Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny dziękuję wszystkim za obecność, deklaracje i dobre słowa !! :loveu:
Jesteście kochane, w tak krótkim czasie zrobiłyście tak wiele...
Ja bezrobotna nic na razie nie mogę dorzucić, ale jak tylko coś będę miała to się postaram.

Zaraz uzupełnię 1 post i zmienię tytuł tematu, że jedzie do hoteliku, ale brak $.
Dziękuję serdecznie Mysza1 za poprowadzenie i opiękę nad wątkiem i wszelkimi sprawami związanymi z naszym staruszkiem !! :loveu: Dziękuję też Irenaka za zrobienie bazarku na chrzestną naszego dziadzia !! :loveu: oraz Tora&Faro za użyczenie konta dla psiaka !! :loveu:

No po prostu ściskam Was wszysstkie z tego wątku moimi łapkami !!!! :loveu:

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Dziekuje za zaproszenie.....;)
Poprosze o numerki na konto dla biedactwa nie mam za duzo ale pare grosikow postaram sie wyslac........

Dziękujemy ! :loveu: Tora&Faro na pewno wyśle numer konta :)

Posted

[quote name='blacky764']Dziewczyny dziękuję wszystkim za obecność, deklaracje i dobre słowa !! :loveu:
Jesteście kochane, w tak krótkim czasie zrobiłyście tak wiele...
Ja bezrobotna nic na razie nie mogę dorzucić, ale jak tylko coś będę miała to się postaram.

Zaraz uzupełnię 1 post i zmienię tytuł tematu, że jedzie do hoteliku, ale brak $.
Dziękuję serdecznie Mysza1 za poprowadzenie i opiękę nad wątkiem i wszelkimi sprawami związanymi z naszym staruszkiem !! :loveu: Dziękuję też Irenaka za zrobienie bazarku na chrzestną naszego dziadzia !! :loveu: oraz Tora&Faro za użyczenie konta dla psiaka !! :loveu:

No po prostu ściskam Was wszysstkie z tego wątku moimi łapkami !!!! :loveu:

Super, napisz o prośbę o deklaracje.
Jeśli to nie problem to jak będzie już w hotelu, zmienię wątek na siebie, żeby rozliczenia, wszystkie informacje bieżące wpisywać w pierwszy post. Będę w kontakcie z hotelem. Dobra?;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Super, napisz o prośbę o deklaracje.
Jeśli to nie problem to jak będzie już w hotelu, zmienię wątek na siebie, żeby rozliczenia, wszystkie informacje bieżące wpisywać w pierwszy post. Będę w kontakcie z hotelem. Dobra?;)

Jasne, o tym pisałam wcześniej, że póki co ja założe później oddam ;)

Posted

Dogo07, dziekuje za powiadomienie. Dobrze zorganizowana akcja, gratuluje i jestem pelna optymizmu.
Hotelik mariamc cieszy sie zasluzenie nienaganna opinia, mieszka tam znany mi niewidomy podhalan Jurand, od dawna ogladam jego zdjecia z tego obiektu. Jezeli pani Danusia wezmie psiaka, to cudownie, bedzie bezpieczny i zadbany, bardzo sie ciesze. Ciekawe, jakie imie nada mu jego matka chrzestna po bazarku.
Tymczasem deklaruje 25 zl miesiecznie i prosze o dane do przelewu, to od nowego tygodnia siostra wysle internetem.
Serdeczne pozdrowienia.

Posted

viola005 napisał(a):
Dogo07, dziekuje za powiadomienie. Dobrze zorganizowana akcja, gratuluje i jestem pelna optymizmu.
Hotelik mariamc cieszy sie zasluzenie nienaganna opinia, mieszka tam znany mi niewidomy podhalan Jurand, od dawna ogladam jego zdjecia z tego obiektu. Jezeli pani Danusia wezmie psiaka, to cudownie, bedzie bezpieczny i zadbany, bardzo sie ciesze. Ciekawe, jakie imie nada mu jego matka chrzestna po bazarku.
Tymczasem deklaruje 25 zl miesiecznie i prosze o dane do przelewu, to od nowego tygodnia siostra wysle internetem.
Serdeczne pozdrowienia.

Bardzo dziękujemy:loveu: już wysyłam pw:)

Posted

Tora&Faro, dzieki za dane do przelewu, siostra wysle w poniedzialek. Chcialam Ci odpisac na pw, ale masz zapchana skrzynke. DObranoc dziewczyny, ide z psami na nocny patrol i spac.

Posted

malibo57 napisał(a):
Poproszę jeszcze raz o PW z danymi do przelewu - miałam przepełniona skrzynkę.

Jak Tora&Faro się pojawi na dogo, na pewno prześle.

Bardzo dziękujemy za deklaracje:loveu: i prosimy o jeszcze.