donia11 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Mysiu, czy ten pies z Olchowej jest w typie boksera? Pisałam o nim na innym wątku,. Być może to ten sam. Quote
Mysia_ Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='donia11']Mysiu, czy ten pies z Olchowej jest w typie boksera? Pisałam o nim na innym wątku,. Być może to ten sam.[/QUOTE] tak,jest w typie boksera :) ale dzisiaj odebrał go właściciel :) Quote
ania > Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Mysia_']Kochane czy ktoś mógłby mi wysłać jakieś plakaciki z naszymi psiakami na maila ([email protected]) ? Nie dam rady teraz poszukać, jutro też raczej nie znajdę na to chwili :-( Gdzieś poruszaliśmy temat tablicy z ogłoszeniami w Ośle (bar wegetariański w Gliwicach), rzeczywiście go zlikwidowali, ale na jego miejscu powstało Marchewkowe Pole gdzie nasza wolontariuszka Sara będzie dalej pracować i chętnie powiesi plakaciki :)[/QUOTE] wysłałam Ci plakat Tenora Quote
Jetrel Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Cioteczki PILNIE potrzebuję kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Wodzisławiu śląskim! Baaardzo proszę o pomoc! Kontakt PV! Quote
Bjuta Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 To jest z 60 km z Zabrza, są chyba jakieś dogomaniaczki z Rybnika - to znacznie bliżej. Quote
tymuś Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 dokładnie 70 km :eviltong: widzę że o mnie zapomniałaś Bjuto:shake: Quote
Bjuta Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ojejku! :oops: Ale tylko w zakresie geografii ... :lol: Quote
tymuś Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 hihi musicie się do mnie przyzwyczaić czy tego chcecie czy nie:cool3: bo psitul tak przypadł mi do serca że choć dzieli nas wiele kilometrów chcę pomagać żyć i być zwami!!!!...........chociaż wirtualnie. ludzie którzy tu działają i których poznałem(tych było niewielu nad czym ubolewam)mają niesamowitą charyzmę i oddanie dla słusznej sprawy.........jesteście wpaniali.!:loveu: niop..............dość wywodów i rozczulających wyznań z serii trudne spr........:lol: Quote
Bjuta Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Przyzwyczailiśmy się na bank i z wielką przyjemnością!!! :) :) :) Quote
Jetrel Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 To ja też może do was kiedyś zajrze...:D Quote
halbina Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [URL]http://zabrze.olx.pl/zaginela-suczka-iid-289727139[/URL] Quote
kkanarekk Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Pilnie poszukuję kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Gliwicach znacie może kogoś? Quote
nira13 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Pytanko bo się gubię: Teraz żadnych północniaków w schronisku nie ma- dobrze rozumiem? Pan który był zainteresowany Grewisem - wybrał go spośród wszystkich oferowanych mu psiaków - właściwie to żonie strasznie się spodobał. Oczywiście dostanie innego haszczaka - zawsze mamy ich dużo, niestety- ale nawet wypytywał, czy ten domek może nie zrezygnuje:) Quote
Mysia_ Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 [quote name='agumka']Myszko co z tym naszym przyjazdem...?[/QUOTE] ale co ma być? ;) Tak jak pisałam, możecie przyjechać tak jak każdy inny ;) [QUOTE=ania >;18173782]wysłałam Ci plakat Tenora[/QUOTE] dziękuje :) [quote name='tymuś']hihi musicie się do mnie przyzwyczaić czy tego chcecie czy nie:cool3: bo psitul tak przypadł mi do serca że choć dzieli nas wiele kilometrów chcę pomagać żyć i być zwami!!!!...........chociaż wirtualnie. ludzie którzy tu działają i których poznałem(tych było niewielu nad czym ubolewam)mają niesamowitą charyzmę i oddanie dla słusznej sprawy.........jesteście wpaniali.!:loveu: niop..............dość wywodów i rozczulających wyznań z serii trudne spr........:lol:[/QUOTE] :lol: [quote name='Jetrel']To ja też może do was kiedyś zajrze...:D[/QUOTE] zapraszamy! :) [quote name='halbina'][URL]http://zabrze.olx.pl/zaginela-suczka-iid-289727139[/URL][/QUOTE] wiemy wiemy... [quote name='kkanarekk']Pilnie poszukuję kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Gliwicach znacie może kogoś?[/QUOTE] a byłaś na wątku gliwickiego schroniska? [quote name='nira13']Pytanko bo się gubię: Teraz żadnych północniaków w schronisku nie ma- dobrze rozumiem? Pan który był zainteresowany Grewisem - wybrał go spośród wszystkich oferowanych mu psiaków - właściwie to żonie strasznie się spodobał. Oczywiście dostanie innego haszczaka - zawsze mamy ich dużo, niestety- ale nawet wypytywał, czy ten domek może nie zrezygnuje:)[/QUOTE] nie ma :) Chyba, że nasz niskopodłogowy Simpson też się do nich zalicza, a duszę to ona ma haszczaka :evil_lol: Quote
agumka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='Mysia_']ale co ma być? ;) Tak jak pisałam, możecie przyjechać tak jak każdy inny ;)[/QUOTE] Aaa nie widziałam nigdzie wcześniej, no to super :) Jednak będzie nas troszkę mniej bo pisałam ok 13, jednak 9 lub 10. A no i będziemy w sobotę, ok 9.30. Pasuje :)? Dużo osób wtedy będzie ? Tzn. wolontariuszy? Nie chcemy z kolei przeszkadzać :) Powiedz mi czy mamy brać smycze czy są jakieś ? Quote
Mysia_ Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 możecie być, ale o 10 :) smycze radzę zabrać, bo u nas ze smyczami jest marnie :roll: Quote
agumka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='Mysia_']możecie być, ale o 10 :) smycze radzę zabrać, bo u nas ze smyczami jest marnie :roll:[/QUOTE] no tak! zapomniałam ze w sb schronisko od 10 :P okej, może pożycze smycze od Lidii. Bo ja mam, tylko nie wiem jak z pozostałą 9 :) :) robimy też zbiórkę Paneuropejską. Co wam potrzebne przed zimą ? Mówiłam, że koce, karma, może w takim razie smycze i obroże :) ? Quote
Mysia_ Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 smycze i obroże przydają się zawsze :) Quote
agumka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='Mysia_']smycze i obroże przydają się zawsze :)[/QUOTE] okej, to bede pamietać :) tyle że oni chyba bardziej postanowili przylozyc sie do zywnosci i kocy, w ogole kochani ludzie z nich <3 <3 :) Quote
0karolina0 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Witajcie dobrzy ludzie!Minęło już troszkę czasu odkąd Bertik rządzi w Gliwicach:)Śpiesze donieść,że nasza psinka ma się bardzo dobrze. Nazywa się teraz Kajtek(od razu zareagował na to imię).Cały czas chce się bawić,łazi za moją siostrą krok w krok.Typowy pieszczoch,lubi spać w łóżku(choć jak ktoś się za bardzo rozpycha to obrażony idzie spać na fotel).Basseta mojej mamy owinął sobie wokół palca,od razu widać kto tu jest generałem.A z kotem nawzajem się unikają jak mogą.Mojego syna traktuję znacznie lepiej,ale woli trzymać się na uboczu(ah ta dyplomacja).Ulubiony smakołyk:wszystko:)Hobby:leżenie na parapecie i obserwowanie wszystkiego co się rusza.Podejrzewam że poprzedni właściciel skarmiał psinke czekoladą.Trzeba się przed nim chować aby móc zjeść batonika w spokoju. Artemida wszystko wie,i w niedługim czasie wybieramy się na spacerek 2+2 :) Obiecuje zdjęcia w przyszlym tygodniu,serdecznie pozdrawiam!!! Quote
Mysia_ Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Czekamy na zdjęcia w takim razie :) Dzisiaj adoptowana została Finni do mieszkania w Gliwicach, a wczoraj Raszka do mieszkania w Zabrzu :) Kto był w weekend w schronisku pewnie już wie, a dla reszty przykra wiadomość - Mija wróciła z adopcji :roll: Quote
agumka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Mysia_']Czekamy na zdjęcia w takim razie :) Dzisiaj adoptowana została Finni do mieszkania w Gliwicach, a wczoraj Raszka do mieszkania w Zabrzu :) Kto był w weekend w schronisku pewnie już wie, a dla reszty przykra wiadomość - Mija wróciła z adopcji :roll:[/QUOTE] Ja słyszałam o Miji.. Kurde, wiedzieli jakiego psa biorą :/... Quote
ania > Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Mia? czemu wróciła? :sad: [URL]https://picasaweb.google.com/114650921578160203091/Mia7303#[/URL] - tu jej album, bo na stronie jest jeszcze link do fotosika jest zgłoszona do fundacji S.O.S. bulterier? Quote
Mysia_ Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 wróciła z najbardziej oczywistego powodu.. Oczywiście ludzie nie dali rady z jej energią i siłą... Mieli kilka nieprzyjemnych sytuacji, a ostatnio jedną bardzo nieprzyjemną - na spacerze Mija zrobiła jakiemuś kilkuletniemu dzieciakowi wielką szramę na buzi :roll: Wcześniej była gdzieś zgłoszona, teraz jeszcze nigdzie... Quote
Recommended Posts