Jump to content
Dogomania

STARY Sznaucer olbrzym BIRMAN - po 7 miesiącach w hotelu MA DOMEK!!!! i koniec... [']

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sybisia']Nie umieraj!!! Birman odżył, mocny z niego chłopak, będzie dobrze, pójdzie jak bułka z masłem ;)[/QUOTE]

noo te bułki z masłem... u mnie to jest własnie tak, że ilość zjadanych bułek z masłem rośnie wprost proporcjonalnie do zwiększania się stresu więc niedługo będę się toczyć :cry:

Posted

a co będzie na bazarku?? ja kurde dostalam od siostry super szelki nowki i zapomnialam zabrac do domu :( a mialam wystawic na bazarku - ale nic , co sie odwlecze to nie uciecze :)

Posted

[quote name='lilo']a co będzie na bazarku?? ja kurde dostalam od siostry super szelki nowki i zapomnialam zabrac do domu :( a mialam wystawic na bazarku - ale nic , co sie odwlecze to nie uciecze :)[/QUOTE]

PW poszło;)

A szelki tak jak piszesz, nastepnym razem;)

Posted

no super - to duzo bazarkow sznupkowych bedzie :) a Ty ciotka co masz ciekawego do wystawienia ?? do co ma Saththa to juz wiem ale nie powiem ;)

Posted

wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że wygraliśmy w bazarku fotograficznym pieniążki na operację oczków Birmankowych :loveu: a co zostanie będzie dla Gucia na hotel :)

Posted

[quote name='malawaszka']wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że wygraliśmy w bazarku fotograficznym pieniążki na operację oczków Birmankowych :loveu: a co zostanie będzie dla Gucia na hotel :)[/QUOTE]

Malawaszka to kiedys do nieba w butach pójdzie !!

[quote name='jambi']co mam, co mam.... wystawie to zobaczycie :diabloti:[/QUOTE]

Tajemnice , wszędzie tajemnice ... nie możesz powiedziec jak człowiek ?? przygotowalibyśmy się na walkę jakąś , zbroje wypolerowali :)

Posted

[quote name='lilo']
Tajemnice , wszędzie tajemnice ... nie możesz powiedziec jak człowiek ?? przygotowalibyśmy się na walkę jakąś , zbroje wypolerowali :)[/QUOTE]

świnkę skarbonkę zaczęli tłuc :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']świnkę skarbonkę zaczęli tłuc :evil_lol:[/QUOTE]

Ty to jakas wogóle dziwnie do świata nastawiona jesteś jak widzę :) razem z Zuzką bawią się biednym Dropsem , świnkę niewinną chce tłuc a jeszcze nie ma powodu ... brrrr... strach się bac :)

Posted

zdążyła doczytac zanim przeedytowałam :splat:

juz widzę Zuzkę jak bierze Dropsa w zęby , chwilę tarmosi a potem podrzuca do góry jak zabawkę. Biedny Dropsio probuje uciekac ale niestety nie udaje mu się - wielka ręka Malawaszki przytrzymuje go a Zuzia łapie za ogonek i ciągnie po łąkach i lasach :) na sam koniec duża zła Pani przerzuca Dropsa przez ramię i mówi " Chodź Zuzia , na dziś koniec zabawy - pewnie jesteś zmęczona " :) i wesoło podśpiewując wracają do domu...urooocze :loveu: