Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gregorsat']Bo Ci ktuś rąbnął na innym watku:evil_lol:(chyba wiesz, kto i gdzie):evil_lol:
Tak zawzięcie tam dyskutowałaś, że sam dzisiaj z Obisiem zostałem...:placz:[/QUOTE]

bo już nie mogłam wytrzymać ...!;) mam aktualne zdjęcia Obisia,ale wstawię dopiero w niedzielę wieczorem - jestem w Lublinie na zajęciach:)

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kinga_kinga7']bo już nie mogłam wytrzymać ...!;) [/QUOTE]

Nerwowa panna Kinga...:evil_lol:

[quote name='kinga_kinga7']mam aktualne zdjęcia Obisia,ale wstawię dopiero w niedzielę wieczorem - jestem w Lublinie na zajęciach:)[/QUOTE]

Nieobecność usprawiedliwiona:placz:, zobaczymy, czy obietnica będzie dotrzymana...:lol:

Posted

[quote name='danusiadanusia']o kurcze! nie widziałeś się z chłopakiem? no co Ty....[/QUOTE]

Młyn był tam dziś niemały, spacerów multum, być może akurat na spacerku był.
Mocno się rozglądałem... i nic...:-(
Ashę na spacer wziąłem, bo to przecież poznanie było...;)

Posted

[quote name='gregorsat']Młyn był tam dziś niemały, spacerów multum, być może akurat na spacerku był.
Mocno się rozglądałem... i nic...:-(
Ashę na spacer wziąłem, bo to przecież poznanie było...;)[/QUOTE]

Obiś rzeczywiście był na spacerku!:) szkoda,że go nie widziałeś,ale jeszcze będzie okazja;) prześlę Ci na e-maila zdjęcia Obisia,może Ty będziesz umiał je zapisać ....:roll:

Posted

No, my tam o suńce, a Obiś tu sam:-(

[quote name='kinga_kinga7']Obiś rzeczywiście był na spacerku!:) szkoda,że go nie widziałeś,ale jeszcze będzie okazja;)[/QUOTE]

Czekam z niecierpliwością...:lol:

[quote name='kinga_kinga7']prześlę Ci na e-maila zdjęcia Obisia,może Ty będziesz umiał je zapisać ....:roll:[/QUOTE]

Na pewno coś wymyślę...;)

Posted

[quote name='gregorsat']dołączam się;)(znaczy się jako miziający, a nie miziany)...:evil_lol:[/QUOTE]

no myślę :evil_lol::eviltong:

[quote name='kinga_kinga7']Obiś rzeczywiście był na spacerku!:) szkoda,że go nie widziałeś,ale jeszcze będzie okazja;)[/QUOTE]

psiaczek wyspacerowany to najważniejsze :) no szkoda trochę że sie rozminęliście ale może kiedyś uda się Wam spotkać :)

[quote name='gregorsat']No, my tam o suńce, a Obiś tu sam :-(
[/QUOTE]

na Obisia też czeka gdzieś ten jedyny domek nie możebyć inaczej to taki fajny jest psiak :)