Jump to content
Dogomania

Kraków kochany Dars za TM, zawsze zostanie w naszej pamięci a Raf ma dwa kociaki!!!

Recommended Posts

Posted

[url]www.ach21.republika.pl[/url][URL="http://www.ach21.republika.pl/"][/URL]

OTO strona www DARSA

są tam aktualne zdjęcia
plakaty postaram siewydrukować we wtorek
aha chetni do rozwieszania plakatów prosze ma maila podac mi
swoj adres i ilosc plakatów
wysle z pracy prirytetem plakaty...

[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

[IMG]http://www.ach21.republika.pl/PICT1.JPG[/IMG][IMG]http://www.ach21.republika.pl/PICT2.JPG[/IMG][IMG]http://www.ach21.republika.pl/PICT3.JPG[/IMG][IMG]http://www.ach21.republika.pl/PICT4.JPG[/IMG][IMG]http://www.ach21.republika.pl/PICT5.JPG[/IMG]

Ania

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielkie dzięki.Aniu jak tylko będę te plakaty to wyślij mi proszę sms-a o której mam po nie podejść. :lol: Z apetytem Darsa bardzo kiepsko. Nie miałam wyjścia i musiałam dac mu parówki drobiowe (4 i poł) bo nic by nie zjadł na śniadanie. Kupkę robi tej wielkosci co mój dziki kot 1, 5 kilowy kot niegdyś. :-( :-( Martwię się.

Posted

[quote name='AgaG']Wielkie dzięki.Aniu jak tylko będę te plakaty to wyślij mi proszę sms-a o której mam po nie podejść. :lol: Z apatytem Darsa bardzo kiepsko. Nie miałam wyjścia i musiałam dac mu parówki drobiowe (4 i poł) bo nic by nie zjadł na śniadanie. Kupke robi tej wilkosci co mój dziki kot 1, 5 kolowy kot niegdys. :-( :-( Martwię się.[/quote]
Aga moze zmienię zdjęcie w tym plakacie na to nowsze??

Posted

A juz sama nie wiem, o robić. bADANIA NIE WYSZŁY ŹLE, ON PO PROSTU NIE CHCE JEŚĆ. aNOREKSJA CZY CO?

Posted

Ok Ania zmień. Niech beda takie, gdzie najlepiej jego piekne oczy widać

Posted

jak chce parowki to niech chociaz je parowki
pewnie mu bardzo pachna, a z tego co wiem aga nie kupuje takich badziewnych parowek,
cokolwiek niehc je
ach, kupujesz takie jaja??
gdzie?
czy moze dostajesz?

Posted

Właśnie byłam na zakupach. dawno takich frykasów nie kupowałam: parówki dla dzieci, szynka z kurcząt, biszkopty. Dars łaskawie zjadl troche szynki i 4 małe morlinki oraz kilka biszkoptów - wszystko z reki patrząc mi głeboko w oczy...No i co? mam psiego arystokratę, który jada często a mało wyłacznie ludzkie jedzenie, wymaga służby gotowej biec do niego choćby w nocy... ja to mam szczęście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='kiwi']jak chce parowki to niech chociaz je parowki
pewnie mu bardzo pachna, a z tego co wiem aga nie kupuje takich badziewnych parowek,
cokolwiek niehc je
ach, kupujesz takie jaja??
gdzie?
czy moze dostajesz?[/quote]

dosaję :)))))):)

Posted

No to proszę o wiejskie jajeczka dla mego książątka :lol:

Posted

Dars najchętniej zyłby samymi parówkami wiedeńskimi. Innych rzeczy odmawia. Małgosia trochę go na silę karmiła.... Ojej co to będzie. Przecież taka dieta szkodzi, a on np. juz odmawia filetów z białych ryb, kurczka, nie mówiąc o kurczaku z ryżem czy z makaronem. :mad::mad::mad::mad::mad::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Ania mówiła cos o syropie jakimś... Może ktoś coś wie o czymś skutecznym, bo ja powoli wysiadam. dziękuję Ach21 za jejeczka wiejskie i paszteciki - mini dla księcia. :loveu: :loveu:

Posted

dzięki zapytam o to jutro.

Posted

zięki za informację. Zaraz lęcę do gabinetu i bedziemy zamawiac to, co potrzeba ksiązątku. dziś miałam telefon z allegro w jego sprawie. Obyu coś z tego wyszło. Fajny dom w Bielsko-białej, jamniczek i sunia, niedawno stracili wilkowatego, który nie daoczekał starości i chłopak mówił, że chcIeliby jakimuś psu zapewnić dobrą starość. Miła osoBA, BĘDZIE Z MAMĄ ROZMAWIAŁ. MA DZWONIĆ. oBY oBY... .

Posted

dziękuję Pati za wpłatę 160 złotych dla Darsika. Jak kuracja będzie skończona to wszystko rozliczymy. na pewno zostaną pieniążki dla innych psów, bo sporo uzbierało się z cegiełek na Mikę.

Posted

Darsik bardzo dziekuje .Ani. za przywiezienie saszetek od Pati i syropu na apaetyt od Pigwuni oraz pomoc w karmieniu na siłę rojalem i we wlewaniu syropu. :loveu: Waży troszkę więcej. 18 kilo, a wazył 16, 4. Wciaż jednak nie rozumiemy, czemu nie chce jeść i tak wybrzydza.

Posted

[quote name='AgaG']z Fajny dom w Bielsko-białej, jamniczek i sunia, niedawno stracili wilkowatego, który nie daoczekał starości i chłopak mówił, że chcIeliby jakimuś psu zapewnić dobrą starość. Miła osoBA, BĘDZIE Z MAMĄ ROZMAWIAŁ. MA DZWONIĆ. oBY oBY... .[/quote]
Oby się ziściło :happy1:

Darsiu w auto i do domu
Ale z niego niejadek :shake:

Posted

Darsik jest cudowny :loveu: . Chodzi po całym gabinecie, chce być głaskany. tydzien go nie widziałam i widzę już poprawę. Małgosia i Aga dbają o niego.
Nadal jest bardzo, bardzo chudy, ale chodzi już trochę lepiej. Dzisiaj pomagałam Małgosi Darsika nakarmić, zjadł prawie saszetkę rekonwalescenta oczywiście podawanego strzykawką. Wypił Peritol na apetyt, a potem sam wsunął parówkę i kurczaczka. Ryżu nie tknął. :mad:
Ale w sumie zjadł całkiem sporą porcję. Jakby tak częśćiej jadł to szybko by nabrał ciała, a on niestety straszny niejadek. W dodatku nadal jest dość mocno osłabiony.
Dobra wiadomość, to że nie reaguje na koty. Dzisiaj Małgosia miała kota w gabinecie i Darsik chodził koło niego i nic mu nie robił. Troszkę jedynie był zaciekawiony nowym osobnikiem. Natomiast jak kot na niego fuknał, Darsik od razu się wycofywał:lol: .

Posted

Niedawno od niego wróciłam. na podkurek zjadł łaskawie serdelki cielęce, ale ryż wypluwał. Dość skutecznie go karmiłyście syropakami, bo ma bródkę całą posklejaną:evil_lol:. bardzo się juz do niego przywiązałam, ojeJ!