Sweet Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]i prawidłowo:diabloti: my z Ewką w zupełnosci ji wystarczomy:diabloti::diabloti::diabloti: [/COLOR][/QUOTE] Wcale że nie:eviltong: ale ja mam swojego męża która jaka jedyna mnie kocha...:loveu: Nie potrzebuje iśki, ani nikogo skoro mnie nie chcecie to nie:roll::placz: Quote
Tepes Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [COLOR="blue"]to se miej męża a my sa piękną rodziną Ewa dzieckiem i wgl:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]to se miej męża a my sa piękną rodziną Ewa dzieckiem i wgl:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] bede mieć;P tak? to nawet sie nie pochwaliłyście:evil_lol: Quote
Avaloth Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 phi. Ada Ty się mnie wyrzekasz ?! dobrze, idź sobie do mężusia, a o dziewczynie zapomniałaś ! nawet mi nie powiesz w twarz ze ze mną zrywasz, tylko tak. nawet nie przez gadu-gadu ! (:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) pójdę sobie do jednej z moich innych rodzin, mam dziecko z Anulą, Patusia jest ze mną powiązana poprzez wspólne dziecko także bidy nie ma. nie to nie. foch z przytupem i melodyjką. wali mi przez Was xd Patuś ja myślę ze powinniśmy Moli z Krową ze sobą zapoznać :D śmiesznie by było xddd Quote
NightQueen Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 hehe ale Moli boi się krów :diabloti::evil_lol: za duży jest dla niej, będzie miała później traumę, jak po "romansowaniu" z Bonkiem :evil_lol: on był taki zakochany a ona paraliżu dostawała na jego widok :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='Iś & Chester']phi. Ada Ty się mnie wyrzekasz ?! dobrze, idź sobie do mężusia, a o dziewczynie zapomniałaś ! nawet mi nie powiesz w twarz ze ze mną zrywasz, tylko tak. nawet nie przez gadu-gadu ! (:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) pójdę sobie do jednej z moich innych rodzin, mam dziecko z Anulą, Patusia jest ze mną powiązana poprzez wspólne dziecko także bidy nie ma. nie to nie. foch z przytupem i melodyjką. wali mi przez Was xd [/QUOTE] to ty pierwsza przestałaś mnie kochać.. Ja cię zawszę będę mieć w sercu...;( Nie przez gadu bo nie mogę cię tam zastać nigdy! no! Po za tym musimy tam sobie wszystko wyjaśnić.! Mi wali przez chemię i pierwszy spr w tym roku który mnie z niej czeka;P Quote
Tepes Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [COLOR="blue"]E tam Ada mosz już przekichane nic nie do sie wyjaśnić my sa jedynoą rodziną i już nikt nie mo do ni wstępu:diabloti: i sa my bardzo szczęsliwi:diabloti::diabloti: eee Pati Molinda była zachwycono kawalerem:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Wszystko da się wyjaśnić;P ja wiem ze ty mnie nie chcesz Anula ale może Iśka jeszcze chce;P Quote
Tepes Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [COLOR="blue"]jo wiem że łona nie chce:diabloti:[/COLOR] Quote
Sweet Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Cicho;P Ja będę wierzyć że chce:evil_lol: Pati wstawiaj zdjęcia:D Quote
Ppx Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Mam nadzieję, że nikogo tym razem nie pominęłam. :P [IMG]http://i54.tinypic.com/2qkl7gm.jpg[/IMG] Quote
Ppx Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Nie wiedziałam, że to takie duże. o; W pomniejszeniu wygląda lepiej: [IMG]http://i51.tinypic.com/553xvt.jpg[/IMG] Quote
Tepes Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [COLOR="blue"]hahaha masakra nie mogłaś mie z ładniejszą twarzą dać:evil_lol:? a kto to tyn z namalowaną twarzą?:D[/COLOR] Quote
Ppx Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Kaśka (od Domix xD). Co do zdjęć to brałam pierwsze lepsze. xd Quote
NightQueen Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 [quote name='Ppx']Kaśka (od Domix xD). [/QUOTE]:roflt::roflt::roflt: Quote
Tepes Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [COLOR="blue"]hahaha Kaśka ok pozdro:evil_lol:[/COLOR] Quote
Ppx Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 szantażowałam, aby Dominika dała mi zdjęcie, nawet groziłam, że ewentualnie narysuję :diabloti: XD Quote
Sweet Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='NightQueen']:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Pati ty się nie śmiej tylko zdjęcia dodawaj dalej!:P Quote
NightQueen Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 [quote name='Sweet']Pati ty się nie śmiej tylko zdjęcia dodawaj dalej!:P[/QUOTE] jutro będzie je miała Iśka to doda za mnie :D Quote
Sweet Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='NightQueen']jutro będzie je miała Iśka to doda za mnie :D[/QUOTE] Wykorzystujesz ją:evil_lol: Quote
Bewarka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Hahahah :D Ale moment, gdzie ja znowu jestem...:mad: Quote
Avaloth Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='Bewarka']Hahahah :D Ale moment, gdzie ja znowu jestem...:mad:[/QUOTE] jesteś nad głową Arka xdd Paulina wymiatasz :D Quote
Bewarka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Oczywiście, bo jakbym była gdzie indziej to bym wypadła z mapy? :eviltong: Quote
NightQueen Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Sweet']Wykorzystujesz ją:evil_lol:[/QUOTE] a gdzie tam :diabloti: Iśka ma już płytę, więc zażalenia i prośby do niej proszę kierować :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 haha Justyna znalazła sobię znowu miejscówkę ;d Quote
Recommended Posts