Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro Kayko jedzie pod Wawę na DT:)
Tam przejdzie mini szkolenie...nauczy się posłuszeństwa i ładnego chodzenia na smyczy.

Mam mały dylemat, bo faktury ani rachunku za pobyt w DT nie będzie, a psiak jest fundacyjny...
Koszt to 100 złotych miesięcznie

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj zawiozlam Kayko do DT. W samochodzi jezdzi i ..swietnie,i... fatalnie. Swietnie - bo niezwraca i nie wyglada od razu jakby mial odejsc w zaswiaty..a fatalnie , bo jazda samochodem wcale go nie usypia.To pierwszy pies ,ktory nie zasnał mi w samochodzie ani na sekunde.Fatalnie tez zachowuje sie podczas spacerow na smyczce..ciagnie ,wyrywa sie ,skacze.
Wymaga treningu i zdyscyplinowania go w tej kwestii. :-|
W DT zachowywal sie wzorowo..zapoznal sie grzecznie z domownikiem i drugim tymczasem, wszyscy otrzymali caluski, potem bylismy cala trojka na spacerze i bylo przyzwoicie. Mam nadzieje ze szybko nauczy sie podstaw chodzenia na smyczce tego ,komu wolna ja ciągnąc!

szukamy dla niego domku, najlepiej z ogrodem .Pies nadaje sie tez dla mlodych ludzi , aktywnych fizycznie ,uprawiajacych sporty, nie nadaje sie do domu z dziecmi.

To jest Kayko-

Uploaded with ImageShack.us

.

Posted

Rita, wrzuciłaś Kayko na szorstkie wątki...wstyd, tyle czasu już jestem na dogo i nie potrafię tego robić...
Jutro ruszam z ogłoszeniami...

Lucynko prześlij mi proszę adres i nr konta ...błagam

Posted

rita60 napisał(a):
Nie.......wrzuce w wolnej chwili na szorstkie watki.

Marinkaa, poslalam Ci 3 dni temu!

Zaraz posle jeszcze raz, dzisiaj rozmawialam z domkiem i p.Olek mowi ,ze to niezly zadymiarz.. rozbroił listwe przypodlogowa i to w taki sposob ze zablokowal drzwi wejsciowe i Olek nie mogl wejsc, musial wchodzic przez okno!!

Posted

lucySxy napisał(a):

Zaraz posle jeszcze raz, dzisiaj rozmawialam z domkiem i p.Olek mowi ,ze to niezly zadymiarz.. rozbroił listwe przypodlogowa i to w taki sposob ze zablokowal drzwi wejsciowe i Olek nie mogl wejsc, musial wchodzic przez okno!!

Pomysłowy zadymiarz:cool3:

Posted

lucySxy napisał(a):

Kochana, ja nic nie dostałam :shake:
A jeżeli chodzi o Kayko, to nieźle sobie poczyna... ostatnio, kiedy spędziłam z nim 2 godziny zauważyłam, że to iż tak rozrabia to wynik tego, że wcześniej nikt nie zwracał na niego uwagi, dlatego nauczył się radzić sobie samemu...
Jednak zainteresowanie nim sprawia mu ogromną radość... myślę, że da się go jeszcze ukierunkować