malawaszka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 ekhem... w niedzielę :lol: bo Wam do niedzieli paluchy zdrętwieją! wystarczy, że ja już umieram ze strachu :shock: Quote
sybil Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Nie umieraj!!! Birman odżył, mocny z niego chłopak, będzie dobrze, pójdzie jak bułka z masłem ;) Quote
malawaszka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='sybisia']Nie umieraj!!! Birman odżył, mocny z niego chłopak, będzie dobrze, pójdzie jak bułka z masłem ;)[/QUOTE] noo te bułki z masłem... u mnie to jest własnie tak, że ilość zjadanych bułek z masłem rośnie wprost proporcjonalnie do zwiększania się stresu więc niedługo będę się toczyć :cry: Quote
sybil Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ze stresu też opycham się czym popadnie, ale tu nie będę się stresować, bo będzie dobrze i już :lol: Quote
Saththa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 i ja i ja. A jak wrócę 16 do domu to zrobie bazarek :) na sznupki Malawaszkowe i juz Was serdecznie zapraszam :) Quote
lilo Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 a co będzie na bazarku?? ja kurde dostalam od siostry super szelki nowki i zapomnialam zabrac do domu :( a mialam wystawic na bazarku - ale nic , co sie odwlecze to nie uciecze :) Quote
Saththa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='lilo']a co będzie na bazarku?? ja kurde dostalam od siostry super szelki nowki i zapomnialam zabrac do domu :( a mialam wystawic na bazarku - ale nic , co sie odwlecze to nie uciecze :)[/QUOTE] PW poszło;) A szelki tak jak piszesz, nastepnym razem;) Quote
jambi Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 a ja się od 2 tygodni czaję do bazarku... towar mam, ino czasu na obfocenie nie mam... może po niedzieli... Quote
lilo Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 no super - to duzo bazarkow sznupkowych bedzie :) a Ty ciotka co masz ciekawego do wystawienia ?? do co ma Saththa to juz wiem ale nie powiem ;) Quote
Saththa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ooo co masz co masz? A jaka kwota przewidywana za zabieg Birmuszkowy? Quote
malawaszka Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że wygraliśmy w bazarku fotograficznym pieniążki na operację oczków Birmankowych :loveu: a co zostanie będzie dla Gucia na hotel :) Quote
malawaszka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 wpłynęła majowa deklaracja Pani Magdaleny K. 50 zł ogromnie dziękuję :Rose: Quote
jambi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 co mam, co mam.... wystawie to zobaczycie :diabloti: Quote
lilo Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='malawaszka']wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że wygraliśmy w bazarku fotograficznym pieniążki na operację oczków Birmankowych :loveu: a co zostanie będzie dla Gucia na hotel :)[/QUOTE] Malawaszka to kiedys do nieba w butach pójdzie !! [quote name='jambi']co mam, co mam.... wystawie to zobaczycie :diabloti:[/QUOTE] Tajemnice , wszędzie tajemnice ... nie możesz powiedziec jak człowiek ?? przygotowalibyśmy się na walkę jakąś , zbroje wypolerowali :) Quote
malawaszka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='lilo'] Tajemnice , wszędzie tajemnice ... nie możesz powiedziec jak człowiek ?? przygotowalibyśmy się na walkę jakąś , zbroje wypolerowali :)[/QUOTE] świnkę skarbonkę zaczęli tłuc :evil_lol: Quote
lilo Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='malawaszka']świnkę skarbonkę zaczęli tłuc :evil_lol:[/QUOTE] Ty to jakas wogóle dziwnie do świata nastawiona jesteś jak widzę :) razem z Zuzką bawią się biednym Dropsem , świnkę niewinną chce tłuc a jeszcze nie ma powodu ... brrrr... strach się bac :) Quote
lilo Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 zdążyła doczytac zanim przeedytowałam :splat: juz widzę Zuzkę jak bierze Dropsa w zęby , chwilę tarmosi a potem podrzuca do góry jak zabawkę. Biedny Dropsio probuje uciekac ale niestety nie udaje mu się - wielka ręka Malawaszki przytrzymuje go a Zuzia łapie za ogonek i ciągnie po łąkach i lasach :) na sam koniec duża zła Pani przerzuca Dropsa przez ramię i mówi " Chodź Zuzia , na dziś koniec zabawy - pewnie jesteś zmęczona " :) i wesoło podśpiewując wracają do domu...urooocze :loveu: Quote
Recommended Posts