Avaloth Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Patuś słońce gdyby nie to że wczoraj się wykazałaś świetnym okiem reportera i uchwyciłaś panią Seneszyn to bym se te zdjęcia schowała w szafce i tyle byście widzieli xddd ale będę miła i[U] w tym tygodniu[/U] je wrzucę na picase :D Quote
NightQueen Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 [quote name='Iś & Chester']Patuś słońce gdyby nie to że wczoraj się wykazałaś świetnym okiem reportera i uchwyciłaś panią Seneszyn to bym se te zdjęcia schowała w szafce i tyle byście widzieli xddd ale będę miła i[U] w tym tygodniu[/U] je wrzucę na picase :D[/QUOTE] bo ja jestem paparazzi :diabloti: wszędzie się wepcham żeby zdjęcie zrobić (jakość marna ale coś tam jest) ;) Quote
Sweet Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Zawsze zapominałam dodać to zdjęcie ale jak wracałam ze zlotu PKS'em to zobaczyłam taką oto ulicę: [IMG]http://img716.imageshack.us/img716/1958/zdjcie0256g.jpg[/IMG] I musiałam zrobić jej zdjęcie:D Quote
NightQueen Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 :crazyeye::crazyeye: muszę Moli powiedzieć że jest sławna :evil_lol::evil_lol: Quote
Avaloth Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='NightQueen']:crazyeye::crazyeye: muszę Moli powiedzieć że jest sławna :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] dodaj jeszcze że jest księdzem :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 [quote name='Iś & Chester']dodaj jeszcze że jest księdzem :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] ks. to może być skrót od księżniczka :D:D Quote
Avaloth Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [CENTER][COLOR=Red][B]LUDZIE ![/B][/COLOR] Czy mamy jakieś propozycje na ośrodki na następny zlot ? domki, tanio, możliwość z psami i najlepiej woda. najlepiej sprawdzone albo blisko kogoś żeby ktoś mógł podjechać zobaczyć.[/CENTER] Quote
Tepes Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [COLOR="blue"]znaczy sie tak jak jo mom załatwiać no to czy musi być jezioro czy styknie ino rzeka?? i jo moga ino załatwić jak nie bydzie trzeba tam jechać wcześni i zoboczyć bo sory ale jo pisza matura i ostatnio mom 8 czerwca i nie bardzo mi sie uśmiecho jezdzić po ośrodkach;) i termin najlepi zaś cośkoło sierpnia[/COLOR] Quote
Tepes Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [COLOR=Blue]a więc na oku momy pewien ośrodek nie jest na ślasku ale ok:D jest w małopolskim koło Kacwina;) ogólnie jest fest fajnie rzeka góry yy cena tyż jest ok o ile dobrze my doczytali i wgl ale napisałach do nich i zoboczymy, jak bydzie wszystko ok to Wom pokoża i napisza co i jak:)[/COLOR] Quote
Avaloth Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 w sumie to są dwa w tych okolicach - między Kacwinem a Niedzicą, drugi z drugiej strony jeziora Czorsztyńskiego, jakieś Dębn.. coś tam xd jeszcze Anula znalazła jeden, tym razem na śląsku, tyle że tam trzeba dopłacać osobno za prą/wodę, ale to niewiele wyjdzie. na razie się dowiadujemy jak z psami itp. jakby ktoś miał jakieś inne propozycje to pisać :) Quote
dog193 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ja chce tylko napisać, że nad Chechło NIE JADĘ :diabloti: Ja tam mam 20 minut drogi samochodem, więc co to za wakacje? :evil_lol: Quote
Tepes Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [COLOR="blue"]to jest wyjście awaryjne;) jak dobrze pódzie to tam koło Kacwina ino mi babka odpisze co i jak to sie zoboczy;)[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Najprawdopodobniej zlot II odbędzie się tutaj: [URL]http://www.debnopodhale.pl/www.debnopodhale.pl/Kontakt.html[/URL] dzisiaj moja mama tam dzwoniła nie widzą nic przeciwko psom i nawet nic nie mówili o smaczach itp. Za psy nic nie płacimy, domki jak widzicie są śliczne mają wszystko ankes kuchenny łazienkę. Wyżywienie jest możliwe na miejscu. Do rzeczki widocznej na zjdęciach jest 20 m od ośrodka. Quote
Feigned Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 faaajnie tam, kurczę chciałabym jechać, ale mam cholernie daleko.. będę kombinować :) Quote
Coffee&Nera Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Bardzo dobra miejscówka - moi znajomi byli tam kilka razy ;) Jeżeli byloby to Tam gdzie jest oferta - i ja bym się chętnie skusila ze względu na bliskosc i dobre opinie o miejscu ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Sweet']Czemu tak daleko? ;([/QUOTE] Wydaje mi się że lepiej przejechać ten kawałek dalej niż jechać byle gdzie gdzie nawet nie będzie miejsca do spacerów itd. a tym bardziej ze tutaj jest naprawdę bardzo ładnie i ceny nie powalają i nikt nie robi problemów z psami ;) Ada nie marudź no ;* Quote
Coffee&Nera Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ja się mogę dowiedzieć od znajomych co dokladnie czują na temat miejsca - ogółem po całej wycieczce byli bardzo zadowoleni - m.in wlasnie podkreślali pensjonat ;) Quote
Sweet Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Wydaje mi się że lepiej przejechać ten kawałek dalej niż jechać byle gdzie gdzie nawet nie będzie miejsca do spacerów itd. a tym bardziej ze tutaj jest naprawdę bardzo ładnie i ceny nie powalają i nikt nie robi problemów z psami ;) Ada nie marudź no ;*[/QUOTE] no lepiej ale no... ty nie masz tam tak daleko jak ja;( Więc nie wiem czy pojadę... dobrze że jeszcze kupa czasu;) Quote
NightQueen Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [quote name='Sweet']no lepiej ale no... ty nie masz tam tak daleko jak ja;( Więc nie wiem czy pojadę... dobrze że jeszcze kupa czasu;)[/QUOTE] też mam daleko, nie narzekaj :P Quote
Sweet Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='NightQueen']też mam daleko, nie narzekaj :P[/QUOTE] jakbym miała tak daleko jak ty to bym się cieszyła;P Quote
Tepes Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [COLOR=Blue]Ada skończ marudzić...nikt nie każe Ci jechać... miejscówa jest super jeszce konsultacje z Iśką i Ewą:evil_lol: ale na 99% to jest nasze miejsce:)[/COLOR] Quote
Sweet Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ada skończ marudzić...nikt nie każe Ci jechać... miejscówa jest super jeszce konsultacje z Iśką i Ewą:evil_lol: ale na 99% to jest nasze miejsce:)[/COLOR][/QUOTE] Ja jestem tu od marudzenia;P Ale skoncze bo pewnie i tak nie pojade. ;) Quote
Avaloth Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 o widzicie przez przypadek mamy nawet sprawdzoną miejscówkę :) dzięki Anetko za informacje ;) Adzik, może znów z Asią się zabierzesz albo cuś ;) wymyślimy coś do tamtego czasu. ja już się jaram :D tym bardziej że to w górach i całkiem niedaleko (druga strona jeziora) do 'mojego' Kacwina gdzie mam przyjaciółkę :) o ile nie pomysliłam ośrodków xd to ten Anuś, tak ? to coś na 'CH' ? xd Quote
Recommended Posts