kinga_kinga7 Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 [quote name='gregorsat']Bo Ci ktuś rąbnął na innym watku:evil_lol:(chyba wiesz, kto i gdzie):evil_lol: Tak zawzięcie tam dyskutowałaś, że sam dzisiaj z Obisiem zostałem...:placz:[/QUOTE] bo już nie mogłam wytrzymać ...!;) mam aktualne zdjęcia Obisia,ale wstawię dopiero w niedzielę wieczorem - jestem w Lublinie na zajęciach:) Quote
gregorsat Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='kinga_kinga7']bo już nie mogłam wytrzymać ...!;) [/QUOTE] Nerwowa panna Kinga...:evil_lol: [quote name='kinga_kinga7']mam aktualne zdjęcia Obisia,ale wstawię dopiero w niedzielę wieczorem - jestem w Lublinie na zajęciach:)[/QUOTE] Nieobecność usprawiedliwiona:placz:, zobaczymy, czy obietnica będzie dotrzymana...:lol: Quote
gregorsat Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Obisiu, trzymamy Pańcię za słowo...:multi: My dwa chłopaki...;) Quote
kinga_kinga7 Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 [quote name='gregorsat']Nerwowa panna Kinga...:evil_lol: Nieobecność usprawiedliwiona:placz:, zobaczymy, czy obietnica będzie dotrzymana...:lol:[/QUOTE] słowa dotrzymam na pewno:kciuki: Quote
Igiełka Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='kinga_kinga7']słowa dotrzymam na pewno:kciuki:[/QUOTE] no to super a tymczasem miziamy Obisia za uchem :) Quote
gregorsat Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='Igiełka']no to super a tymczasem miziamy Obisia za uchem :)[/QUOTE] Super, dziękuję..., dołączam się;)(znaczy się jako miziający, a nie miziany)...:evil_lol: Quote
gregorsat Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Witaj Obisiu, byłem dzisiaj w AZYL-u, ale nie było komu mi Ciebie przedstawić...:shake: Quote
danusiadanusia Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='gregorsat']Witaj Obisiu, byłem dzisiaj w AZYL-u, ale nie było komu mi Ciebie przedstawić...:shake:[/QUOTE] o kurcze! nie widziałeś się z chłopakiem? no co Ty.... Quote
gregorsat Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='danusiadanusia']o kurcze! nie widziałeś się z chłopakiem? no co Ty....[/QUOTE] Młyn był tam dziś niemały, spacerów multum, być może akurat na spacerku był. Mocno się rozglądałem... i nic...:-( Ashę na spacer wziąłem, bo to przecież poznanie było...;) Quote
kinga_kinga7 Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 [quote name='gregorsat']Młyn był tam dziś niemały, spacerów multum, być może akurat na spacerku był. Mocno się rozglądałem... i nic...:-( Ashę na spacer wziąłem, bo to przecież poznanie było...;)[/QUOTE] Obiś rzeczywiście był na spacerku!:) szkoda,że go nie widziałeś,ale jeszcze będzie okazja;) prześlę Ci na e-maila zdjęcia Obisia,może Ty będziesz umiał je zapisać ....:roll: Quote
gregorsat Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 No, my tam o suńce, a Obiś tu sam:-( [quote name='kinga_kinga7']Obiś rzeczywiście był na spacerku!:) szkoda,że go nie widziałeś,ale jeszcze będzie okazja;)[/QUOTE] Czekam z niecierpliwością...:lol: [quote name='kinga_kinga7']prześlę Ci na e-maila zdjęcia Obisia,może Ty będziesz umiał je zapisać ....:roll:[/QUOTE] Na pewno coś wymyślę...;) Quote
Igiełka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='gregorsat']dołączam się;)(znaczy się jako miziający, a nie miziany)...:evil_lol:[/QUOTE] no myślę :evil_lol::eviltong: [quote name='kinga_kinga7']Obiś rzeczywiście był na spacerku!:) szkoda,że go nie widziałeś,ale jeszcze będzie okazja;)[/QUOTE] psiaczek wyspacerowany to najważniejsze :) no szkoda trochę że sie rozminęliście ale może kiedyś uda się Wam spotkać :) [quote name='gregorsat']No, my tam o suńce, a Obiś tu sam :-( [/QUOTE] na Obisia też czeka gdzieś ten jedyny domek nie możebyć inaczej to taki fajny jest psiak :) Quote
gregorsat Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='Igiełka']na Obisia też czeka gdzieś ten jedyny domek nie możebyć inaczej to taki fajny jest psiak :)[/QUOTE] Trzeba coś zadziałać...;) Quote
danusiadanusia Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 no to pokazuj się chłopaku:) może ktoś Cię wypatrzy:) Quote
kinga_kinga7 Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 kurcze ... mam problem z tymi zdjęciami:oops: nikt nie zajrzał dzisiaj do Obisia:crazyeye: Quote
gregorsat Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='kinga_kinga7']nikt nie zajrzał dzisiaj do Obisia:crazyeye:[/QUOTE] Jestem u Obisia... Jak co dzień... ;) Quote
gregorsat Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 No jak to, nikogo jeszcze dzisiaj tu nie było??? Cześć Obisiu...;) Quote
gregorsat Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 W górę chłopaku, w górę...:lol: Chyba ktoś dzisiaj o Tobie zapomniał...:oops: Quote
kinga_kinga7 Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [QUOTE]Chyba ktoś dzisiaj o Tobie zapomniał...:oops:[/QUOTE] kto?? ja zaglądam do Obisia,w górę piesku! Quote
kinga_kinga7 Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 udało mi się:multi: na dobranoc Obisiowe fotki;) [IMG]http://i46.tinypic.com/zlmh1.jpg[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/ndm001.jpg[/IMG] [IMG]http://i46.tinypic.com/bebqdv.jpg[/IMG] Quote
danusiadanusia Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 i ja zaglądam do przystojniaka:) Quote
Recommended Posts