NINKA1 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 No to my jesteśmy przygotowane na przejęcie klatki, rozmawiałam z Panem i chętnie podjedzie po tą klatkę, żarcie z miski znika ale Cynka nikt nie przyłapał na wyjadaniu, maskuje się, jak tylko będzie sygnał , że klatka wolna bierzemy sie do roboty. Quote
izabela1234 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ja też jestem zwarta i gotowa do akcji :) oby sie udalo Quote
Syla Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Kiedy akcja? W razie czego mogę być.Jutro mam wolne.Gdyby była potrzebna pomoc to proszę o info. Quote
Romka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Bardzo Wam wszystkim dziękujemy a wątek Chanelki śledziłyśmy a jakże... Quote
NINKA1 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Najwcześniej klatka może być do odebrania w niedzielę ale czakam na sygnał od [B]olalolaa,[/B] pomoc chyba będzie potrzebna, podobno klatka jest duża i ciężka hi,hi. Quote
olalolaa Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 No z tego co pamietam jak mi Florentynka opowiadała to w dwie osoby dosyc ciężko im sie niosło.. mAle dacie rade ;) najważniejsze żeby do auta weszła. Mam pozwolenie na taką 'akcje' od właścicielki klatki, mam jej konto do przesłania Wam, czekam tylko na potwierdzenie transportu z Krakowa na 100% które ma być jutro. Quote
NINKA1 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='olalolaa']No z tego co pamietam jak mi Florentynka opowiadała to w dwie osoby dosyc ciężko im sie niosło.. mAle dacie rade ;) najważniejsze żeby do auta weszła. Mam pozwolenie na taką 'akcje' od właścicielki klatki, mam jej konto do przesłania Wam, czekam tylko na potwierdzenie transportu z Krakowa na 100% które ma być jutro.[/QUOTE] Super czekamy cierpliwie. Quote
luka1 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [url]http://studio.wp.pl/i,Puszek-Okruszek,mid,952558,wideo.html[/url] Quote
Romka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Czyli w niedzielę może uda się złapać psiaka... Quote
argusiowa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 cały tydzień bez netu kiąłam nadzieję że Cynio już w domku, a tu niestety...trzymam kciuki dziewczyny ... cyniu opanuj się psiaku i zaufaj...choc na chwilkę... Quote
argusiowa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ciekawe co w tę klatkę złapiecie :) czy sprytnego Cynka czy... ? Odrobina żartu w tej ciężkiej sytuacji Cynia...heh Quote
olalolaa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Potwierdzenie transportu będzie jutro koło 14.. czy dacie rade potem zorganizowac się żeby w niedziele rano ktos pojechał po klatke do Wojkowic? Ten właściciel ma chyba jechać, tak? Ninka proszę napisz mi swój numer bo sobie nie zapisałam. Quote
NINKA1 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='olalolaa']Potwierdzenie transportu będzie jutro koło 14.. czy dacie rade potem zorganizowac się żeby w niedziele rano ktos pojechał po klatke do Wojkowic? Ten właściciel ma chyba jechać, tak? Ninka proszę napisz mi swój numer bo sobie nie zapisałam.[/QUOTE] Teoretycznie jest szansa bo Pan wie , że to moze być niedziela ale jak dostane wiadomość na 100%, że klatka jest to bedę rozmawiała z Panem ponownie i wtedy potwierdzę czy pojedzie w niedzielę. Jutro będę w ciągu dnia bez dostępu do internetu proszę dzwoń na nr. 601919211 Quote
NINKA1 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [B]Mamy klatkę[/B], Pan czyli właściciel Cynka przywiózł ją go Gliwic dzisiaj ale jeszcze nie rozstawił bo późno z nią przyjechał i nie chciał nękać nikogo w tym ogrodnictwie po ciemku . Jutro będzie stawiana w ciągu dnia, mamy instrukcje od Olalola jak to zrobić. [B]Trzymajcie kciuki bo jak to się nie uda to już nie wiem co robić.[/B] Dobra wiadomość to ta, że sąsiad widział Cynka na podwórku już dwa razy czyli kręci sie nadal w okolicy. Pan się martwił, że dziewczyny z Łowicza już w niego zwątpiły bo przestały dzwonić. Pocieszyłam go , że mają od nas wiadomości na bieżąco więc nie muszą jemu zawracać głowy. Quote
Romka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Śledzimy na bieżąco wszystko co robicie...nie dzwonimy waśnie dlatego,zeby Pan nie myślał,ze go poganiamy...jesteśmy mu bardzo wdzięczne za zaangażowanie...oprócz Cynia jak wiecie jest tez praca w schronisku,w sobotę odbierałysmy psiaki z interwencji i mamy psiaki w hotelikach...CZYTAMY WĄTEK WIECZORAMI!Bardzo Wam dziękujemy! Quote
migama Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Pada snieg, tej nocy ma być okropny mróz, piesku wracaj.ech... Quote
Romka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 O tym samym myślę,dobrze,ze on jest kudłaty,moze jakoś wytrzyma ten mróz...jest nadzieją,ze będzie głodny i przyjdzie na to podwórku co zawsze i może uda się ... Quote
NINKA1 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Klatka stoi, Cynek jest widywany , niestety o różnych porach więc o czajeniu się mowy nie ma. Umówiliśmy się, że właściciele ogrodnictwa klatkę przed nocą będą zabierać bo jeżeli by się dał złapać w nocy przy mrozie - 15 to jeszcze by tam zamarzł do rana, klatka jest długa ale wąska i ciężko powiedzieć czy da się nabrać, czy nie będzie się bał. Czekamy........... Quote
Romka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='NINKA1']Klatka stoi, Cynek jest widywany , niestety o różnych porach więc o czajeniu się mowy nie ma. Umówiliśmy się, że właściciele ogrodnictwa klatkę przed nocą będą zabierać bo jeżeli by się dał złapać w nocy przy mrozie - 15 to jeszcze by tam zamarzł do rana, klatka jest długa ale wąska i ciężko powiedzieć czy da się nabrać, czy nie będzie się bał. Czekamy...........[/QUOTE] Dziewczyny,kawał dobrej roboty zrobiłyście... Quote
pacysia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 podczytuje wątek i serce wali mi czy Cynek juz jest czy jeszcze gdzies biega..najgorsze te mrozy Quote
Romka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Żeby nareszcie chciał zrozumieć,ze to dla jego dobra... Quote
NINKA1 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 No i nie mamy go ciąglę a koło klatki są ślady psich łapek ale też i mniejsze kocie, codziennie rozmawiam z Panem , czekamy......... Quote
Atrisko Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Oj i to bardzo...jak się dobrze nie zamelinował to ma przechlapane...wieje okrutnie i ciągle sypie śniegiem...o mrozie nie wspomnę bo -10 to "niewiele" w porównaniu z tym co zapowiadali (-20 gdzieniegdzie). Cynek -zbóju jeden- nie bądź głuptasem...cooo tak Ci dobrze na wolności? chłodno , głodno i bez dachu nad głową...weź popatrz co się dzieje...a ma być jeszcze gorzej... Quote
Szarotka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Czy w calej Polsce jest tak okropnie ?? Quote
Recommended Posts