Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to my jesteśmy przygotowane na przejęcie klatki, rozmawiałam z Panem i chętnie podjedzie po tą klatkę, żarcie z miski znika ale Cynka nikt nie przyłapał na wyjadaniu, maskuje się, jak tylko będzie sygnał , że klatka wolna bierzemy sie do roboty.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najwcześniej klatka może być do odebrania w niedzielę ale czakam na sygnał od [B]olalolaa,[/B] pomoc chyba będzie potrzebna, podobno klatka jest duża i ciężka hi,hi.

Posted

No z tego co pamietam jak mi Florentynka opowiadała to w dwie osoby dosyc ciężko im sie niosło.. mAle dacie rade ;) najważniejsze żeby do auta weszła.
Mam pozwolenie na taką 'akcje' od właścicielki klatki, mam jej konto do przesłania Wam, czekam tylko na potwierdzenie transportu z Krakowa na 100% które ma być jutro.

Posted

[quote name='olalolaa']No z tego co pamietam jak mi Florentynka opowiadała to w dwie osoby dosyc ciężko im sie niosło.. mAle dacie rade ;) najważniejsze żeby do auta weszła.
Mam pozwolenie na taką 'akcje' od właścicielki klatki, mam jej konto do przesłania Wam, czekam tylko na potwierdzenie transportu z Krakowa na 100% które ma być jutro.[/QUOTE]

Super czekamy cierpliwie.

Posted

Potwierdzenie transportu będzie jutro koło 14.. czy dacie rade potem zorganizowac się żeby w niedziele rano ktos pojechał po klatke do Wojkowic? Ten właściciel ma chyba jechać, tak? Ninka proszę napisz mi swój numer bo sobie nie zapisałam.

Posted

[quote name='olalolaa']Potwierdzenie transportu będzie jutro koło 14.. czy dacie rade potem zorganizowac się żeby w niedziele rano ktos pojechał po klatke do Wojkowic? Ten właściciel ma chyba jechać, tak? Ninka proszę napisz mi swój numer bo sobie nie zapisałam.[/QUOTE]

Teoretycznie jest szansa bo Pan wie , że to moze być niedziela ale jak dostane wiadomość na 100%, że klatka jest to bedę rozmawiała z Panem ponownie i wtedy
potwierdzę czy pojedzie w niedzielę. Jutro będę w ciągu dnia bez dostępu do internetu proszę dzwoń na nr. 601919211

Posted

[B]Mamy klatkę[/B], Pan czyli właściciel Cynka przywiózł ją go Gliwic dzisiaj ale jeszcze nie
rozstawił bo późno z nią przyjechał i nie chciał nękać nikogo w tym ogrodnictwie po
ciemku . Jutro będzie stawiana w ciągu dnia, mamy instrukcje od Olalola jak to zrobić.

[B]Trzymajcie kciuki bo jak to się nie uda to już nie wiem co robić.[/B]

Dobra wiadomość to ta, że sąsiad widział Cynka na podwórku już dwa razy czyli
kręci sie nadal w okolicy.

Pan się martwił, że dziewczyny z Łowicza już w niego zwątpiły bo przestały dzwonić.
Pocieszyłam go , że mają od nas wiadomości na bieżąco więc nie muszą jemu zawracać głowy.

Posted

Śledzimy na bieżąco wszystko co robicie...nie dzwonimy waśnie dlatego,zeby Pan nie myślał,ze go poganiamy...jesteśmy mu bardzo wdzięczne za zaangażowanie...oprócz Cynia jak wiecie jest tez praca w schronisku,w sobotę odbierałysmy psiaki z interwencji i mamy psiaki w hotelikach...CZYTAMY WĄTEK WIECZORAMI!Bardzo Wam dziękujemy!

Posted

O tym samym myślę,dobrze,ze on jest kudłaty,moze jakoś wytrzyma ten mróz...jest nadzieją,ze będzie głodny i przyjdzie na to podwórku co zawsze i może uda się ...

Posted

Klatka stoi, Cynek jest widywany , niestety o różnych porach więc o czajeniu się mowy nie ma. Umówiliśmy się, że właściciele ogrodnictwa klatkę przed nocą będą zabierać bo jeżeli by się dał złapać w nocy przy mrozie - 15 to jeszcze by tam zamarzł do rana, klatka jest długa ale wąska i ciężko powiedzieć czy da się nabrać, czy nie będzie się bał. Czekamy...........

Posted

[quote name='NINKA1']Klatka stoi, Cynek jest widywany , niestety o różnych porach więc o czajeniu się mowy nie ma. Umówiliśmy się, że właściciele ogrodnictwa klatkę przed nocą będą zabierać bo jeżeli by się dał złapać w nocy przy mrozie - 15 to jeszcze by tam zamarzł do rana, klatka jest długa ale wąska i ciężko powiedzieć czy da się nabrać, czy nie będzie się bał. Czekamy...........[/QUOTE]
Dziewczyny,kawał dobrej roboty zrobiłyście...

Posted

Oj i to bardzo...jak się dobrze nie zamelinował to ma przechlapane...wieje okrutnie i ciągle sypie śniegiem...o mrozie nie wspomnę bo -10 to "niewiele" w porównaniu z tym co zapowiadali (-20 gdzieniegdzie). Cynek -zbóju jeden- nie bądź głuptasem...cooo tak Ci dobrze na wolności? chłodno , głodno i bez dachu nad głową...weź popatrz co się dzieje...a ma być jeszcze gorzej...