Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evita.']Melduję się na wątku ;) Jeśli Aisza nie ma jeszcze allegro to mogę jej zrobić.[/QUOTE]

Asza nie ma jeszcze Allegro, kilka ogłoszeń zrobiła jej wczoraj anetek100 . Zaraz je wkleję gdzieś na początek

Posted

[quote name='wanda szostek']Wczoraj sunia do stołówki przyszła, a więc jeszcze jest.[/QUOTE]

Już pilnie szukamy dla niej domu, szkoda, że nie może czasowo pobyć w stołówce :-(

Posted

[quote name='wanda szostek']Wczoraj sunia do stołówki przyszła, a więc jeszcze jest.[/QUOTE]

oby byla do twojego powrotu na działkę.......

Posted

[quote name='paros']Już pilnie szukamy dla niej domu, szkoda, że nie może czasowo pobyć w stołówce :-([/QUOTE]

Szkoda, ale nic na to nie poradzę. Szukajmy również domu dla wilka z lasu czyli Borysa. Może coś zrobimy miejsca dla kolejnej bidy
Nie chcę zakładać kolejnych wątków, ale może z tego wątku zrobić wspólny dla tych ze stołówki i w pilnej potrzebie. Podpowiedzcie jak to zrobić

Posted

teraz trzeba kombinowac jak załóży chce edytować post to najpierw biore zapisz i pokazuje sie ladowanie i od razu zaawansowana edycja, pokazuje sie post i wtedy biore zapisz zmiany i jest...w sygnaturze podobnie trzeba najpierw wziac chyba pokaz zmiany czy podglad sygnatury i wtedy .... ja po prosrtu kombinuje bo czasami sie nie udaje tak wiec w inny sposob robie:)

Posted

Byłam na działce. Miałam zapowiedziane wizyty w sprawie piesków. Asza ma cieczkę. Chyba to dopiero początek. Sąsiedzi chcieli ją uczepić na łańcuch, ale tak się podobno rzucała, że wyrwała się z tej mojej obróżki zatrzaskowej.

Posted

[quote name='evita.']Wznowiłam suni allegro na kolejne 2 tygodnie.[/QUOTE]

Super :lol:

Właśnie rozmawiałam z Wandą i mówiła, że allegro na pewno skończyło się i nikt nie zadzwonił :shake: