sachma Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Szukam lekkich, wygiętych, długich nożyczek do pudla.. Nie znam się i chciałam prosić o rekomendację.. za 2 tyg wystawa w Sopocie, pojadę i obejrzę, ale chciałabym się wcześniej zorientować jakie firmy, w jakich sklepach, jakie mają ceny, żeby nie przepłacać na wystawie, ale wiedzieć już na czym stoję, żeby w przypadku okazji od razu sobie jakieś kupić na wystawie ;) Quote
leepa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 na ceny popatrz w internecie i dolicz sobie koszty przesyłki bardzo popularne u nas i cenione są nożyczki rose line, dość drogie niestety no i właśnie nożyczki trzeba przymierzyć Quote
sachma Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 w jakich sklepach można dostać Rose Line? bo powiem szczerze, że znam tylko Germapol i tam ceny z rose line 6cali gięte nie są aż tak powalające.. myślałam o tych [url]http://germapol.istore.pl/pl,product,1311843,nozyczki,fryzjerskie,rose,line,6,5,cala,giete,bezpieczne.html[/url] albo o tych [url]http://germapol.istore.pl/pl,product,1311848,nozyczki,fryzjerskie,rose,line,7,5,cala,giete.html[/url] w zależności od tego które będą lepiej w ręce leżały.. u hodowczyni potrzymałam w łapce kilka par nożyczek i wtedy zdałam sobie sprawę że muszę w łapce potrzymać zanim kupię ;) Quote
leepa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 a myślałam, że faktycznie długie chcesz te drugie trzymalam w lapach tylko ze dłuższe, fajniuchne :) no i ta gumka.. mam jedne bez gumki to boliii palec Quote
sachma Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 no dla mnie to jest długie :P jak teraz macham takimi ze sklepu "fryzjerskimi" które są na prawdę maluchne :P Mam pudla średniego - myślę że takie 6,5-7,5" będą w sam raz.. ponawiam pytanie o sklepy internetowe gdzie można nabyć nożyczki rose line Quote
Bura Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='sachma']no dla mnie to jest długie :P jak teraz macham takimi ze sklepu "fryzjerskimi" które są na prawdę maluchne :P Mam pudla średniego - myślę że takie 6,5-7,5" będą w sam raz.. ponawiam pytanie o sklepy internetowe gdzie można nabyć nożyczki rose line[/QUOTE] RL mają na pewno chłopaki z petgroomu, mi z przesyłką wyniosły 250 około, jak pamiętam. Ale moje to 8,5 cala, do dużego :) W Krakowie tez planuję u nich nabyć RL ale giete do pomponów Igorrita. Quote
Recommended Posts