andzia69 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Mysia - czy ten domek w Kielcach dla boksi juz sprawdziłyście? Ja będę od poniedziałku na miejscu to mogę podjechać;) A teraz ja mam pytanie - potrzebna osoba dla odmiany do sprawdzenia domku w Zabrzu dla pit bullki - pani ma już asta... Quote
Mysia_ Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='andzia69']Mysia - czy ten domek w Kielcach dla boksi juz sprawdziłyście? Ja będę od poniedziałku na miejscu to mogę podjechać;) A teraz ja mam pytanie - potrzebna osoba dla odmiany do sprawdzenia domku w Zabrzu dla pit bullki - pani ma już asta...[/quote] Niestety domek z Kilec się rozmyślił. Andziu masz adres kobiety? Zależy gdzie konkretnie mieszka? :roll: No i najlepiej na PW tez nazwisko to sprawdze na naszej czarnej liście :eviltong: Quote
andzia69 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Mysia_']Niestety domek z Kilec się rozmyślił. Andziu masz adres kobiety? Zależy gdzie konkretnie mieszka? :roll: No i najlepiej na PW tez nazwisko to sprawdze na naszej czarnej liście :eviltong:[/quote] mam tylko nr tel:oops: a co do tego domku w Kielcach - moze to i dobrze - ta dzielnica jest ...srednia na jeza:shake: no ale nie można generalizować...choc własnie w tej dzielnicy w tej chwili borykamy sie ze starszą pania letko nie teges mającą ok. 20 psów - matki, synowie, ojce, córki - klony....:shake::shake::shake: Quote
Mysia_ Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='andzia69']mam tylko nr tel:oops: a co do tego domku w Kielcach - moze to i dobrze - ta dzielnica jest ...srednia na jeza:shake: no ale nie można generalizować...choc własnie w tej dzielnicy w tej chwili borykamy sie ze starszą pania letko nie teges mającą ok. 20 psów - matki, synowie, ojce, córki - klony....:shake::shake::shake:[/quote] Andziu tak jakby udało Ci się dowiedzieć cegoś więcej to daj mi znać, postaram się pomóc. Może faktycznie lepiej, że Ci ludzie nie zdecydowali się na Lalę :roll: Chociaż nie ma co się zastanawiać :roll: Quote
andzia69 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 OKi - postaram się i dam Ci znać - dzieki:loveu: Quote
Pegaza Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ja tak z innej beczki ile u was kosztuje hotel dla duzego psa? czy mozna swoje jedzenie zostawic czy karmicie swoim? pytam bo taka informacja sie moze przydac przed wakacjami:p Quote
halbina Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Mysia_']Andziu tak jakby udało Ci się dowiedzieć cegoś więcej to daj mi znać, postaram się pomóc. [/quote] Ja dostałąm numer tel. tych państwa, ale też zależy, skąd oni są... mam teraz chałupę pełną tymczasów... nie wyrabiam już... :roll: Quote
masienka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Pegaza']Ja tak z innej beczki ile u was kosztuje hotel dla duzego psa? czy mozna swoje jedzenie zostawic czy karmicie swoim? pytam bo taka informacja sie moze przydac przed wakacjami:p[/quote] nam sie moze przydac juz :shake::cool1: a nawet bardzo na juz! Musimy zabierac na cito psa z domu adopcyjnego. Tymczas choc na kilka dni potrzebny bo grozi, ze go do schronu odda. Zanim nie zorganizujemy transportu z Zabrza do Kalisza. Moze byc platny, hotel, wszystko jedno co... byle sie go nie pozbyla po cichu :shake: Chlopak jest grzeczny, z sukami dogaduje sie bez problemu, z psami nie wiadomo, moze byc kojec lub dom, potrafi sie zachowac. U baby podobno wyl, pewnie teskni bo w domu mial dwie suki do towarzystwa... Moze znacie kogos kto by chlopaka wzial na te kilka dni? On pojedzie z powrotem do Kalisza do domu. Wlascicielka go odwiozla a teraz musimy go zabierac... Quote
Mysia_ Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='masienka']nam sie moze przydac juz :shake::cool1: a nawet bardzo na juz! Musimy zabierac na cito psa z domu adopcyjnego. Tymczas choc na kilka dni potrzebny bo grozi, ze go do schronu odda. Zanim nie zorganizujemy transportu z Zabrza do Kalisza. Moze byc platny, hotel, wszystko jedno co... byle sie go nie pozbyla po cichu :shake: Chlopak jest grzeczny, z sukami dogaduje sie bez problemu, z psami nie wiadomo, moze byc kojec lub dom, potrafi sie zachowac. U baby podobno wyl, pewnie teskni bo w domu mial dwie suki do towarzystwa... Moze znacie kogos kto by chlopaka wzial na te kilka dni? On pojedzie z powrotem do Kalisza do domu. Wlascicielka go odwiozla a teraz musimy go zabierac...[/quote] masienka wyślę Ci na PW numer do takiej Asi - ona ma taki domowy hotelik w Zabrzu. Quote
zaba14 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Pegaza']Ja tak z innej beczki ile u was kosztuje hotel dla duzego psa? czy mozna swoje jedzenie zostawic czy karmicie swoim? pytam bo taka informacja sie moze przydac przed wakacjami:p[/quote] chyba nie dla wlasnego psa?? :crazyeye: Quote
andzia69 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='halbina']Ja dostałąm numer tel. tych państwa, ale też zależy, skąd oni są... mam teraz chałupę pełną tymczasów... nie wyrabiam już... :roll:[/quote] Halbinko - pani mieszka w Mikulczycach - czy coś takiego Quote
halbina Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 No to Dziewczyny mają bliżej... :roll: ja z centrum samego... Mysiu, prosimy! Quote
NaamahsChild Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Evan:loveu: Mysiu, on jest cudowny! Quote
Mysia_ Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='Pegaza']Ja tak z innej beczki ile u was kosztuje hotel dla duzego psa? czy mozna swoje jedzenie zostawic czy karmicie swoim? pytam bo taka informacja sie moze przydac przed wakacjami:p[/quote] w schronisku hotelu nie mamy, bo miejsca zero :shake: Jeśli chcesz mogę Ci wysłać na PW ten numer co wysłałam masience do hoteliku u dziewczyny w Zabrzu. Tą wizyte przedadopcyjuną postaram sie jak najszybciej załatwić z tym, że czas mam ostatnio strasznie ograniczony :-( Quote
Mysia_ Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='NaamahsChild']Evan:loveu: Mysiu, on jest cudowny![/quote] młodziutki, bardzo energiczny psiak, a w schronisku kibluje już dość długo :shake: Nie rozumię czemu nikt go nie chce :-( Quote
NaamahsChild Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Mysiu, zgadamy się w dniach 7-14 listopada, ja tam muszę was koniecznie odwiedzić.. I to cudeńko:loveu: Ono mi prawdę mówiąc dobkiem odrobinkę pachnie, a wiesz jak ja na ich punkcie..:roll: Świrus totalny. Tak a' propos, mam do spzredania oooogromny kosz wiklinowy dla duuużego psiska, jest w ogóle nie używany, także mogę za jakieś cztery dyszki go opylić (jest mojej siostry, najwyżej ja jej resztę oddam za swoje) - także, jakbyście potrzebowali, to mogę go wam wtedy dostarczyć. Quote
Mysia_ Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='NaamahsChild']Mysiu, zgadamy się w dniach 7-14 listopada, ja tam muszę was koniecznie odwiedzić.. I to cudeńko:loveu: Ono mi prawdę mówiąc dobkiem odrobinkę pachnie, a wiesz jak ja na ich punkcie..:roll: Świrus totalny. Tak a' propos, mam do spzredania oooogromny kosz wiklinowy dla duuużego psiska, jest w ogóle nie używany, także mogę za jakieś cztery dyszki go opylić (jest mojej siostry, najwyżej ja jej resztę oddam za swoje) - także, jakbyście potrzebowali, to mogę go wam wtedy dostarczyć.[/quote] nie ma sprawy, wpadnij :cool3: Tylko jak coś to nie ma mnie w Zabrzu 8-9 listopada, a tak to dzień w dzień w schronisku :roll: Co do kosza wiklinowego to w schronisku raczej odpada :-( Bo z naszymi psiakami to by było trudne w utrzymaniu :oops::mad: Quote
Pegaza Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Mysia_']w schronisku hotelu nie mamy, bo miejsca zero :shake: Jeśli chcesz mogę Ci wysłać na PW ten numer co wysłałam masience do hoteliku u dziewczyny w Zabrzu. Tą wizyte przedadopcyjuną postaram sie jak najszybciej załatwić z tym, że czas mam ostatnio strasznie ograniczony :-([/quote] a bo kiedys wiem ze byl.. ale zawsze sie moze przydac.. bo tez bym chciala w koncu zachod zobaczyc...:loveu:to podaj na pw dzięki:-) Quote
Pegaza Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='zaba14']chyba nie dla wlasnego psa?? :crazyeye:[/quote] a dlaczego nie? moze lepiej jest psa do lasu wywiezc niz na 2 tygodnie na hotel? bo co bo to ze mam psy to juz na urlop wyjechac nie moge? pierwszy raz o tym mysle.. nie rozumiem pytania? ja nie czuje sie gorsza ze psa wydam do hotelu bo nie mam czego sie wstydzic.. dla mnie to wstyd jak ludzie ktorzy chca wyjechac na urlop i klopotu sie pozbywaja wyrzucajac psy na A4 :angryy: Quote
Mysia_ Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='Pegaza']a bo kiedys wiem ze byl.. ale zawsze sie moze przydac.. bo tez bym chciala w koncu zachod zobaczyc...:loveu:to podaj na pw dzięki:-)[/quote] w takim razie wysłam :eviltong: Quote
Mysia_ Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='NaamahsChild']Evan:loveu: Mysiu, on jest cudowny![/quote] Evanek już w nowym domu :multi: W końcu się doczekał :cool3: Ludzie wypatrzyli go na adopcje.org jednak coś dają te moje ogłoszenia :evil_lol: Quote
halbina Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 dają, dają! reklama dźwignią handlu, ogłoszenie podstawą szansy na dom! Quote
Mysia_ Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 tyle ogłaszam tych psiaków, a tak mało znajduje domki :-( że poprostu czasami pojawia się jakieś zwątpienie :oops: Quote
Recommended Posts