Bewarka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='NightQueen'] noo tylko ja taka głupia byłam i zabrałam ze sobą problematycznego psa, nad którym nie mogłam zapanować :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]:eviltong: Ale np. moje lokatorki z góry miały w sumie minimum 4 psy i na pewno nie pokaźnych rozmiarów, więc z pewnością przynajmniej jeden nadałby się. Zresztą i tak chodziły własnymi drogami i Domixowa gdzieś pisała, że jak gdzieś jeszcze pojedzie to weźmie [nie pamiętam imienia]. :) Zaczynam apelować... :lol: Quote
Avaloth Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ana głupie pytania zadajesz powiem Ci :D ja od dwóch lat jeżdżę bez Burka bo mój jest niereformowalny i nie umie bawić się z psami ( nie żartuję, on fizycznie nie umie, nie potrafi) ale może do zlotu się 'nabawię' psa nr 2 ^^ Co do domku- moim zdaniem 3 pokoju osobne to jak trzy domki praktycznie.. no ale jeśli macie inne ośrodki to dawajcie, jeszcze nik ostatecznej decyzji nie podjął. Ja już mam dwie nowe osoby chętne na zlot :) (Ole164 i Paoiii) A Domixowa ma dwa psy- Maksa i Mikusia ale nie wiem którego miała na myśli xd taa Moli to był najbardziej problemowy pies zlotu :diabloti: Quote
dog193 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Bewarka']Ale szczerze mówiąc - zlot bez psa to dla mnie nie zlot. ;)[/QUOTE] Mam rozumieć, że nie byłam w twoich oczach zlotowiczem? :diabloti: Chociaż nie, przecież mój pies to był Daki :loveu: A przynajmniej mój zlotowy pies :lol: Aaaa, jak wszystko pójdzie dobrze, to na następny zlot (nie ten, który teraz będzie, tylko jeszcze następny) przyjadę już ze swoim burkiem :cool3: A nowe osoby jak najbardziej, czym nas więcej, tym weselej :cool3: Bo pewnie potem i tak wyłonią się jakieś surykatki (kto ma wiedzieć, ten wie) :diabloti: Też nie wiedziałam o Fuksie :-( [*] Quote
Tepes Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [COLOR=blue]wszyscy tak o tych nowych burkach to jo moga tyż coś napomknąć cichutko pod nosem:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ewka nie przypominaj mi:P haha:D Muszę to zdjęcie surykatek poszukać sobie:D Ta Mooli najbardziej problemowa była;P nie chciała mi się na spacer dać wyprowadzić bez pati:P Dopiero później mnie polubiła;P A tak w ogóle to niech wszyscy biorą psy bo ja mojej wredoty nie mogę wziąć to bede miała znowu kogo pomęczyć:P Quote
Ana04 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Avaloth']Ana głupie pytania zadajesz powiem Ci :D ja od dwóch lat jeżdżę bez Burka bo mój jest niereformowalny i nie umie bawić się z psami ( nie żartuję, on fizycznie nie umie, nie potrafi) ale może do zlotu się 'nabawię' psa nr 2 ^^ [/QUOTE] Aza też nie umie się bawić, aleto akurat najmniejszy problem :D Quote
Avaloth Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Ana04']Aza też nie umie się bawić, aleto akurat najmniejszy problem :D[/QUOTE] u mnie też jeden z, poza tym pies czasem mnie ulewa, jak zobaczy dziką zwierzynę to ma mnie w dupę, czasem małe suki traktuje jak zające i poluje, poza tym nie wiem czy by pozwolił innemu psu wejść do 'swojego' domku/pokoju, nie wiem jak by przeżył tydzień bez swojego kochanego pana, nie jadłby cały tydzień, bo samej suchej karmy nie zje, a ja mu gotować nie będę (chyba że bym zabrała 10 świeżych jaj :D) i tak dalej.. ale i tak mam nadzieję ze uda mi się nowego psa do domu wprowadzić po maturze xd Quote
dog193 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ana, bierz Azę, bo jest śliczna :D ONki to zawsze była moja miłość i tylko przez zwykły zbieg okoliczności, przez Ulv i Daktyla zamierzam kupić foksa :diabloti: Inaczej na pewno by był ONek ;) No ale cóż, na drugi rok przyjadę z o wiele mniej reprezentatywnym psem :diabloti: Rok temu w życiu bym siebie nie posądziła o chęć kupna takiego kurdupla :evil_lol: No ale cóż mogę powiedzieć - wielki pies w małym ciele ;) Quote
Bewarka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Avaloth (jak oficjalnie :D) ma Mikusia, Maksa i Deke, suczke w typie amstaffa 'po bracie'. I te dziewczyny na pewno jakiegoś mają, ale już nie pamiętam nic dosłownie z tego co opowiadały. Dog: No pewnie, że uważam cię za dogomaniaka. Cały czas widzę cię w koszulce z królikiem i transparentem "Ratujmy uszaste!" :evil_lol: Quote
Ana04 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='dog193']Ana, bierz Azę, bo jest śliczna :D ONki to zawsze była moja miłość i tylko przez zwykły zbieg okoliczności, przez Ulv i Daktyla zamierzam kupić foksa :diabloti: Inaczej na pewno by był ONek ;) No ale cóż, na drugi rok przyjadę z o wiele mniej reprezentatywnym psem :diabloti: Rok temu w życiu bym siebie nie posądziła o chęć kupna takiego kurdupla :evil_lol: No ale cóż mogę powiedzieć - wielki pies w małym ciele ;)[/QUOTE] Jakby Aza nie była taką terrorystką, co to jak jest na smyczy rzuca się na prawie wszystko to bym wzięła. ;) Ale jeśli pojadę to Azor na pewno mnie odwiezie. :] Quote
dog193 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Dżasta, cały czas mnie widzisz mówisz? Hmm, zaczynam się bać :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='Bewarka']:eviltong: Ale np. moje lokatorki z góry miały w sumie minimum 4 psy i na pewno nie pokaźnych rozmiarów, więc z pewnością przynajmniej jeden nadałby się. Zresztą i tak chodziły własnymi drogami i Domixowa gdzieś pisała, że jak gdzieś jeszcze pojedzie to weźmie [nie pamiętam imienia]. :) Zaczynam apelować... :lol:[/QUOTE] jakie lokatorki i jakie psy, przecież nad tobą mieszkały chyba domixy tak? a one psów nie miały ze sobą jak dobrze pamiętam, bo ty, ulv, i jola z psami mieszkałyście na dole, dobrze pamiętam? Quote
Bewarka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='NightQueen']jakie lokatorki i jakie psy, przecież nad tobą mieszkały chyba domixy tak? a one psów nie miały ze sobą jak dobrze pamiętam, bo ty, ulv, i jola z psami mieszkałyście na dole, dobrze pamiętam?[/QUOTE] Dobrze prawisz Pati. Nade mną mieszkały Domixy + Paulina z Lucy. :D I one nie miały ze sobą, ale ogólnie zdarzyło mi się siedzieć u nich i pogadać i na pewno wtedy Domixy mówiły o swoich psach, a sama Dominika ma 3 kundelki. To mi się podoba [URL="http://www.justyna.win.pl/"]klik[/URL] :evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='Avaloth'] taa Moli to był najbardziej problemowy pies zlotu :diabloti:[/QUOTE] wątpisz? :mad: same problemy z tym kundlem były :diabloti: to jej ostatni raz kiedy na zlot pojechała, bo się zachować nie potrafi :diabloti: [quote name='dog193']Mam rozumieć, że nie byłam w twoich oczach zlotowiczem? :diabloti: A nowe osoby jak najbardziej, czym nas więcej, tym weselej :cool3: Bo pewnie potem i tak wyłonią się jakieś surykatki (kto ma wiedzieć, ten wie) :diabloti:[/quote] A ktoś ty? nie znam cię? ty byłaś z nami :diabloti: ooo tak surykatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kto to w ogóle wymyślił z ta nazwą? :evil_lol: [quote name='Sweet'] Ta Mooli najbardziej problemowa była;P nie chciała mi się na spacer dać wyprowadzić bez pati:P Dopiero później mnie polubiła;P [/QUOTE] wszystko prawda co piszesz oprócz faktu że cię polubiła, ona tylko ci tolerowała :diabloti: no mówię przecież że ona problemy stwarzała, nie chciała na spacery chodzić :mad:zły pies z niej :diabloti: Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='NightQueen'] wszystko prawda co piszesz oprócz faktu że cię polubiła, ona tylko ci tolerowała :diabloti: no mówię przecież że ona problemy stwarzała, nie chciała na spacery chodzić :mad:zły pies z niej :diabloti:[/QUOTE] Nieprawda ona mnie kochała! :loveu: No tak:P Moli to okropnie niewychowana jest :evil_lol: :diabloti: naprawdę nie wiem jak mogłaś takiego psa brać na zlot :diabloti: Quote
dog193 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Przemciu, a nie ty przypadkiem? :diabloti: Ty albo Anita :D Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='Sweet']Nieprawda ona mnie kochała! :loveu: No tak:P Moli to okropnie niewychowana jest :evil_lol: :diabloti: naprawdę nie wiem jak mogłaś takiego psa brać na zlot :diabloti:[/QUOTE] przepraszam że zgrzeszyłam, więcej tego nie zrobię, obiecuje :diabloti: Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='NightQueen']przepraszam że zgrzeszyłam, więcej tego nie zrobię, obiecuje :diabloti:[/QUOTE] Dobrze :diabloti: następnym razem ją wychowaj zanim weźmiesz :diabloti: Masz jeszcze pół roku:D Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='Sweet']Dobrze :diabloti: następnym razem ją wychowaj zanim weźmiesz :diabloti: Masz jeszcze pół roku:D[/QUOTE] następnym razem mnie nie będzie :diabloti: Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='NightQueen']następnym razem mnie nie będzie :diabloti:[/QUOTE] Mnie też :diabloti: Quote
Ppx Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Szkoda Fuksia :( ... [*] Okolice Żywca też mi odpowiadają. ;) Domixx ma trzy psy. :P Quote
Avaloth Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Bewarka']Avaloth (jak oficjalnie :D) ma Mikusia, Maksa i Deke, suczke w typie amstaffa 'po bracie'. I te dziewczyny na pewno jakiegoś mają, ale już nie pamiętam nic dosłownie z tego co opowiadały. Dog: No pewnie, że uważam cię za dogomaniaka. Cały czas widzę cię w koszulce z królikiem i transparentem "Ratujmy uszaste!" :evil_lol:[/QUOTE] w takim razie Bewarko :D myślałam że Deka nadal jest brata no ale cóż xd któraś ma na pewno, w pierwszej opcji jeden miał z nimi jechac ale nie wyszło xd [quote name='Ana04']Jakby Aza nie była taką terrorystką, co to jak jest na smyczy rzuca się na prawie wszystko to bym wzięła. ;) Ale jeśli pojadę to Azor na pewno mnie odwiezie. :][/QUOTE] widzisz, Ewa Ciebie namawia, mnie już nie bo.. poznała Chestera:evil_lol: i powiedziała że to nie jest owczarek tylko krowa:eviltong: [quote name='NightQueen']wątpisz? :mad: same problemy z tym kundlem były :diabloti: to jej ostatni raz kiedy na zlot pojechała, bo się zachować nie potrafi :diabloti: A ktoś ty? nie znam cię? ty byłaś z nami :diabloti: ooo tak surykatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kto to w ogóle wymyślił z ta nazwą? :evil_lol: wszystko prawda co piszesz oprócz faktu że cię polubiła, ona tylko ci tolerowała :diabloti: no mówię przecież że ona problemy stwarzała, nie chciała na spacery chodzić :mad:zły pies z niej :diabloti:[/QUOTE] no tak, w porównaniu do Moli to ja mogłam spokojnie brac Chestera, ona i tak by gorsza była :evil_lol: nie wiem kto ale nazwa była jak najbardziej trafiona:loveu: i pamiętam tą bekę jak to ktoś powiedział po raz pierwszy:evil_lol: wiesz, Ady żadne psy nie lubią więc ona sobie upraszcza żeby nie było i na każdy brak oznak znienawidzenia mówi 'lubił' :diabloti: ([SIZE=1]też Cię kocham Aduś:loveu:)[/SIZE] Quote
DomixX Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Tak jak mówiła Justyna i Paulina mam 3 kundle..xD W sumie masz racje Dominika bo Deka jest mojego brata. Już 3miesiące temu miała iść do Niego, ale wszyscy zdecydowaliśmy, że jednak zostaje już u Nas, bo już sie przyzwyczaiła, i nie chcemy by znów musiała sie przyzwyczajać do nowego otoczenia i zmiany zamieszkania. A jak bym jechała to jechał by ze mną ten kundel: [URL]http://img687.imageshack.us/img687/6615/maks.jpg[/URL] Tylko 1 zasadnicze pytanie, czy Wy wql chcecie nas na II zlocie? Quote
NightQueen Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='Avaloth'] no tak, w porównaniu do Moli to ja mogłam spokojnie brac Chestera, ona i tak by gorsza była :evil_lol: nie wiem kto ale nazwa była jak najbardziej trafiona:loveu: i pamiętam tą bekę jak to ktoś powiedział po raz pierwszy:evil_lol: [SIZE=1][/SIZE][/QUOTE] Czesio jest grzeczny ja nie wiem dlaczego się go tak ciągle czepiasz :mad::diabloti::evil_lol: taaa ja też to pamiętam i wiesz co :cool3: coś mi świta że to ja palnęłam z tą głupota :diabloti::evil_lol: [quote name='DomixX'] ten kundel: [URL]http://img687.imageshack.us/img687/6615/maks.jpg[/URL] Tylko 1 zasadnicze pytanie, czy Wy wql chcecie nas na II zlocie?[/QUOTE] jamnik? :loveu: no ba, tylko teraz nie ma chodzenia gdzie się chce :mad::diabloti: siedzicie z nami (ja pewnie nie pojadę ale z resztą) aż będziecie mieli nas (ich) dość, na tyle że na widok nasz (ich) będziecie miały odruch wymiotny :diabloti::evil_lol::evil_lol: [SIZE=1]oczywiście żartuje [/SIZE] Quote
Tepes Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [COLOR="blue"]na razie facet z ośrodka nie odbiero telefonu -.-[/COLOR] Quote
Recommended Posts