Jump to content
Dogomania

STARY Sznaucer olbrzym BIRMAN - po 7 miesiącach w hotelu MA DOMEK!!!! i koniec... [']

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zerduszko']Nie chcę Ci nic wypominać, ale swojego czasu tez mi mówiłaś "znów masz fajnego psa", znaczy, że TOTO to Twoja wina? :evil_lol:[/QUOTE]

:ices_bla::shithappens:
-

:seeyeah:

Posted

[quote name='Saththa']Ahhhh Birmuszek :)

A ta operacja to jaka kwota będzie potrzebna? I ekhem w jego wieku narkoza jest bezpieczna?[/QUOTE]

jakas kwota na pewno będzie potrzebna, ale nie wiem jeszcze jaki to koszt, przed ewentualną operacją Birmutek będzie miał zrobione badanie krwi i sprawdzimy serduszko, ale generalnie stare psy też się operuje - moja Pepa ma sto lat i bardzo dobrze zniosła operację, a dodatkowo jest chora na zespół cushinga

Posted

no nie nadąrzam odbierać po prostu... jest jeden zainteresowany, ale to za czas jakiś bo przeprowadzka, no i Gdańsk :mdleje: no i mały piesek zazdrośnik w domu :mdleje: obaw mam mnóstwo....

Posted

jesssu Wasia wybacz... :modla: przez ten nawał roboty i różnych okazji do świętowania zupełnie mi uciekło, że to juz nowy miesiąc sie zaczął...:oops:
ale już sie poprawiłam... kaska poszła :p

Posted

dobra, to jeszcze raz:

[INDENT]jesssu Birman wybacz!!!!!:modla: przez ten nawał roboty i różnych okazji do świętowania zupełnie mi uciekło, że to juz nowy miesiąc sie zaczął...:oops:
ale już sie poprawiłam... kaska poszła :p
[/INDENT]

Posted

[COLOR=red][B]Dzięki uprzejmości Fundacji Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie (afn.pl) możemy w tym roku zbierać 1% na bezdomne sznaucery. Zabieramy je ze schronisk, leczymy, sterylizujemy i oddajemy do sprawdzonych domów, koszty są ogromne - możecie nam w tym pomóc! Jak to zrobić?

[B]W druku PIT-28, PIT-36, PIT-36L, PIT-37 czy PIT-38 prosimy wpisać:

[B]OPP: [/B][/B][B]Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie
[B] KRS: [/B]0000264523[/B]
[B] informacje dodatkowe: Sznaucery

Dopisek "Sznaucery" jest bardzo ważny, gdyż tylko dzięki niemu 1% zostanie przekazany dla naszych brodatych podopiecznych![/B]
[URL="http://www.sznaucery.rix.pl/"]www.sznaucery.rix.pl[/URL]

[IMG]http://afn.pl/baner/AFN-logogif.gif[/IMG][/B][/COLOR]

Posted

jak tylko zrobi się ciepło (oby jak najszybciej) to zrobimy Birmutka na cacuszko :loveu: ale najwazniejsze - musimy zrobić mu zabieg na te oczka bo bardzo niefajnie wyglądają i dokuczają mu