olekg89 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Pisk przy otwieraniu pyska i ziewaniu.Podczas dotykania pyska bliżej oczu wykazuje dyskomfort.W pysku czysto ,nie ma opuchlizny ,je normalnie ,pije normalnie ,bawi się normalnie ,aportuje normalnie.Ale skowytopisk przy ziewaniu jest ,gdy chce mu otworzyć pysk to samo. Nie mam pomysłu co to może być.:shake: Zakwasy od ściskania piłki w pysku? P.S. Dodam ,ze to 5,5miesieczny szczeniak ON Z góry dzięki za wszystkie "pomysły" Quote
Martens Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Może coś z nerwem w tamtej okolicy? Jakieś przewianie, ucisk w miejscu gdzie przechodzi po kości? Dobry wet by musiał to pomacać. Quote
olekg89 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 A dziś już nie ma pisku przy ziewaniu.Morde mu otwierałem i też nic.Może faktycznie przewiało mu jakieś nerwy w ryjoku. Quote
taks Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 gdyby się powtórzyło radzę wziąć [URL="http://therios.strefa.pl/porady/osteop_cz-z.html"][B][U]to[/U][/B][/URL] pod uwagę Quote
olekg89 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 O dzięki taks. Ale właśnie żarł normalnie ,pił normalnie ,piłke też brał do pyska. Całe szczęście minęło i już się nie pojawiło.Nie wiem czy nie były to zakwasy od ściskania piłki. Quote
Recommended Posts