Franca81 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Dziewczyna śliczna ale pychol to chyba taki astkowaty bardziej. ;) Ale czy to ważne? Najważniejsze by domek znalazła... Quote
wanda szostek Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 [quote name='evita.']Melduję się na wątku ;) Jeśli Aisza nie ma jeszcze allegro to mogę jej zrobić.[/QUOTE] Asza nie ma jeszcze Allegro, kilka ogłoszeń zrobiła jej wczoraj anetek100 . Zaraz je wkleję gdzieś na początek Quote
evita. Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Allegro Aiszy: [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1183544071[/url] P.S. Zdaje się, że niechcący przechrzciłam Aszę na Aiszę ;) Quote
wanda szostek Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Wczoraj sunia do stołówki przyszła, a więc jeszcze jest. Quote
paros Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='wanda szostek']Wczoraj sunia do stołówki przyszła, a więc jeszcze jest.[/QUOTE] Już pilnie szukamy dla niej domu, szkoda, że nie może czasowo pobyć w stołówce :-( Quote
enia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='wanda szostek']Wczoraj sunia do stołówki przyszła, a więc jeszcze jest.[/QUOTE] oby byla do twojego powrotu na działkę....... Quote
wanda szostek Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 [quote name='paros']Już pilnie szukamy dla niej domu, szkoda, że nie może czasowo pobyć w stołówce :-([/QUOTE] Szkoda, ale nic na to nie poradzę. Szukajmy również domu dla wilka z lasu czyli Borysa. Może coś zrobimy miejsca dla kolejnej bidy Nie chcę zakładać kolejnych wątków, ale może z tego wątku zrobić wspólny dla tych ze stołówki i w pilnej potrzebie. Podpowiedzcie jak to zrobić Quote
wanda szostek Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Jak dotąd stołówkowicze przychodzą codziennie nawet kilka razy odwiedzić miski Quote
wanda szostek Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Doddy odpowiedziała na moje zapytanie [B] Czy sunia jest w typie amstafa? [/B] [B]Śliczna sunia. Ale nie ma nic z amstaffa. Urodę ma nieziemską! [/B] Quote
anetek100 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 ja coś zauważyłam z bull czy amstaff, ale raczej te oczka i jak sie smieje, ale moze mi sie wydaje, perwsyz rzut oka a tak to cudne sreberko Quote
wanda szostek Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Jak doklejam sobie banerek to nie chce mi zapisać. Kto może mi coś pomóc? Quote
anetek100 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 teraz trzeba kombinowac jak załóży chce edytować post to najpierw biore zapisz i pokazuje sie ladowanie i od razu zaawansowana edycja, pokazuje sie post i wtedy biore zapisz zmiany i jest...w sygnaturze podobnie trzeba najpierw wziac chyba pokaz zmiany czy podglad sygnatury i wtedy .... ja po prosrtu kombinuje bo czasami sie nie udaje tak wiec w inny sposob robie:) Quote
wanda szostek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Byłam na działce. Miałam zapowiedziane wizyty w sprawie piesków. Asza ma cieczkę. Chyba to dopiero początek. Sąsiedzi chcieli ją uczepić na łańcuch, ale tak się podobno rzucała, że wyrwała się z tej mojej obróżki zatrzaskowej. Quote
wanda szostek Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Za trzy dni koniec Allegro. Żadnych zapytań do tej pory nie było. Sunia biega z cieczką już pewnie zaraz będzie koło dwóch tygodni. Dwa tygodnie jak mnie tam nie ma. Quote
evita. Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Wznowiłam suni allegro na kolejne 2 tygodnie. Quote
Franca81 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 podrzucam... mam wielką nadzieję, że szczeniaków nie będzie... Quote
paros Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='evita.']Wznowiłam suni allegro na kolejne 2 tygodnie.[/QUOTE] Super :lol: Właśnie rozmawiałam z Wandą i mówiła, że allegro na pewno skończyło się i nikt nie zadzwonił :shake: Quote
Recommended Posts