Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

To spróbuję z kolorem pokombinować
[COLOR=#ff0000]
[/COLOR][B][COLOR=#ff0000]1. Norris, Revan, Delfi, Syriusz[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]2. Mrużka, Lider, Farsa, Piko

3. Anusiak, Barfo, Snuff, Pikto

4. Tajga, Emil, Mudik, Dodek[/COLOR][/B]

5. Stapro, Tarki, Ferbi - wychodzą z Martą i Anią
[B]
[COLOR=#ff0000]6. Kames, Kruczek, Nuka

7. Kaprio, Trasio, Maks, Junit, Tunfi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]
8. Misiu, Kondrat[/COLOR][/B]

9. Arston, Kaja, Sara - Monika, Daria, Weronika, Anna

10. Benio, Nuka - Aleksandra
[COLOR=#ff0000]
[B]11. Tutek, Rego[/B][/COLOR]

12. Juna, Bodzio, Miga, Zika, Jelma - Kasia

[COLOR=#ff0000][B]13.[/B][/COLOR]

14. Lidia

15. Bumer, Hadwes, Efra - Lidia

16. Kali, Karik, Nuka, Rubin - Lidia

17. Demon, [COLOR=#ff0000][B]Kora, Dżeki[/B][/COLOR] ( tylko Demon - Lucyna )

18. Gustaw, Mikuś, Arbik, Sarabi, Rosmi - Lidia

19. Ibis, Junit, Fatik, Krzyś, Szenzi - Sara, (Ibis, - Lucyna )

20. Simpson, Rafciu, Monki - Misia i Iza

21. Leon, Dżersej, Disma, Granda - Myszora
[COLOR=#ff0000]
[/COLOR]22., Raster, Sara - Sara[COLOR=#ff0000]

[B]23.[/B][/COLOR]

24. Sobi, Dolc, Enja - Marta

25. Łatuś, Tobi, Fabek, Flap - Sara
[COLOR=#ff0000]
[B]26.[/B][/COLOR]

27. Saba, Ignaś - Michalina i Iza

28.[B] [COLOR=#ff0000]Pręguś, Ziemek, [/COLOR][/B]Blacky, Bluebel, (Blacky i Bluebel - Sara)

29. Manga, Demon - Bjuta raz w miesiącu

30. Szadon, Jupi, Alpina - Kasia
[B]
[COLOR=#ff0000]31. Majk, Dżoplin[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000]
[B]
32. Zgredek, Pufek, Bujdka[/B][/COLOR]

33. Ruto, Brutus - Bjuta raz w miesiącu

34. Gogo, Dżilian, Demir - Aneta i Bjuta raz w miesiącu

35. Fistaszek, Obsesja - Lucyna, Bjuta raz w miesiącu

pokoik kwarantanna Elter, Benja - Sara

[COLOR=#ff0000][B]36. Dżeki, Ruczi, Bond, Dżimbo, Toddis[/B][/COLOR]

[B][COLOR=#ff0000]37.[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]38.[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#ff0000]39. Four, Wimbo, Venedy[/COLOR][/B]

[COLOR=#ff0000][B]40.[/B][/COLOR]

41. Żelek, Idziak, Suzo, Dżus Weronika Bernecka - Anna

42. Juka, Grizer, Irsa, Hilo - Godryk
[COLOR=#ff0000]
[B]43.[/B][/COLOR]

44. Max, Bruni, Bałi, Junior, Rudy - Lucyna
[COLOR=#ff0000]
[B]45.

46.

47.[/B][/COLOR]

szczeniarnia I [COLOR=#ff0000][B]Kieł, Niuniek, Frontisia[/B]
[/COLOR]
szczeniarnia II Mucha, Netra, Kropek, Rukter - Monika i Daria

Czy to jest aktualne? Naprawdę z Majkiem nikt nie wychodzi??? Myślałam, że ma kogoś i tak go zawsze olewałam, jak go mijałam... :-(

Edited by Bjuta
Posted

[quote name='Bjuta']
Czy to jest aktualne? Naprawdę z Majkiem nikt nie wychodzi??? Myślałam, że ma kogoś i tak go zawsze olewałam, jak go mijałam... :-([/QUOTE]

Z Majkiem z tego co kojarze ze zdjęć wychodzi p.Lidia
A "Agata i Patrycja" już nie wychodzą

Posted

Mnie nie wpisujecie do żadnych psiaków, nie jeżdżę regularnie, a jak jadę to się do kogoś podłączam ;) W planach mam kolejny wypad z aparatem, ale nie wiem jakie psy mam obfocić i kto mi w tym pomoże...

Posted

[quote name='Bjuta']Dzięki Angi!

Czyli więcej psów nie wychodzi :([/QUOTE]
to zależy ;)

[quote name='Naklejka']Mnie nie wpisujecie do żadnych psiaków, nie jeżdżę regularnie, a jak jadę to się do kogoś podłączam ;) W planach mam kolejny wypad z aparatem, ale nie wiem jakie psy mam obfocić i kto mi w tym pomoże...[/QUOTE]

Mogę pomóc jak coś :P

Posted

no lista to była super sprawa, tylko trochę trudno ją aktualną utrzymać :(

u mnie to pozmieniało się tak:
19. zamiast Hato jest Junit
22. Raster i Sara (wychodzą z nami)
25. zamiast Bluebela jest Flap
28. Bluebel, Blacky, Pręguś, Ziemek (dwaj pierwsi wychodzą zawsze, nad pozostałą dwójką pracujemy z Myszką, dzisiaj Darek próbował mi pomóc to przypłacił to użartym palcem :P)
pokoik kwarantanna to Elter i Benja
jest jeszcze wybieg Josza, Sybir

poza tym chodzimy z psami "przechodnimi" bez stałych boksów tj. Kroked, Krapo i Filipek

Posted

Wybieg, czyli Josza, Sybir i Drago, wychodzi z Kasią i z Magdą lub mną (zależy która z nas jedzie, albo jestem razem i chodzimy w trójkę).
Josza siedzi już prawie rok w schronisku :roll:

Posted

Pomóżcie, znalazłam mega oswojonego i zaniedbanego kota pod pracą, nie mam co z nim zrobić, a w schronie panuje choróbsko :(

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235980-Kotek-znaleziony-w-Zabrzu-nie-mam-gdzie-go-da%C4%87-%28-PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?p=19992015#post19992015[/url]

Posted

[quote name='saraisa']no lista to była super sprawa, tylko trochę trudno ją aktualną utrzymać :(

u mnie to pozmieniało się tak:
19. zamiast Hato jest Junit
22. Raster i Sara (wychodzą z nami)
25. zamiast Bluebela jest Flap
28. Bluebel, Blacky, Pręguś, Ziemek (dwaj pierwsi wychodzą zawsze, nad pozostałą dwójką pracujemy z Myszką, dzisiaj Darek próbował mi pomóc to przypłacił to użartym palcem :P)
pokoik kwarantanna to Elter i Benja
jest jeszcze wybieg Josza, Sybir

poza tym chodzimy z psami "przechodnimi" bez stałych boksów tj. Kroked, Krapo i Filipek[/QUOTE]

Poprawiłam!!! Saro, trzeba koniecznie żeby ktoś z aparatem się załapał na Twój spacer. Np. Raster ma absolutnie najgorsze foty w całym schronie. Jedyny, który ma tylko 3 beznadziejne foty w boksie. Ja teraz na dwa tygodnie wyjeżdżam, jeśli Naklejce, Asikowskiej, albo Ani się nie uda z Tobą pójść, to jakoś tak w grudniu bym się podczepiła. Ale niestety na razie mogę tylko pomarzyć.

Dla mnie ta lista jest super ważna - Mysiu, pouzupełniaj te brakujące boksy. Ja mam tak ustawione spacery, że mam zawsze godzinę na jakiś dodatkowy nieobfocony boks - to będę się starała - raz w miesiącu coś wyciągnąć na foto spacer.

Posted

[quote name='agumka']

a psio:

[FONT=arial]Sunia ma 2 latka, jest zdrowa, wysterylizowana, zadbana, ale niestety nieufna i niechipowana.

Marcysia obecnie może być wszędzie. Sunia zaginęła w Gminie Pilchowice, ale była widziana również na trasie Gliwice - Rybnik, więc generalnie CAŁY ŚLĄSK z naciskiem na południowo-zachodnią część...
[B]Właściciele postanowili nagrodzić osobę, która znajdzie i odda im Marcysię[/B]
[/FONT][COLOR=#000000][FONT=arial]Jeśli ktokolwiek widział Marcysię, kontakt: 784-076-005[/FONT][/COLOR]

[IMG]http://przeklej.net/uploads/image/1352844717p1040498.jpg[/IMG][/QUOTE]

tygodnie temu widziałam jamniczka , który biegł brzegiem jezdni w okolicy Ptakowic- Zbrosławic. Zdziwiłam się , co robi jamnik tak daleko od zabudowań i go wołałam, ale uciekł w krzaki . Nie wiem czy to był pies czy suczka, bo szybko wskoczył w trawę i zniknął, ale miał czerwonawą obrózkę.

Posted (edited)

Oj to super, że Wam się uda!

Naklejko, to może weź te z którymi nikt nie chodzi? :roll: Tylko bardzo by się przydał Ci ktoś do pomocy... Ja niestety odpadam totalnie. :shake:

Aniu - miałam to samo, zobaczyłam psa, o którym później przeczytałam, że go już miesiąc szukają. :( Ale i tak by się nie udało go złapać.

Edited by Bjuta
Posted

[quote name='Angi']też będę :D[/QUOTE]

Kasia mi mówiła, że nie wiesz, czy jedziesz :P No to o 10 się widzimy ;)
Angi, jak masz czas i ochotę, to poprzeglądaj może galerie psiaków, zobacz, które nie mają zdjęć.
Koty też idziemy fotografować :eviltong:

Posted

Lider co prawda ma fotki, ale przydałyby się nowe na wątek. No i tak samo z Majkiem. Ale w sumie może lepiej wziąć na warsztat te psy, które wogóle nic nie mają.

Posted

[quote name='Bjuta']Lider co prawda ma fotki, ale przydałyby się nowe na wątek. No i tak samo z Majkiem. Ale w sumie może lepiej wziąć na warsztat te psy, które wogóle nic nie mają.[/QUOTE]
Też tak myślę ;)
Tak się zastanawiam... w sumie nie ma aż tak mało wolontariuszy, to dlaczego tak mało psów wychodzi?

Posted

[quote name='Naklejka']Kasia mi mówiła, że nie wiesz, czy jedziesz :P No to o 10 się widzimy ;)
Angi, jak masz czas i ochotę, to poprzeglądaj może galerie psiaków, zobacz, które nie mają zdjęć.
Koty też idziemy fotografować :eviltong:[/QUOTE]
bo to nie było pewne :)

Pooglądam potem i po zapisuję :D
Pokażemy ci piękną kicię :loveu: Kasia ci pewnie mówiła :P

Posted

[quote name='Angi']bo to nie było pewne :)

Pooglądam potem i po zapisuję :D
Pokażemy ci piękną kicię :loveu: Kasia ci pewnie mówiła :P[/QUOTE]

No to super :)

tak, mówiła :evil_lol: