kajkoowa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Paula03']Super wieści! Trzymam kciuki![/QUOTE] Strasznie się cieszę! Trzymam mocno kciuki! Quote
luka1 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 proszę, sprawdźcie ten domek dokładnie - tak go lubię (Cynka oczywiście) Quote
NINKA1 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Wizyta w Gliwicach się odbyła, sporo czasu zabrałyśmy Państwu ale to pewnie dlatego, że tak miło sie rozmawiało. Moim zdaniem chłopak będzie miał dobrą opiekę, ludzie mieli już psiaki wcześniej a nawet okazało się, że sunia z naszego schroniska jest u rodziców. Mieszkają poza centrum miasta jest miejsce na spacery a także jeżdżą na wycieczki poza miasto. Bardzo sympatyczni ludzie , szukali psiaka po śmierci poprzedniego i Cynek ich ujął, bardzo podobała mi się córka, rezolutna i rozsądna dziewczynka.Mają świadomość jaka ciąży na opiekunach odpowiedzialność za zwierzaka a także jakie mogą się pojawić kłopoty związane ze zmianą miejsca pobytu. Ze względu na charakter pracy psiak będzie miał niemalże całodobowe towarzystwo bo pracują na zmiany i zawsze ktoś jest w domu. Generalnie więcej niż dobre warunki dla psiaka. Jest tylko jeden warunek a mianowicie Cynek musi akceptować koty!!!!! U Państwa mieszka piękna kociczka , znaleziona w lesie. Proszę sprawdźcie jak to wygląda bo konflikt między zwierzakami może okazać się zbyt kłopotliwy w końcu to tylko mieszkanie z ograniczoną powierzchnią:lol: Quote
Romka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 NINKA1 bardzo dziękujemy,mam nadzieję,że Cynek dogada się z kotem bo w schronisku nie reagował jakoś specjalnie na Łiskasa,kota schroniskowego...no to Cyniu jeszcze tylko kilka dni i możesz się pakować...:lol:Pan przyjedzie po Cynia prawdopodobnie w środę... Quote
mamanabank Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Wstrzymuję oddech do środy... NINKO - dziękujemy!!! Quote
Romka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 NINKA obiecała,ze zrobi też wizytę po adopcyjną i zdjęcia będą...rozmawiałam przed chwilą z panem,będzie w Łowiczu 10 listopada około godziny 10 00...no to czekamy... Quote
Romka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Brudny Harry: [IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/617fdbdf6f47777f09d3f3cbd206ba4c,10,19,0.jpg[/IMG] Quote
Szarotka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 No to jednak ciotki lowickie znalazly Cynkowi dom :):) Quote
Romka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Szarotka']No to jednak ciotki lowickie znalazly Cynkowi dom :):)[/QUOTE] Jak mafia to mafia...;) Quote
Szarotka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Romka']Jak mafia to mafia...;)[/QUOTE] Mafia rzadzi, mafia radzi, mafia nigdy cie nie zdradzi :):) Quote
Andzike Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ale wieści!!! Fantastycznie!!! :) Baaardzo się cieszę :D :D :D Quote
Paula03 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Super wieści! Extra! Bardzo się ciesze! Quote
Romka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Cyniu jest w lecznicy,jak poinformowała mnie p.doktor zrobił coopę w klatce i pięknie wtarł ją sobie w futerko,:diabloti:będzie dokładnie myty,a poza tym czeka już z niecierpliwością na domek,który przyjedzie po niego już w środę...;) Quote
sylwiaso Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Tak cioteczki wielkie ukłony za waszą wielką prace:modla::buzi:i za szczęście Cynusia!!! Quote
Romka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Czekamy z drżeniem na wizytę nowego domku Cynia,mam nadzieję,ze Cyniu dobrze się zaprezentuje i nie pokaże ząbków...przyjazd o 13 00...czekamy. Quote
Andzike Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='Romka']Czekamy z drżeniem na wizytę nowego domku Cynia,mam nadzieję,ze Cyniu dobrze się zaprezentuje i nie pokaże ząbków...przyjazd o 13 00...czekamy.[/QUOTE] Mocno trzymamy kciuki!!! :) Quote
elinka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Cynek już dzisiaj będzie miał swoje święto niepodległości. Kraty schroniska nareszcie się otworzą! :multi: Quote
Romka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Cyniu pojechał i jak na Cynia zachowywał się bardzo przyzwoicie,bał się trochę i nie chciał wyjść ze schroniska,p.Marek twierdzi,ze juz się trochę przyzwyczaił i nie chciał zmiany miejsca.Przed wyjazdem zrobił siusiu a potem pozwolił się włożyć do samochodu i wszystko było dobrze.Pan pogłaskał go po łepku i Cyniowi nawet się to podobało zachowywał się bardzo grzecznie.Czekamy na zdjęcia.Wszystkiego dobrego piesku w nowym domu.Cyniu będzie miał na imię Baks. Quote
Recommended Posts