Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak wygląda jak owieczka.Nie chciał wyjść na spacer ale jak już wyszedł to widać ,ze się chłopakowi podobało.Ares i Cynek dokuczają trochę w boksie Erniemu,starszemu psiakowi ,który siedzi razem z nimi.Chciałam przesadzić Erniego bo siedzi cały czas w budzie ale kiedy wsadziłam go do innego boksu to wył cały czas i uspokoił się jak wrócił do swojej budy ,do Aresa i Cynka.

Posted

One nie gryzą go tylko pokazują gdzie jego miejsce czyli w budzie.Rywalizacja jest pomiędzy Cynkiem i Aresem.Erniemu obrywa się tak przy okazji...Nie wiem,który jest gorszy czy Cynek czy Ares bo widziałam jak Cynek dołożył Aresowi i odwrotnie...Erni na wszelki wypadek siedzi w budzie.Ale kiedy został sam w boksie to wolał wrócić pomimo wszystko do swoich kolegów ...

Posted

[quote name='Andzike']Coraz ładniejszy się robi :) On jest takiej wielkości jak Nelka czy większy?[/QUOTE]

Oj większy, większy :-D Taka połówka Belli, chociaż waży tyle co ona ale łapy ma o połowę krótsze :-)

Posted

[I]"Szczęście nie przychodzi zazwyczaj do tych, którzy go intensywnie poszukują. Szczęście jest przecież skutkiem ubocznym godziwego życia." - [/I]podnoszę

Posted

[quote name='mamanabank']Oj większy, większy :-D Taka połówka Belli, chociaż waży tyle co ona ale łapy ma o połowę krótsze :-)[/QUOTE]

O qrde :D Boski musi być :D

Posted

Luka to dla Ciebie specjalnie,wprawdzie za kratami,ale jest cudny:
[IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/90a15b13f6482e9f90ddc68723dc74d1,10,19,0.jpg[/IMG]
Cynek zrelaksowany,zdjęcie z soboty.