Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wizyta w Gliwicach się odbyła, sporo czasu zabrałyśmy Państwu ale to pewnie dlatego, że tak miło sie rozmawiało. Moim zdaniem chłopak będzie miał dobrą opiekę, ludzie mieli
już psiaki wcześniej a nawet okazało się, że sunia z naszego schroniska jest u rodziców.
Mieszkają poza centrum miasta jest miejsce na spacery a także jeżdżą na wycieczki poza miasto. Bardzo sympatyczni ludzie , szukali psiaka po śmierci poprzedniego i Cynek
ich ujął, bardzo podobała mi się córka, rezolutna i rozsądna dziewczynka.Mają świadomość jaka ciąży na opiekunach odpowiedzialność za zwierzaka a także jakie
mogą się pojawić kłopoty związane ze zmianą miejsca pobytu. Ze względu na charakter pracy psiak będzie miał niemalże całodobowe towarzystwo bo pracują na zmiany i zawsze ktoś jest w domu. Generalnie więcej niż dobre warunki dla psiaka. Jest tylko jeden warunek a mianowicie Cynek musi akceptować koty!!!!! U Państwa mieszka piękna
kociczka , znaleziona w lesie. Proszę sprawdźcie jak to wygląda bo konflikt między zwierzakami może okazać się zbyt kłopotliwy w końcu to tylko mieszkanie z ograniczoną powierzchnią:lol:

Posted

NINKA1 bardzo dziękujemy,mam nadzieję,że Cynek dogada się z kotem bo w schronisku nie reagował jakoś specjalnie na Łiskasa,kota schroniskowego...no to Cyniu jeszcze tylko kilka dni i możesz się pakować...:lol:Pan przyjedzie po Cynia prawdopodobnie w środę...

Posted

NINKA obiecała,ze zrobi też wizytę po adopcyjną i zdjęcia będą...rozmawiałam przed chwilą z panem,będzie w Łowiczu 10 listopada około godziny 10 00...no to czekamy...

Posted

Cyniu jest w lecznicy,jak poinformowała mnie p.doktor zrobił coopę w klatce i pięknie wtarł ją sobie w futerko,:diabloti:będzie dokładnie myty,a poza tym czeka już z niecierpliwością na domek,który przyjedzie po niego już w środę...;)

Posted

[quote name='Romka']Czekamy z drżeniem na wizytę nowego domku Cynia,mam nadzieję,ze Cyniu dobrze się zaprezentuje i nie pokaże ząbków...przyjazd o 13 00...czekamy.[/QUOTE]

Mocno trzymamy kciuki!!! :)

Posted

Cyniu pojechał i jak na Cynia zachowywał się bardzo przyzwoicie,bał się trochę i nie chciał wyjść ze schroniska,p.Marek twierdzi,ze juz się trochę przyzwyczaił i nie chciał zmiany miejsca.Przed wyjazdem zrobił siusiu a potem pozwolił się włożyć do samochodu i wszystko było dobrze.Pan pogłaskał go po łepku i Cyniowi nawet się to podobało zachowywał się bardzo grzecznie.Czekamy na zdjęcia.Wszystkiego dobrego piesku w nowym domu.Cyniu będzie miał na imię Baks.