Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdy zobaczyłam Cynka wczoraj na żywo, myslałam, że padnę! Po pierwsze jest masakrycznie obcięty, a po drugie taki nieforemny :-D Łeb ma jak sklep, taki ciężki i cały jest przysadzisty, jak bullterrier, jak piesek samochodowy z ruchomą główką :-D

Posted

[quote name='mamanabank']Gdy zobaczyłam Cynka wczoraj na żywo, myslałam, że padnę! Po pierwsze jest masakrycznie obcięty, a po drugie taki nieforemny :-D Łeb ma jak sklep, taki ciężki i cały jest przysadzisty, jak bullterrier, jak piesek samochodowy z ruchomą główką :-D[/QUOTE]

Normalnie jak prawdziwy bernardyn :D:D

Posted

to ogłaszajcie Cynka jako Bernardyna :eviltong: radzę Wam ja, znawca ras, wręcz sędzia wystawowy :D:D (papiery nawet jakieś mam, leżą na biurku, coś wybiorę :) )

Posted

możesz sobie pożyczyć i umieścić zamiast tej skarpetki z oczami, która jest w twoim banerze ;)

Czym się różni zbiórka finansowa od tzw. Mikrobanku? :)

Posted

Do mikrobanku wpadają mikruski :-) bo widzisz, chyba jakaś pomyłka zaszła, Twój banerek jest podlinkowany chyba nie tak :-)

różni się jeszcze tym, że nazwę ma świetną, ale nie wkleję sobie, bo teraz jest limit na 2 banerki, a tym bardziej nie zamienię :p

Posted

Sankja a dziś się dowiedziałam,ze i bernardyn jest w naszym schronisku,jutro zrobię zdjęcia!A Cynek jaki szczęśliwy na zdjęciach.A bał się chłopak na początku i miał opinię agresora.

Posted

[quote name='Sankja']acha! źle podlinkowany! muszę to zmienić!

Jak to dwa banerki? Bo co? reklamy zasłaniają?

A gdzie t jest napisane?[/QUOTE]

No nie wiem dlaczego ??? Chcesz zamienić banerek, a tam Ci wyskakuje komunikat, że masz limit na dwa i już...

Romka, jaki bernardyn??????????????

Tak Leni, każdy ostrzyżony pies w schronisku to nasza wina... za którą płacimy ze skarpety (tej z oczami) Strzyżemy w lecznicy, która współpracuje ze schroniskiem, szukamy alternatywy. Faktycznie w przypadku Cynka chodziło o pielęgnację i o to, żeby zaczął widzieć i mniej się bał.

Posted

Przede wszystkim, widać natychmiastową zmianę w zachowaniu, nie chowa się już za budą, tylko śmiało podchodzi do ludzi, bo widzi, że nie przyszli go lać i łapać, czuje się o wiele lepiej.

Posted

Cynek ,zachowywał się w sobotę jak stary kumpel Kajki i Pauli.Mnie też raczył zauwazyć i pyszczydło miał usmiechnięte od ucha do ucha.Dziewczyny robiły zdjęcia,pewnie cos wrzucą

Posted

[quote name='Dogo07']I gdzie te zdjęcia :) ?[/QUOTE]
Zdjęcia bernardynki na jej wątku.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/190964-FINKA-m%C5%82oda-smutna-bernardynka-szuka-domu/page4[/url]