Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patuś słońce gdyby nie to że wczoraj się wykazałaś świetnym okiem reportera i uchwyciłaś panią Seneszyn to bym se te zdjęcia schowała w szafce i tyle byście widzieli xddd
ale będę miła i[U] w tym tygodniu[/U] je wrzucę na picase :D

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iś & Chester']Patuś słońce gdyby nie to że wczoraj się wykazałaś świetnym okiem reportera i uchwyciłaś panią Seneszyn to bym se te zdjęcia schowała w szafce i tyle byście widzieli xddd
ale będę miła i[U] w tym tygodniu[/U] je wrzucę na picase :D[/QUOTE]

bo ja jestem paparazzi :diabloti: wszędzie się wepcham żeby zdjęcie zrobić (jakość marna ale coś tam jest) ;)

Posted

Zawsze zapominałam dodać to zdjęcie ale jak wracałam ze zlotu PKS'em to zobaczyłam taką oto ulicę:
[IMG]http://img716.imageshack.us/img716/1958/zdjcie0256g.jpg[/IMG]

I musiałam zrobić jej zdjęcie:D

Posted

[CENTER][COLOR=Red][B]LUDZIE ![/B][/COLOR]
Czy mamy jakieś propozycje na ośrodki na następny zlot ? domki, tanio, możliwość z psami i najlepiej woda. najlepiej sprawdzone albo blisko kogoś żeby ktoś mógł podjechać zobaczyć.[/CENTER]

Posted

[COLOR="blue"]znaczy sie tak jak jo mom załatwiać no to czy musi być jezioro czy styknie ino rzeka??

i jo moga ino załatwić jak nie bydzie trzeba tam jechać wcześni i zoboczyć bo sory ale jo pisza matura i ostatnio mom
8 czerwca i nie bardzo mi sie uśmiecho jezdzić po ośrodkach;)

i termin najlepi zaś cośkoło sierpnia[/COLOR]

Posted

[COLOR=Blue]a więc na oku momy pewien ośrodek nie jest na ślasku ale ok:D
jest w małopolskim koło Kacwina;) ogólnie jest fest fajnie rzeka góry
yy cena tyż jest ok o ile dobrze my doczytali i wgl ale napisałach do nich
i zoboczymy, jak bydzie wszystko ok to Wom pokoża i napisza co i jak:)[/COLOR]

Posted

w sumie to są dwa w tych okolicach - między Kacwinem a Niedzicą, drugi z drugiej strony jeziora Czorsztyńskiego, jakieś Dębn.. coś tam xd
jeszcze Anula znalazła jeden, tym razem na śląsku, tyle że tam trzeba dopłacać osobno za prą/wodę, ale to niewiele wyjdzie.
na razie się dowiadujemy jak z psami itp. jakby ktoś miał jakieś inne propozycje to pisać :)

• 3 weeks later...
Posted

Najprawdopodobniej zlot II odbędzie się tutaj: [URL]http://www.debnopodhale.pl/www.debnopodhale.pl/Kontakt.html[/URL]
dzisiaj moja mama tam dzwoniła nie widzą nic przeciwko psom i nawet nic nie mówili o smaczach itp.
Za psy nic nie płacimy, domki jak widzicie są śliczne mają wszystko ankes kuchenny łazienkę. Wyżywienie jest możliwe na miejscu. Do rzeczki widocznej na zjdęciach jest 20 m od ośrodka.

Posted

[quote name='Sweet']Czemu tak daleko? ;([/QUOTE]

Wydaje mi się że lepiej przejechać ten kawałek dalej niż jechać byle gdzie gdzie nawet nie będzie miejsca do spacerów itd.
a tym bardziej ze tutaj jest naprawdę bardzo ładnie i ceny nie powalają i nikt nie robi problemów z psami ;)

Ada nie marudź no ;*

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Wydaje mi się że lepiej przejechać ten kawałek dalej niż jechać byle gdzie gdzie nawet nie będzie miejsca do spacerów itd.
a tym bardziej ze tutaj jest naprawdę bardzo ładnie i ceny nie powalają i nikt nie robi problemów z psami ;)

Ada nie marudź no ;*[/QUOTE]

no lepiej ale no...
ty nie masz tam tak daleko jak ja;(
Więc nie wiem czy pojadę... dobrze że jeszcze kupa czasu;)

Posted

[COLOR=Blue]Ada skończ marudzić...nikt nie każe Ci jechać...

miejscówa jest super jeszce konsultacje z Iśką i Ewą:evil_lol:
ale na 99% to jest nasze miejsce:)[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ada skończ marudzić...nikt nie każe Ci jechać...

miejscówa jest super jeszce konsultacje z Iśką i Ewą:evil_lol:
ale na 99% to jest nasze miejsce:)[/COLOR][/QUOTE]

Ja jestem tu od marudzenia;P
Ale skoncze bo pewnie i tak nie pojade. ;)

Posted

o widzicie przez przypadek mamy nawet sprawdzoną miejscówkę :) dzięki Anetko za informacje ;)

Adzik, może znów z Asią się zabierzesz albo cuś ;) wymyślimy coś do tamtego czasu.

ja już się jaram :D tym bardziej że to w górach i całkiem niedaleko (druga strona jeziora) do 'mojego' Kacwina gdzie mam przyjaciółkę :) o ile nie pomysliłam ośrodków xd to ten Anuś, tak ? to coś na 'CH' ? xd