malawaszka Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 wpłynęła marcowa deklaracja od Margi :Rose: Quote
zerduszko Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='malawaszka']ja nie, ale dziecka mi nie chcieli wypożyczyc na taką pogodę :D[/QUOTE] Egoiści :P Quote
ULKA12 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 A u nas znowu zima, ale Birmanowi wcale to nie przeszkadza. [IMG]http://i51.tinypic.com/izuezl.jpg[/IMG] [IMG]http://i55.tinypic.com/2zpm5c5.jpg[/IMG] Bałwanek??? [IMG]http://i56.tinypic.com/28splrk.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/34i4cas.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/2j5gmk2.jpg[/IMG] Quote
zerduszko Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Ale z niego cudo!!! A Oliwia była w odwiedzinach u niedźwiedzia? :eviltong: Quote
ULKA12 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='lilo']Ulka ale chyba śniegu nie macie ??[/QUOTE] Na moje nieszczęście mamy od wczoraj nadmiar, (zdjęcia robione dzisiaj rano) drzewa połamane, druty elektryczne pozrywane, po prostu kataklizm a najlepsze to to, że teraz to wszystko topnieje i jest niesamowita breja. Quote
malawaszka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='zerduszko']Ale z niego cudo!!! A Oliwia była w odwiedzinach u niedźwiedzia? :eviltong:[/QUOTE] nie była jeszcze [quote name='lilo']Ulka ale chyba śniegu nie macie ??[/QUOTE] mają mają - jako i my :shake: Quote
lilo Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 o matko , u nas hawajow nie ma - chłodno i mżawka ale o śniegu zapomniałam już... Quote
Saththa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Dziś byłam u znajomych i pokazac chciałam koleżance jak wyglądają sznupy olbrzymy z kopiowanymi uszami. I wlazłam do wujka google iwpisałam "sznaucer olbrzym" i po tym jak się wyświetlanie grafiki zmieniło to na "strona 2" wiecie co było? Zdjęcie Birmuszka :D Sie rozesmiałam jak głupia :) wiec kurcze on naprawde jest pokazywany heh, chyba, ze to tylko mi sie tak udało. Mam nadzieję, ze nie :):kciuki: Quote
malawaszka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 nawet więcej niż jedno jest :loveu: nawet jest tam schroniskowe zdjęcie Hektora od Tekli i Bazyl z Sosnowca i Minus z Zabrza i Poldek z Psiego anioła - fiu fiu dużo naszych chłopaków :) Quote
Saththa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Ja suzkała kopiowanych uszu i na tych się skupiłam Ale Birmuszek w oczodoły rzucił mi się:) I tak z niedowierzaniem patrzyłam :) EDIT: o kurcze Birmana tam mnostwo jest a i Hektora wypatrzyłam oj skarbnica wiedzy normalnie:) Quote
jambi Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='Saththa']Dziś byłam u znajomych i pokazac chciałam koleżance jak wyglądają sznupy olbrzymy z kopiowanymi uszami. I wlazłam do wujka google iwpisałam "sznaucer olbrzym" i po tym jak się wyświetlanie grafiki zmieniło to na "strona 2" wiecie co było? Zdjęcie Birmuszka :D Sie rozesmiałam jak głupia :) wiec kurcze on naprawde jest pokazywany heh, chyba, ze to tylko mi sie tak udało. Mam nadzieję, ze nie :):kciuki:[/QUOTE] Birmana to tam nawet jest duużo zdjęć :) poczynając od tego na którym był jeszcze Birmą ;) a kończąc na zdjęciach Birmuszka z Wasią :lol: Quote
Saththa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='jambi']Birmana to tam nawet jest duużo zdjęć :) poczynając od tego na którym był jeszcze Birmą ;) a kończąc na zdjęciach Birmuszka z Wasią :lol:[/QUOTE] Właśnie właśnie :) Quote
jambi Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='zerduszko']U mnie od kilku dni nie padało :cool3:[/QUOTE] ja nie o Ciebie pytałam tylko o Birmana... :razz: Quote
ULKA12 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 U Birmana świetnie, wiosna, wiosna :-) Próbowałam go wyczesać ale to nie takie proste bo on tam w spodzie przy samej skórze jest bardzo brudny, tak jakby nigdy w swoim życiu nie był kąpany, więc chyba najpierw kąpiel wskazana a dopiero później czesanie. Ale skóra jest zdrowa tylko w jednym miejscu ma takie wyłysiałe ale to mi wygląda tak jakby kiedys leżał na czyms twardym i sobie wytarł i taki "nagniotek" się zrobił. Quote
zerduszko Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='jambi']ja nie o Ciebie pytałam tylko o Birmana... :razz:[/QUOTE] A idź kobieto :lol: Przeca wiem :) Z tą pogodą, to sugeruję, bo Birman miał mieć odwiedziny Wasia + Oliwia, ale padało iiiii dopytuję czy z racji zmiany pogody wycieczka się odbyła. O! Quote
ULKA12 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Wycieczka sie nie odbyła. Teraz pogoda ładna więc może? Malawaszka zapytaj czy Ci pożyczą Oliwię a jak nie to może po drodze złapiesz jakieś dziecko i przywieziesz na test, potem oczywiście oddasz, może nikt się nie zorientuje:diabloti: Quote
malawaszka Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 noo dziś na pewno nie bo jadę w drugą stronę na wizyty przed a... - wczoraj miałam ochotę ale jakoś mi zeszło na bumelowaniu i w koncu nie pojechałam :roll: Quote
zerduszko Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Ale wiesz, że odwlekanie tego nic nie da? :lol: I tak go ktoś INNY adoptuje kiedyś :D Quote
jambi Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='zerduszko']A idź kobieto :lol: Przeca wiem :) Z tą pogodą, to sugeruję, bo Birman miał mieć odwiedziny Wasia + Oliwia, ale padało iiiii dopytuję czy z racji zmiany pogody wycieczka się odbyła. O![/QUOTE] no przeca wiem ;) [quote name='malawaszka'] wczoraj miałam ochotę ale jakoś mi zeszło na bumelowaniu i w koncu nie pojechałam :roll:[/QUOTE] dostajesz 1 punkt karny :cool: ... [SIZE=1]to Tyś bumelowała?! to ja Ci dupy zawracac nie chciałam bo myślałam, że ciężko pracujesz a Ty tu tak?! zwłaszcza że narzekałas że nie wiesz co z Oliwią zrobić...[/SIZE] Quote
malawaszka Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 [quote name='zerduszko']Ale wiesz, że odwlekanie tego nic nie da? :lol: I tak go ktoś INNY adoptuje kiedyś :D[/QUOTE] hahaha WIEM! ale to czy ja pojadę z Oliwią dziś czy za tydzień nie ma znaczenia żadnego :P [quote name='jambi'] dostajesz 1 punkt karny :cool: ... [B][COLOR=red]ałć :errrr: [/COLOR][/B] [SIZE=1]to Tyś bumelowała?! to ja Ci dupy zawracac nie chciałam bo myślałam, że ciężko pracujesz a Ty tu tak?! zwłaszcza że narzekałas że nie wiesz co z Oliwią zrobić...[/SIZE][/QUOTE] noo zamulałam, spać mi się chciało - to chyba alergia, a Olka gadała, gadała, gadała - wsiadanie w takim stanie za kierownicę byłoby deczko niebezpieczne Quote
Recommended Posts