Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marinkaa napisał(a):
As_ko zanim wyjedziesz przedłużysz ogłoszenie Kajko? ... nie wiem czy to możliwe???

Przedłużyć się nie da, po prostu jutro przed wylotem zakończę tą aukcję i wystawię ją jeszcze raz, bo rzeczywiście przez tydzień Kayko zostałby bez ogłoszeń. Piesku czego ty jakoś szczęścia nie masz? :(

Posted

Wczoraj odebrałam telefon od zniecierpliwionego ojca p. Mateusza, który obecnie opiekuje się psem...zarzucił mi opieszałość w poszukiwaniu nowego domu, bo nie wierzy, że przez 3 tygodnie nie można znaleźć domu dla psa...
Nie przeczę bardzo mnie wnerwił, zwłaszcza ton jego głosu...

Posted

Marinkaa napisał(a):
Wczoraj odebrałam telefon od zniecierpliwionego ojca p. Mateusza, który obecnie opiekuje się psem...zarzucił mi opieszałość w poszukiwaniu nowego domu, bo nie wierzy, że przez 3 tygodnie nie można znaleźć domu dla psa...
Nie przeczę bardzo mnie wnerwił, zwłaszcza ton jego głosu...

Wcale sie nie dziwie,ludzie,to jednak dziwny gatunek:shake:

Posted

rita60 napisał(a):
Wcale sie nie dziwie,ludzie,to jednak dziwny gatunek:shake:

Nie będę się tu nawet wypowiadać, co bym z takimi zrobiła :angryy:
Po prostu krew mnie zalewa...po takim telefonie (biedaczek nie dość, że musi utrzymywać psa, to jeszcze na telefon do mnie wydaje pieniądze) boję się, jak go ci "ludzie" traktują :placz:

Posted

Marinkaa napisał(a):
Mam ofertę z Chełma, ale potrzebuję osoby do przeprowadzenia wizyty p/a

Nie znam nikogo z tych stron........napisz moze w tytule,ze szukamy osoby na wizyte.

Posted

Marinkaa napisał(a):
Uff...udało się znaleźć osobę dzięki Funi i biance0 :)
Teraz ślę modły, aby dom okazał się sensowny :modla::modla:

No to sie przylacze do twoich modłow.

Posted

rita60 napisał(a):
No to sie przylacze do twoich modłow.

Trzymam mocno kciuki...
A swoją drogą co za podli ludzie:angryy:naprawdę ten gatunek jest porypany, jak można robić afery o to, że zajmuje się psem syna:angryy::angryy::angryy:dla mnie to niewyobrażalne...kraj pseudokatolików...

Posted

Energy napisał(a):
Trzymam mocno kciuki...
A swoją drogą co za podli ludzie:angryy:naprawdę ten gatunek jest porypany, jak można robić afery o to, że zajmuje się psem syna:angryy::angryy::angryy:dla mnie to niewyobrażalne...kraj pseudokatolików...

Dokładnie...w dodatku w tym dzikim kraju buduje się ogromne schroniska dla psów, a o ludzi bezdomnych nikt się nie troszczy ... to również jego słowa ...

Posted

Marinkaa napisał(a):
Dokładnie...w dodatku w tym dzikim kraju buduje się ogromne schroniska dla psów, a o ludzi bezdomnych nikt się nie troszczy ... to również jego słowa ...

Marinkaa sa tacy co pomagaja ludziom bezdomnym,sa tacy co pomagaja dzieciom i sa tacy co pomagaja zwierzetom...juz nieraz słyszalam takie teksty i odpowiadam w ten sposob.

Posted

Jeśli osoba do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej już jest to ja bardzo chętnie mogę potem czuwać w Chełmie nad Kayko i jeśli będzie potrzeba spotkać się na jakimś spacerze,porobić zdjęcia etc. ;)

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Jeśli osoba do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej już jest to ja bardzo chętnie mogę potem czuwać w Chełmie nad Kayko i jeśli będzie potrzeba spotkać się na jakimś spacerze,porobić zdjęcia etc. ;)

Być może chętnie skorzystamy :)

Wizytę przeprowadziła lucySXY :loveu: - Dziękujemy raz jeszcze :Rose::Rose::Rose:
LucySxy jest jak najbardziej za adopcją, a ja się zgadzam z jej zdaniem ... tym razem Kayko będzie miał mamy nadzieję do końca życia - Kochający i opiekuńczy :)