mikusia ale nie wiem którego miała na myśli xd

taa Moli to był najbardziej problemowy pies zlotu :diabloti:

Posted

[quote name='Bewarka']Ale szczerze mówiąc - zlot bez psa to dla mnie nie zlot. ;)[/QUOTE]
Mam rozumieć, że nie byłam w twoich oczach zlotowiczem? :diabloti:
Chociaż nie, przecież mój pies to był Daki :loveu: A przynajmniej mój zlotowy pies :lol:

Aaaa, jak wszystko pójdzie dobrze, to na następny zlot (nie ten, który teraz będzie, tylko jeszcze następny) przyjadę już ze swoim burkiem :cool3:

A nowe osoby jak najbardziej, czym nas więcej, tym weselej :cool3: Bo pewnie potem i tak wyłonią się jakieś surykatki (kto ma wiedzieć, ten wie) :diabloti:

Też nie wiedziałam o Fuksie :-( [*]

Posted

Ewka nie przypominaj mi:P haha:D Muszę to zdjęcie surykatek poszukać sobie:D

Ta Mooli najbardziej problemowa była;P nie chciała mi się na spacer dać wyprowadzić bez pati:P Dopiero później mnie polubiła;P
A tak w ogóle to niech wszyscy biorą psy bo ja mojej wredoty nie mogę wziąć to bede miała znowu kogo pomęczyć:P

Posted

[quote name='Avaloth']Ana głupie pytania zadajesz powiem Ci :D
ja od dwóch lat jeżdżę bez Burka bo mój jest niereformowalny i nie umie bawić się z psami ( nie żartuję, on fizycznie nie umie, nie potrafi)
ale może do zlotu się 'nabawię' psa nr 2 ^^
[/QUOTE]
Aza też nie umie się bawić, aleto akurat najmniejszy problem :D

Posted

[quote name='Ana04']Aza też nie umie się bawić, aleto akurat najmniejszy problem :D[/QUOTE]
u mnie też jeden z, poza tym pies czasem mnie ulewa, jak zobaczy dziką zwierzynę to ma mnie w dupę, czasem małe suki traktuje jak zające i poluje, poza tym nie wiem czy by pozwolił innemu psu wejść do 'swojego' domku/pokoju, nie wiem jak by przeżył tydzień bez swojego kochanego pana, nie jadłby cały tydzień, bo samej suchej karmy nie zje, a ja mu gotować nie będę (chyba że bym zabrała 10 świeżych jaj :D) i tak dalej..
ale i tak mam nadzieję ze uda mi się nowego psa do domu wprowadzić po maturze xd

Posted

Ana, bierz Azę, bo jest śliczna :D ONki to zawsze była moja miłość i tylko przez zwykły zbieg okoliczności, przez Ulv i Daktyla zamierzam kupić foksa :diabloti: Inaczej na pewno by był ONek ;)

No ale cóż, na drugi rok przyjadę z o wiele mniej reprezentatywnym psem :diabloti: Rok temu w życiu bym siebie nie posądziła o chęć kupna takiego kurdupla :evil_lol: No ale cóż mogę powiedzieć - wielki pies w małym ciele ;)

Posted

Avaloth (jak oficjalnie :D) ma Mikusia, Maksa i Deke, suczke w typie amstaffa 'po bracie'. I te dziewczyny na pewno jakiegoś mają, ale już nie pamiętam nic dosłownie z tego co opowiadały.

Dog: No pewnie, że uważam cię za dogomaniaka. Cały czas widzę cię w koszulce z królikiem i transparentem "Ratujmy uszaste!" :evil_lol:

Posted

[quote name='dog193']Ana, bierz Azę, bo jest śliczna :D ONki to zawsze była moja miłość i tylko przez zwykły zbieg okoliczności, przez Ulv i Daktyla zamierzam kupić foksa :diabloti: Inaczej na pewno by był ONek ;)

No ale cóż, na drugi rok przyjadę z o wiele mniej reprezentatywnym psem :diabloti: Rok temu w życiu bym siebie nie posądziła o chęć kupna takiego kurdupla :evil_lol: No ale cóż mogę powiedzieć - wielki pies w małym ciele ;)[/QUOTE]

Jakby Aza nie była taką terrorystką, co to jak jest na smyczy rzuca się na prawie wszystko to bym wzięła. ;) Ale jeśli pojadę to Azor na pewno mnie odwiezie. :]

Posted

[quote name='Bewarka']:eviltong:
Ale np. moje lokatorki z góry miały w sumie minimum 4 psy i na pewno nie pokaźnych rozmiarów, więc z pewnością przynajmniej jeden nadałby się. Zresztą i tak chodziły własnymi drogami i Domixowa gdzieś pisała, że jak gdzieś jeszcze pojedzie to weźmie [nie pamiętam imienia]. :) Zaczynam apelować... :lol:[/QUOTE]

jakie lokatorki i jakie psy, przecież nad tobą mieszkały chyba domixy tak? a one psów nie miały ze sobą jak dobrze pamiętam, bo ty, ulv, i jola z psami mieszkałyście na dole, dobrze pamiętam?

Posted

[quote name='NightQueen']jakie lokatorki i jakie psy, przecież nad tobą mieszkały chyba domixy tak? a one psów nie miały ze sobą jak dobrze pamiętam, bo ty, ulv, i jola z psami mieszkałyście na dole, dobrze pamiętam?[/QUOTE]
Dobrze prawisz Pati. Nade mną mieszkały Domixy + Paulina z Lucy. :D I one nie miały ze sobą, ale ogólnie zdarzyło mi się siedzieć u nich i pogadać i na pewno wtedy Domixy mówiły o swoich psach, a sama Dominika ma 3 kundelki.

To mi się podoba [URL="http://www.justyna.win.pl/"]klik[/URL] :evil_lol:

Posted

[quote name='Avaloth']

taa Moli to był najbardziej problemowy pies zlotu :diabloti:[/QUOTE]

wątpisz? :mad:
same problemy z tym kundlem były :diabloti: to jej ostatni raz kiedy na zlot pojechała, bo się zachować nie potrafi :diabloti:

[quote name='dog193']Mam rozumieć, że nie byłam w twoich oczach zlotowiczem? :diabloti:

A nowe osoby jak najbardziej, czym nas więcej, tym weselej :cool3: Bo pewnie potem i tak wyłonią się jakieś surykatki (kto ma wiedzieć, ten wie) :diabloti:[/quote]

A ktoś ty? nie znam cię? ty byłaś z nami :diabloti:

ooo tak surykatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kto to w ogóle wymyślił z ta nazwą? :evil_lol:

[quote name='Sweet']

Ta Mooli najbardziej problemowa była;P nie chciała mi się na spacer dać wyprowadzić bez pati:P Dopiero później mnie polubiła;P
[/QUOTE]

wszystko prawda co piszesz oprócz faktu że cię polubiła, ona tylko ci tolerowała :diabloti:

no mówię przecież że ona problemy stwarzała, nie chciała na spacery chodzić :mad:zły pies z niej :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']
wszystko prawda co piszesz oprócz faktu że cię polubiła, ona tylko ci tolerowała :diabloti:

no mówię przecież że ona problemy stwarzała, nie chciała na spacery chodzić :mad:zły pies z niej :diabloti:[/QUOTE]

Nieprawda ona mnie kochała! :loveu:
No tak:P Moli to okropnie niewychowana jest :evil_lol: :diabloti:
naprawdę nie wiem jak mogłaś takiego psa brać na zlot :diabloti:

Posted

[quote name='Sweet']Nieprawda ona mnie kochała! :loveu:
No tak:P Moli to okropnie niewychowana jest :evil_lol: :diabloti:
naprawdę nie wiem jak mogłaś takiego psa brać na zlot :diabloti:[/QUOTE]

przepraszam że zgrzeszyłam, więcej tego nie zrobię, obiecuje :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']przepraszam że zgrzeszyłam, więcej tego nie zrobię, obiecuje :diabloti:[/QUOTE]

Dobrze :diabloti:
następnym razem ją wychowaj zanim weźmiesz :diabloti: Masz jeszcze pół roku:D

Posted

[quote name='Bewarka']Avaloth (jak oficjalnie :D) ma Mikusia, Maksa i Deke, suczke w typie amstaffa 'po bracie'. I te dziewczyny na pewno jakiegoś mają, ale już nie pamiętam nic dosłownie z tego co opowiadały.

Dog: No pewnie, że uważam cię za dogomaniaka. Cały czas widzę cię w koszulce z królikiem i transparentem "Ratujmy uszaste!" :evil_lol:[/QUOTE]
w takim razie Bewarko :D myślałam że Deka nadal jest brata no ale cóż xd
któraś ma na pewno, w pierwszej opcji jeden miał z nimi jechac ale nie wyszło xd

[quote name='Ana04']Jakby Aza nie była taką terrorystką, co to jak jest na smyczy rzuca się na prawie wszystko to bym wzięła. ;) Ale jeśli pojadę to Azor na pewno mnie odwiezie. :][/QUOTE]
widzisz, Ewa Ciebie namawia, mnie już nie bo.. poznała Chestera:evil_lol: i powiedziała że to nie jest owczarek tylko krowa:eviltong:

[quote name='NightQueen']wątpisz? :mad:
same problemy z tym kundlem były :diabloti: to jej ostatni raz kiedy na zlot pojechała, bo się zachować nie potrafi :diabloti:

A ktoś ty? nie znam cię? ty byłaś z nami :diabloti:

ooo tak surykatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kto to w ogóle wymyślił z ta nazwą? :evil_lol:

no mówię przecież że ona problemy stwarzała, nie chciała na spacery chodzić :mad:zły pies z niej :diabloti:[/QUOTE]
no tak, w porównaniu do Moli to ja mogłam spokojnie brac Chestera, ona i tak by gorsza była :evil_lol:

nie wiem kto ale nazwa była jak najbardziej trafiona:loveu: i pamiętam tą bekę jak to ktoś powiedział po raz pierwszy:evil_lol:

wiesz, Ady żadne psy nie lubią więc ona sobie upraszcza żeby nie było i na każdy brak oznak znienawidzenia mówi 'lubił' :diabloti: ([SIZE=1]też Cię kocham Aduś:loveu:)[/SIZE]

Posted

Tak jak mówiła Justyna i Paulina mam 3 kundle..xD
W sumie masz racje Dominika bo Deka jest mojego brata. Już 3miesiące temu miała iść do Niego, ale wszyscy zdecydowaliśmy, że jednak zostaje już u Nas, bo już sie przyzwyczaiła, i nie chcemy by znów musiała sie przyzwyczajać do nowego otoczenia i zmiany zamieszkania.
A jak bym jechała to jechał by ze mną ten kundel: [URL]http://img687.imageshack.us/img687/6615/maks.jpg[/URL]

Tylko 1 zasadnicze pytanie, czy Wy wql chcecie nas na II zlocie?

Posted

[quote name='Avaloth']

no tak, w porównaniu do Moli to ja mogłam spokojnie brac Chestera, ona i tak by gorsza była :evil_lol:

nie wiem kto ale nazwa była jak najbardziej trafiona:loveu: i pamiętam tą bekę jak to ktoś powiedział po raz pierwszy:evil_lol:
[SIZE=1][/SIZE][/QUOTE]

Czesio jest grzeczny ja nie wiem dlaczego się go tak ciągle czepiasz :mad::diabloti::evil_lol:

taaa ja też to pamiętam i wiesz co :cool3: coś mi świta że to ja palnęłam z tą głupota :diabloti::evil_lol:

[quote name='DomixX'] ten kundel: [URL]http://img687.imageshack.us/img687/6615/maks.jpg[/URL]

Tylko 1 zasadnicze pytanie, czy Wy wql chcecie nas na II zlocie?[/QUOTE]

jamnik? :loveu:

no ba, tylko teraz nie ma chodzenia gdzie się chce :mad::diabloti: siedzicie z nami (ja pewnie nie pojadę ale z resztą) aż będziecie mieli nas (ich) dość, na tyle że na widok nasz (ich) będziecie miały odruch wymiotny :diabloti::evil_lol::evil_lol: [SIZE=1]oczywiście żartuje [/SIZE]