NaamahsChild Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 No jasne:razz: Pochwal się Gosiu, gdzie jedziesz?:cool3: Quote
Mysia_ Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='NaamahsChild']No jasne:razz: Pochwal się Gosiu, gdzie jedziesz?:cool3:[/quote] w okolice Wrocławia - jakoś to się Sulustrowice nazywa czy coś w tym stylu :lol: Quote
rotek_ Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Mysia_']w okolice Wrocławia - jakoś to się Sulustrowice nazywa czy coś w tym stylu :lol:[/quote] sulistrowiczki!!!!!:evil_lol: to 10 km ode mnie;) Quote
NaamahsChild Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Jakby co, to Wrocław zaprasza:diabloti: chociażby na małą kawkę w towarzystwie psiaków:diabloti: Quote
Asia_Klero Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 a dzisiaj dzien zaczal sie strasznie..interwencja-droga A4:angryy:...2psy zwiniete w klebek leza obok siebie...ludzie jezdza samochodami jak nienormalni ale nikt nie zwroci uwagi na te biedactwa:shake:jak pani kierownik probowala na chwile zatrzymac samochody zeby mozna bylo bezpiecznie zlapac psiaki to nawet jeden facet zaczal do niej krzyczec ze co ona sobie mysli..:mad:ludzie sa strasznie bezduszni....ehh a w schronisku kolejne 2dorosle psy wiecej..wyrzucone na drodze..na pastwe losu..:placz: Quote
sara_rokitnica Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 oprócz tego jak byłyśmy z Asią w schronie to trafił jeszcze jeden młody psiak... taki dosyć spory ale w sumie szczeniak... przyprowadzony przez ludzi którzy go gdzieś znaleźli a że sami już mieli psa to nie wiedzieli co z nim zrobić... podobno błąkał się w ich okolicy od 2 dni a dzisiaj poszedł za nimi do domu, więc go przywieźli... Quote
Asia_Klero Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 dokladnie...srednio-maly,czarny jasno podpalany,mlodziutki z ul.Struzika...moze ktos kojarzy psiaka/wlasciciela....?............:oops: Quote
rotek_ Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Asiu, najlepszy na takie sytuacje jest kogut policyjny z daleka wszyscy sie zatrzymują i jada chyba z 10 na godzinę:evil_lol: tylko takie cacko nie łatwo zdobyć:shake: dodatkowo cała policja musi wiedziec o tym ale skuteczność 100% Quote
Asia_Klero Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Nie bylo czasu na nic...w kazdej chwili mogly wpasc pod samochod:angryy: Quote
halbina Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 fotki będą czy dopiero jak Mysia wróci? Quote
Sabina02 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Biedne psiaki... :shake: Dobrze ze nie wpadly pod samochod... Quote
Asia_Klero Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Fotki chyba dopiero jak Mysia wroci bo nie mam za bardzo kiedy ich zrobic i wrzucic:oops:a biedna Sandra ma bardzo duzo pracy teraz w schronisku i raczej nie bedzie miala czasu wrzucac fot:(ale Mysia wraca za pare dni wiec nie ma zle;) Quote
Asia_Klero Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Jak uda mi sie jakies fotki zrobic to napewno wrzuce;) Quote
Bjuta Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Co tyle pięknych pieseczków robi na 15 zakładce? W górę piękności! Quote
Tengusia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [B]UWAGA ŚLĄSK !!!![/B] [B]uwazajcie na goscia ktory adoptowal Omena[/B] - bialego asta z katowickiego schronu, po niecalych dwoch tygodniach psa oddal poniewaz pies mial silna reakcje alergiczna a jego jak twierdzil nie stac na jedzenie (specjalistyczna karma) i leki, cudem udalo nam sie tego psa uratowac przed powrotem do schroniska gdzie czekala by go pewna smierc, teraz wyleczony czeka w hotelu na nowy dom. Jego byly wlasciciel jednak sobie o nim przypomnial i wczoraj w nocy wydzwanial po fundacjach (idiota nawet nie pamieta z jakiej fundacji psa dostal) zeby mu oddali jego psa. Mam pisemne zrzeczenie sie praw do psa, gosciu moze mnie w zadek pocalowac - odemnie psa napewno nie dostanie, dopilnuje by ze slaskich schronisk tez nie dostal ... Rafał zamieszkaly w Siemianowicach Śl numer tel (dzwoni z roznych tel ja mam jeden z nich) 504 xxxxxx szczegolowe dane moge podac na pw watek psa ktorego oddal i ktorego dzis w nocy chcial odebrac !!! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-omen-jedzie-do-mosii-na-hotel-potrzebne-fundusze-na-hotel-leczenie-125116/index41.html#post11505056[/URL] Quote
Bjuta Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Mysia_']tylko gdzie te domki??? :( [CENTER]Heksa nadal w schronisku: [IMG]http://img217.imageshack.us/img217/5537/dsc098124im.jpg[/IMG][/CENTER] [/quote] Odpowiadam po trzech latach. Heksa od miesiąca ma już dom! I ma się w nim wspaniale (gdyby nie jeden Bemol, ale to inna historia na innym poście) W każdym razie Heksa serdecznie pozdrawia! [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images6.fotosik.pl/359/0c282fc1ace91751.jpg[/IMG][/URL] Quote
rotek_ Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Bjuta ma masz może galerie na dogo z Heksą w roli glównej ???? śliczna sunia:loveu: oby kazdy z psiaków dostął w krótce szansę na nowy dom Quote
Asia_Klero Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Nasza kochana!:loveu::loveu::loveu::loveu:a dzisiaj dobry dzien-4pieski znalazly domki:evil_lol: Quote
Bjuta Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='rotek_']Bjuta ma masz może galerie na dogo z Heksą w roli glównej ???? śliczna sunia:loveu: oby kazdy z psiaków dostął w krótce szansę na nowy dom[/quote] Jeszcze nie, ale to się zmieni (jak tylko Bemol znajdzie swój dom, bo na razie u nas jest mały horrorek)! Jejku, jaką mam frajdę z przeglądania zdjęć z Zabrza. Znalazłam moją Heksunię już na 20 fotach sprzed 3 lat!!! Ale jej dobrze było u Was! :lol: Tu Heksa z moim Tatą. Trochę nieostre... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/359/a9c9c4308138cd4e.jpg[/IMG][/URL] Quote
Manixsa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [CENTER][B][I][COLOR=darkorchid]Życze i wam i psom szczesci, milości i nowych domow ( chodzi o psiaki) w nadchodzącym nowym roku.;)[/COLOR][/I][/B][/CENTER] Quote
Bjuta Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 W górę dzielne zabrzańskie pieseczki! Żebyście wiedziały jakiego macie farta, że nie jesteście z Olkusza... :angryy: Quote
Asia_Klero Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Wczoraj kilka psiaków poszły do domu i trafiła jedna duza sunia...:roll: Quote
rotek_ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [FONT=Fixedsys][COLOR=red][I]Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2009 oby nie był gorszy od minionego ale decydowanie lepszy[/I][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.inspirationline.com/images/NewYear1.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts