Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysia - czy ten domek w Kielcach dla boksi juz sprawdziłyście?
Ja będę od poniedziałku na miejscu to mogę podjechać;)

A teraz ja mam pytanie - potrzebna osoba dla odmiany do sprawdzenia domku w Zabrzu dla pit bullki - pani ma już asta...

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']Mysia - czy ten domek w Kielcach dla boksi juz sprawdziłyście?
Ja będę od poniedziałku na miejscu to mogę podjechać;)

A teraz ja mam pytanie - potrzebna osoba dla odmiany do sprawdzenia domku w Zabrzu dla pit bullki - pani ma już asta...[/quote]

Niestety domek z Kilec się rozmyślił. Andziu masz adres kobiety? Zależy gdzie konkretnie mieszka? :roll: No i najlepiej na PW tez nazwisko to sprawdze na naszej czarnej liście :eviltong:

Posted

[quote name='Mysia_']Niestety domek z Kilec się rozmyślił. Andziu masz adres kobiety? Zależy gdzie konkretnie mieszka? :roll: No i najlepiej na PW tez nazwisko to sprawdze na naszej czarnej liście :eviltong:[/quote]

mam tylko nr tel:oops:

a co do tego domku w Kielcach - moze to i dobrze - ta dzielnica jest ...srednia na jeza:shake: no ale nie można generalizować...choc własnie w tej dzielnicy w tej chwili borykamy sie ze starszą pania letko nie teges mającą ok. 20 psów - matki, synowie, ojce, córki - klony....:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='andzia69']mam tylko nr tel:oops:

a co do tego domku w Kielcach - moze to i dobrze - ta dzielnica jest ...srednia na jeza:shake: no ale nie można generalizować...choc własnie w tej dzielnicy w tej chwili borykamy sie ze starszą pania letko nie teges mającą ok. 20 psów - matki, synowie, ojce, córki - klony....:shake::shake::shake:[/quote]

Andziu tak jakby udało Ci się dowiedzieć cegoś więcej to daj mi znać, postaram się pomóc.
Może faktycznie lepiej, że Ci ludzie nie zdecydowali się na Lalę :roll: Chociaż nie ma co się zastanawiać :roll:

Posted

Ja tak z innej beczki ile u was kosztuje hotel dla duzego psa?
czy mozna swoje jedzenie zostawic czy karmicie swoim?
pytam bo taka informacja sie moze przydac przed wakacjami:p

Posted

[quote name='Mysia_']Andziu tak jakby udało Ci się dowiedzieć cegoś więcej to daj mi znać, postaram się pomóc.
[/quote]
Ja dostałąm numer tel. tych państwa, ale też zależy, skąd oni są... mam teraz chałupę pełną tymczasów... nie wyrabiam już... :roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Ja tak z innej beczki ile u was kosztuje hotel dla duzego psa?
pytam bo taka informacja sie moze przydac przed wakacjami:p[/quote]

nam sie moze przydac juz :shake::cool1: a nawet bardzo na juz!

Musimy zabierac na cito psa z domu adopcyjnego. Tymczas choc na kilka dni potrzebny bo grozi, ze go do schronu odda. Zanim nie zorganizujemy transportu z Zabrza do Kalisza. Moze byc platny, hotel, wszystko jedno co... byle sie go nie pozbyla po cichu :shake:
Chlopak jest grzeczny, z sukami dogaduje sie bez problemu, z psami nie wiadomo, moze byc kojec lub dom, potrafi sie zachowac. U baby podobno wyl, pewnie teskni bo w domu mial dwie suki do towarzystwa...

Moze znacie kogos kto by chlopaka wzial na te kilka dni? On pojedzie z powrotem do Kalisza do domu. Wlascicielka go odwiozla a teraz musimy go zabierac...

Posted

[quote name='masienka']nam sie moze przydac juz :shake::cool1: a nawet bardzo na juz!

Musimy zabierac na cito psa z domu adopcyjnego. Tymczas choc na kilka dni potrzebny bo grozi, ze go do schronu odda. Zanim nie zorganizujemy transportu z Zabrza do Kalisza. Moze byc platny, hotel, wszystko jedno co... byle sie go nie pozbyla po cichu :shake:
Chlopak jest grzeczny, z sukami dogaduje sie bez problemu, z psami nie wiadomo, moze byc kojec lub dom, potrafi sie zachowac. U baby podobno wyl, pewnie teskni bo w domu mial dwie suki do towarzystwa...

Moze znacie kogos kto by chlopaka wzial na te kilka dni? On pojedzie z powrotem do Kalisza do domu. Wlascicielka go odwiozla a teraz musimy go zabierac...[/quote]

masienka wyślę Ci na PW numer do takiej Asi - ona ma taki domowy hotelik w Zabrzu.

Posted

[quote name='Pegaza']Ja tak z innej beczki ile u was kosztuje hotel dla duzego psa?

chyba nie dla wlasnego psa?? :crazyeye:

Posted

[quote name='halbina']Ja dostałąm numer tel. tych państwa, ale też zależy, skąd oni są... mam teraz chałupę pełną tymczasów... nie wyrabiam już... :roll:[/quote]

Halbinko - pani mieszka w Mikulczycach - czy coś takiego

Posted

w schronisku hotelu nie mamy, bo miejsca zero :shake: Jeśli chcesz mogę Ci wysłać na PW ten numer co wysłałam masience do hoteliku u dziewczyny w Zabrzu.

Tą wizyte przedadopcyjuną postaram sie jak najszybciej załatwić z tym, że czas mam ostatnio strasznie ograniczony :-(

Posted

[quote name='NaamahsChild']Evan:loveu: Mysiu, on jest cudowny![/quote]

młodziutki, bardzo energiczny psiak, a w schronisku kibluje już dość długo :shake: Nie rozumię czemu nikt go nie chce :-(

Posted

Mysiu, zgadamy się w dniach 7-14 listopada, ja tam muszę was koniecznie odwiedzić.. I to cudeńko:loveu: Ono mi prawdę mówiąc dobkiem odrobinkę pachnie, a wiesz jak ja na ich punkcie..:roll: Świrus totalny.

Tak a' propos, mam do spzredania oooogromny kosz wiklinowy dla duuużego psiska, jest w ogóle nie używany, także mogę za jakieś cztery dyszki go opylić (jest mojej siostry, najwyżej ja jej resztę oddam za swoje) - także, jakbyście potrzebowali, to mogę go wam wtedy dostarczyć.

Posted

[quote name='NaamahsChild']Mysiu, zgadamy się w dniach 7-14 listopada, ja tam muszę was koniecznie odwiedzić.. I to cudeńko:loveu: Ono mi prawdę mówiąc dobkiem odrobinkę pachnie, a wiesz jak ja na ich punkcie..:roll: Świrus totalny.

Tak a' propos, mam do spzredania oooogromny kosz wiklinowy dla duuużego psiska, jest w ogóle nie używany, także mogę za jakieś cztery dyszki go opylić (jest mojej siostry, najwyżej ja jej resztę oddam za swoje) - także, jakbyście potrzebowali, to mogę go wam wtedy dostarczyć.[/quote]

nie ma sprawy, wpadnij :cool3: Tylko jak coś to nie ma mnie w Zabrzu 8-9 listopada, a tak to dzień w dzień w schronisku :roll:

Co do kosza wiklinowego to w schronisku raczej odpada :-( Bo z naszymi psiakami to by było trudne w utrzymaniu :oops::mad:

Posted

[quote name='Mysia_']w schronisku hotelu nie mamy, bo miejsca zero :shake: Jeśli chcesz mogę Ci wysłać na PW ten numer co wysłałam masience do hoteliku u dziewczyny w Zabrzu.

Tą wizyte przedadopcyjuną postaram sie jak najszybciej załatwić z tym, że czas mam ostatnio strasznie ograniczony :-([/quote]

a bo kiedys wiem ze byl..
ale zawsze sie moze przydac.. bo tez bym chciala w koncu zachod zobaczyc...:loveu:to podaj na pw dzięki:-)

Posted

[quote name='zaba14']chyba nie dla wlasnego psa?? :crazyeye:[/quote]
a dlaczego nie? moze lepiej jest psa do lasu wywiezc niz na 2 tygodnie na hotel?
bo co bo to ze mam psy to juz na urlop wyjechac nie moge?
pierwszy raz o tym mysle..
nie rozumiem pytania?
ja nie czuje sie gorsza ze psa wydam do hotelu bo nie mam czego sie wstydzic.. dla mnie to wstyd jak ludzie ktorzy chca wyjechac na urlop i klopotu sie pozbywaja wyrzucajac psy na A4 :angryy:

Posted

[quote name='Pegaza']a bo kiedys wiem ze byl..
ale zawsze sie moze przydac.. bo tez bym chciala w koncu zachod zobaczyc...:loveu:to podaj na pw dzięki:-)[/quote]

w takim razie wysłam :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='NaamahsChild']Evan:loveu: Mysiu, on jest cudowny![/quote]

Evanek już w nowym domu :multi: W końcu się doczekał :cool3: Ludzie wypatrzyli go na adopcje.org jednak coś dają te moje ogłoszenia :evil_lol: