Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romka']On był bardzo długo bezdomny a potem złapali go i wsadzili do klatki i jak juz zaufał to przyjechał jakis obcy i wywiózł go...i jak tu zaufać...radzi sobie jak zawsze.[/QUOTE]

Ciężka sprawa. Coś mi się wydaje, że dobrowolnie nie zgodzi się na złapanie. No ale może też mieć dość życia na wolności i jeśli się nie będzie bał to może...

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny sytuacja bez zmian, w niedzielę oddajemy klatkę, w przyszlym tygodniu
pojedziemy z wlaścicielem Cynka do rolnika ustalić jaka jest szansa zrobić obławę w miejscu gdzie zrobił sobie noclegownie to coś więcej bedziemy mogły napisać.
Cierpliwości.

Posted

[quote name='dred']GLIWICE dajcie info co u naszego białego kudłacza....Romka jak z wyjazdem? nadal chcemy go złapać?[/QUOTE]

Dred ,nadal chcemy...ale ja nie daje rady zawodowo...początek roku...dam znać na pewno...

Posted

DZIĘKUJE ZA INFO. Romka jasna sprawa rozumiem ,pewnych rzeczy się nie przeskoczy, czekam na informacje jak już coś się wyklaruje. ważne że nie ma mrozu i Cynio ma jakis prowizoryczny "dach" nad głową

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ostatnie wiadomości były takie, że Pan Marek z właścicielem ogrodnictwa zabezpieczali wszystkie możliwe drogi ucieczki / nawet zawoziłam stary hamah do wykorzystania przy robieniu pułapki/. Mieli plan, żeby Cynka osaczyć i po prostu złapać ale nie mam wieści czy plan wykonali . Najlepiej gdybyście zadzwoniły do P.Marka i dowiedzieły się u źródła co się dzieje.

Posted

[quote name='NINKA1']Ostatnie wiadomości były takie, że Pan Marek z właścicielem ogrodnictwa zabezpieczali wszystkie możliwe drogi ucieczki / nawet zawoziłam stary hamah do wykorzystania przy robieniu pułapki/. Mieli plan, żeby Cynka osaczyć i po prostu złapać ale nie mam wieści czy plan wykonali . Najlepiej gdybyście zadzwoniły do P.Marka i dowiedzieły się u źródła co się dzieje.[/QUOTE]

Zrobimy to...i zaraz dam znać...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='NINKA1']Dziewczyny my mamy zero informacji, Romka miała w lutym dzwonic do Pana i zdobyć jakieś wiadomości.[/QUOTE]
Nie daję rady ze wszystkim,non stop coś się wydarza...spróbuję jutro z pracy zadzwonić...