Marinka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Ta cisza jest porażająca...psiaku, co z tobą będzie Quote
rita60 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Marinkaa napisał(a):Ta cisza jest porażająca...psiaku, co z tobą będzie Wszedzie cisza,adopcje jakby zamarły:shake: Quote
Marinka Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 As_ko zanim wyjedziesz przedłużysz ogłoszenie Kajko? ... nie wiem czy to możliwe??? Quote
as_ko Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Marinkaa napisał(a):As_ko zanim wyjedziesz przedłużysz ogłoszenie Kajko? ... nie wiem czy to możliwe??? Przedłużyć się nie da, po prostu jutro przed wylotem zakończę tą aukcję i wystawię ją jeszcze raz, bo rzeczywiście przez tydzień Kayko zostałby bez ogłoszeń. Piesku czego ty jakoś szczęścia nie masz? :( Quote
Marinka Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Minął już tydzień i nic się nie dzieje :( Quote
Marinka Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Wczoraj odebrałam telefon od zniecierpliwionego ojca p. Mateusza, który obecnie opiekuje się psem...zarzucił mi opieszałość w poszukiwaniu nowego domu, bo nie wierzy, że przez 3 tygodnie nie można znaleźć domu dla psa... Nie przeczę bardzo mnie wnerwił, zwłaszcza ton jego głosu... Quote
rita60 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Marinkaa napisał(a):Wczoraj odebrałam telefon od zniecierpliwionego ojca p. Mateusza, który obecnie opiekuje się psem...zarzucił mi opieszałość w poszukiwaniu nowego domu, bo nie wierzy, że przez 3 tygodnie nie można znaleźć domu dla psa... Nie przeczę bardzo mnie wnerwił, zwłaszcza ton jego głosu... Wcale sie nie dziwie,ludzie,to jednak dziwny gatunek:shake: Quote
Marinka Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 rita60 napisał(a):Wcale sie nie dziwie,ludzie,to jednak dziwny gatunek:shake: Nie będę się tu nawet wypowiadać, co bym z takimi zrobiła :angryy: Po prostu krew mnie zalewa...po takim telefonie (biedaczek nie dość, że musi utrzymywać psa, to jeszcze na telefon do mnie wydaje pieniądze) boję się, jak go ci "ludzie" traktują :placz: Quote
rita60 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Wiesz co, nóż sie w kieszeni otwiera:angryy:nie bede pisac,bo mnie poniesie i zalicze bana. Quote
Marinka Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Mam ofertę z Chełma, ale potrzebuję osoby do przeprowadzenia wizyty p/a Quote
rita60 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Marinkaa napisał(a):Mam ofertę z Chełma, ale potrzebuję osoby do przeprowadzenia wizyty p/a Nie znam nikogo z tych stron........napisz moze w tytule,ze szukamy osoby na wizyte. Quote
Marinka Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Uff...udało się znaleźć osobę dzięki Funi i biance0 :) Teraz ślę modły, aby dom okazał się sensowny :modla::modla: Quote
rita60 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Marinkaa napisał(a):Uff...udało się znaleźć osobę dzięki Funi i biance0 :) Teraz ślę modły, aby dom okazał się sensowny :modla::modla: No to sie przylacze do twoich modłow. Quote
Energy Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 rita60 napisał(a):No to sie przylacze do twoich modłow. Trzymam mocno kciuki... A swoją drogą co za podli ludzie:angryy:naprawdę ten gatunek jest porypany, jak można robić afery o to, że zajmuje się psem syna:angryy::angryy::angryy:dla mnie to niewyobrażalne...kraj pseudokatolików... Quote
Marinka Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Energy napisał(a):Trzymam mocno kciuki... A swoją drogą co za podli ludzie:angryy:naprawdę ten gatunek jest porypany, jak można robić afery o to, że zajmuje się psem syna:angryy::angryy::angryy:dla mnie to niewyobrażalne...kraj pseudokatolików... Dokładnie...w dodatku w tym dzikim kraju buduje się ogromne schroniska dla psów, a o ludzi bezdomnych nikt się nie troszczy ... to również jego słowa ... Quote
rita60 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Marinkaa napisał(a):Dokładnie...w dodatku w tym dzikim kraju buduje się ogromne schroniska dla psów, a o ludzi bezdomnych nikt się nie troszczy ... to również jego słowa ... Marinkaa sa tacy co pomagaja ludziom bezdomnym,sa tacy co pomagaja dzieciom i sa tacy co pomagaja zwierzetom...juz nieraz słyszalam takie teksty i odpowiadam w ten sposob. Quote
as_ko Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Nie było mnie trochę, a tu widzę że się jakiś domek zainteresował Kayko. Jak z tą wizytą? Kiedy się odbędzie i coś będzie wiadomo? :) Quote
.Agata. Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Jeśli osoba do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej już jest to ja bardzo chętnie mogę potem czuwać w Chełmie nad Kayko i jeśli będzie potrzeba spotkać się na jakimś spacerze,porobić zdjęcia etc. ;) Quote
Marinka Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Agata_Roki napisał(a):Jeśli osoba do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej już jest to ja bardzo chętnie mogę potem czuwać w Chełmie nad Kayko i jeśli będzie potrzeba spotkać się na jakimś spacerze,porobić zdjęcia etc. ;) Być może chętnie skorzystamy :) Wizytę przeprowadziła lucySXY :loveu: - Dziękujemy raz jeszcze :Rose::Rose::Rose: LucySxy jest jak najbardziej za adopcją, a ja się zgadzam z jej zdaniem ... tym razem Kayko będzie miał mamy nadzieję do końca życia - Kochający i opiekuńczy :) Quote
rita60 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Uufffffff........MAM NADZIEJE,ZE TO TEN DOMEK,TAKI NA ZAWSZE:multi: Quote
Energy Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 rita60 napisał(a):Uufffffff........MAM NADZIEJE,ZE TO TEN DOMEK,TAKI NA ZAWSZE:multi: I ja mam taką nadzieję:lol: Quote
Marinka Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Zawożę jutro Kayko do nowego domu ... wyruszamy ok. 10 :) Pan Adrian już nie może się doczekać na swego pupila :) Quote
Energy Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 rita60 napisał(a):Powodzenia....trzymam kciuki. I ja trzymam, czekamy na wieści:lol: Quote
Recommended Posts