Aimez_moi Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dziekuje za zaproszenie.....;) Poprosze o numerki na konto dla biedactwa nie mam za duzo ale pare grosikow postaram sie wyslac........ Quote
blacky. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dziewczyny dziękuję wszystkim za obecność, deklaracje i dobre słowa !! :loveu: Jesteście kochane, w tak krótkim czasie zrobiłyście tak wiele... Ja bezrobotna nic na razie nie mogę dorzucić, ale jak tylko coś będę miała to się postaram. Zaraz uzupełnię 1 post i zmienię tytuł tematu, że jedzie do hoteliku, ale brak $. Dziękuję serdecznie Mysza1 za poprowadzenie i opiękę nad wątkiem i wszelkimi sprawami związanymi z naszym staruszkiem !! :loveu: Dziękuję też Irenaka za zrobienie bazarku na chrzestną naszego dziadzia !! :loveu: oraz Tora&Faro za użyczenie konta dla psiaka !! :loveu: No po prostu ściskam Was wszysstkie z tego wątku moimi łapkami !!!! :loveu: Quote
blacky. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Aimez_moi napisał(a):Dziekuje za zaproszenie.....;) Poprosze o numerki na konto dla biedactwa nie mam za duzo ale pare grosikow postaram sie wyslac........ Dziękujemy ! :loveu: Tora&Faro na pewno wyśle numer konta :) Quote
mysza 1 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='blacky764']Dziewczyny dziękuję wszystkim za obecność, deklaracje i dobre słowa !! :loveu: Jesteście kochane, w tak krótkim czasie zrobiłyście tak wiele... Ja bezrobotna nic na razie nie mogę dorzucić, ale jak tylko coś będę miała to się postaram. Zaraz uzupełnię 1 post i zmienię tytuł tematu, że jedzie do hoteliku, ale brak $. Dziękuję serdecznie Mysza1 za poprowadzenie i opiękę nad wątkiem i wszelkimi sprawami związanymi z naszym staruszkiem !! :loveu: Dziękuję też Irenaka za zrobienie bazarku na chrzestną naszego dziadzia !! :loveu: oraz Tora&Faro za użyczenie konta dla psiaka !! :loveu: No po prostu ściskam Was wszysstkie z tego wątku moimi łapkami !!!! :loveu: Super, napisz o prośbę o deklaracje. Jeśli to nie problem to jak będzie już w hotelu, zmienię wątek na siebie, żeby rozliczenia, wszystkie informacje bieżące wpisywać w pierwszy post. Będę w kontakcie z hotelem. Dobra?;) Quote
blacky. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 mysza 1 napisał(a):Super, napisz o prośbę o deklaracje. Jeśli to nie problem to jak będzie już w hotelu, zmienię wątek na siebie, żeby rozliczenia, wszystkie informacje bieżące wpisywać w pierwszy post. Będę w kontakcie z hotelem. Dobra?;) Jasne, o tym pisałam wcześniej, że póki co ja założe później oddam ;) Quote
Tora&Faro Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Jestem, zaraz wyślę pw do osób które chcą wspomóc Nestorka:) Quote
blacky. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 I dziękuję Dgo07 za zaproszenie wszystkich tutaj ! :loveu: przepraszam, skleroza... Quote
Izabela124. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Zrobiłam Nestorkowi bannerek Już podlinkowany Quote
mysza 1 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Ale pusto u staruszka :( Bardzo prosimy o deklaracje na hotel... Quote
viola005 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dogo07, dziekuje za powiadomienie. Dobrze zorganizowana akcja, gratuluje i jestem pelna optymizmu. Hotelik mariamc cieszy sie zasluzenie nienaganna opinia, mieszka tam znany mi niewidomy podhalan Jurand, od dawna ogladam jego zdjecia z tego obiektu. Jezeli pani Danusia wezmie psiaka, to cudownie, bedzie bezpieczny i zadbany, bardzo sie ciesze. Ciekawe, jakie imie nada mu jego matka chrzestna po bazarku. Tymczasem deklaruje 25 zl miesiecznie i prosze o dane do przelewu, to od nowego tygodnia siostra wysle internetem. Serdeczne pozdrowienia. Quote
Tora&Faro Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 viola005 napisał(a):Dogo07, dziekuje za powiadomienie. Dobrze zorganizowana akcja, gratuluje i jestem pelna optymizmu. Hotelik mariamc cieszy sie zasluzenie nienaganna opinia, mieszka tam znany mi niewidomy podhalan Jurand, od dawna ogladam jego zdjecia z tego obiektu. Jezeli pani Danusia wezmie psiaka, to cudownie, bedzie bezpieczny i zadbany, bardzo sie ciesze. Ciekawe, jakie imie nada mu jego matka chrzestna po bazarku. Tymczasem deklaruje 25 zl miesiecznie i prosze o dane do przelewu, to od nowego tygodnia siostra wysle internetem. Serdeczne pozdrowienia. Bardzo dziękujemy:loveu: już wysyłam pw:) Quote
viola005 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Tora&Faro, dzieki za dane do przelewu, siostra wysle w poniedzialek. Chcialam Ci odpisac na pw, ale masz zapchana skrzynke. DObranoc dziewczyny, ide z psami na nocny patrol i spac. Quote
malibo57 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Poproszę jeszcze raz o PW z danymi do przelewu - miałam przepełniona skrzynkę. Quote
mysza 1 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 malibo57 napisał(a):Poproszę jeszcze raz o PW z danymi do przelewu - miałam przepełniona skrzynkę. Jak Tora&Faro się pojawi na dogo, na pewno prześle. Bardzo dziękujemy za deklaracje:loveu: i prosimy o jeszcze. Quote
Ra_dunia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Dzięki za dane. Pieniążki przeleję w poniedziałek. Staruszku! Będzie dobrze! Quote
Tora&Faro Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Już jestem:) Zaraz odgruzuję skrzynkę i wyślę pw z numerem konta;) Quote
Onaa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Niestety, nie mogę nic zmieniać w moim podpisie, więc nawet nie mam jak dodać sobie Staruszkowego banerka :(. Quote
Tora&Faro Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 U mnie jest to samo, nie mam pojęcia dlaczego:shake: pisałam już do modów, jak dotąd bez skutku. Quote
Recommended Posts