coronaaj Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Figanna'][SIZE="3"][B][COLOR="red"]bardzo proszę o napisanie ile i kto wpłacał za październik i listopad !![/COLOR][/B][/SIZE] [B][COLOR="black"][SIZE="4"]październik/listopad: [/SIZE][/COLOR][/B] [B]Wtatara 40 zł[/B] (za dwa mieś)[/QUOTE] Ja mialam zaplacone przedtem po 25zl czyli 50zl. Quote
kaja555 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Figanna'][SIZE="3"][B][COLOR="red"]bardzo proszę o napisanie ile i kto wpłacał za październik i listopad !![/COLOR][/B][/SIZE] [B][COLOR="black"][SIZE="4"]październik/listopad: [/SIZE][/COLOR][/B] [B]Wtatara 40 zł[/B] (za dwa mieś) [B]coronaaj 50 zł [/B] (za dwa mieś)[/QUOTE] ja co miesiąc wpłacam 10 zł regularnie po 10-tym każdego miesiąca zawsze na konto Moniki, ale w tym miesiącu pierwszy raz na konto wtatary Quote
kaja555 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='coronaaj']Dla Inki narazie jednorazowo ale od czasu do czasu cos tam kapnie dla Ineczki. Czy Inka ma watek jak tak to poprosze o link.[/QUOTE] tu watek Inki: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/1888...-pomoc!/page44"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1888...-pomoc!/page44[/COLOR][/URL] może pomożecie z ułożeniem tekstu, zrobię allegro, ale teksty mi po prostu nie idą :( Quote
Figanna Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='kaja555']ja co miesiąc wpłacam 10 zł regularnie po 10-tym każdego miesiąca zawsze na konto Moniki, ale w tym miesiącu pierwszy raz na konto wtatary[/QUOTE] to juz zostalo ujete 1szym poscie Quote
Figanna Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='coronaaj']Ja mialam zaplacone przedtem po 25zl czyli 50zl.[/QUOTE] to już rozliczone wszystko się zgadza. Quote
Figanna Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 chodzi o wpłaty bezpośrednio na konto Liki za listopad Quote
felka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 wpłaciłam moją deklarację na nowe konto-wtarara, wkrótce powinno być:) Quote
wtatara Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 my mamy w XII 365 zł, lilka pisze że w XI otrzymała 400 zł i 40 zł=440 zł czyli jest z tego opłacony X i zostaje 140 zł, jeżeli do tego dodam 160 zł jest XI 365 zł- 160 zł pozostaje 205 zł.[B]Czyli brakuje nam 95 zł XII do zapłaty[/B] [B]felka XII 20 zł[COLOR=darkred] Aniu proszę o uzupełnienie w 1 poście CHYBA DOBRZE POLICZYŁAM [/COLOR][/B] Quote
kaja555 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 kurcze, nikt nie pomoże z tekstem do ogłoszeń? mnie to kiespko idzie, ale allegro bym mu zrobiła, razem z Inką Quote
coronaaj Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='kaja555']kurcze, nikt nie pomoże z tekstem do ogłoszeń? mnie to kiespko idzie, ale allegro bym mu zrobiła, razem z Inką[/QUOTE] watara ci pomoze....jest oblatana z ogloszeniami. Quote
Jasza Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Jestem na zaproszenie Wtatary. Muszę poczytać. Quote
Jasza Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Dziewczyny, możecie tak w skrócie napisać coś o Barim? Tak w pigułce? Napiszę tekst, choc od razu uprzedzam, że nie produkuję wyciskaczy łeż, jak Rybcia albo Majqa - nie potrafię. Quote
wtatara Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 piszesz dobry tekst Oto skrót.Barik to starszy piesek, który mieszkał pod płotem, tam też był dokarmiany. Były ogromne kłopoty ze złapaniem go.Z hoteliku w którym został umieszczony uciekł, jednak został powtórnie złapany. Jest w innym hoteliku, jest wykastrowany.Otworzył się na właścicieli hoteliku, na psy , które tam są.Na początku nie wychodził z budy. Będzie to trudna adopcja, nam brakuje deklaracji, zalegamy z hotelikiem. Tyle ja pamiętam- może ktoś coś napisze Quote
Figanna Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 (edited) [B][I][COLOR="#006400"]TEKST DO OGŁOSZEŃ:[/COLOR][/I][/B] [B] Barik został złapany i umieszczony w hoteliku w listopadzie 2010 roku. Przebywał wtedy pod sklepem, gdzie był dokarmiany przez ludzi. Starszy pies, zapewne wyrzucony przez właścicieli na pastwę losu. Na początku Barika była bardzo trudno złapać. Po umieszczeniu w hoteliku w ogóle nie chciał wyjść z budy. Przez kilka miesięcy nie chciał nawet opuszczać boksu. Teraz jest ciut lepiej - Barik powoli otwora się na inne psy i po uszy, z wzajemnością zakochał w swojej towarzyszce niedoli – Ince. Barik jest psem bardzo wycofanym, typem samotnika. Jest bardzo przestraszony. Od nowych opiekunów wymagać będzie cierpliwości i wyrozumiałości. Nie jest typem pieszczocha – nie przepada za głaskaniem. Jest przy tym bardzo spokojny i nie agresywny. Zdaje się nie zwracać uwagi na inne psy, jest na nie nastawione raczej obojętnie. Taki Barik jest teraz, przebywając w hoteliku. Nowy dom pełen akceptacji i miłości – bardzo mu pomoże! BARIK JEST PSEM STARSZYM, TRUDNO DOKŁADNIE OKREŚLIĆ JEGO WIEK, JEGO SIWIZNA MOŻE BYĆ MYLĄCA. JEST WYKASTROWANY. ADOPCJA BARIKA – MUSI BYĆ PRZEMYŚLANA! PIESEK TEN POTRZEBUJE WIELE UWAGI I PRACY NAD JEGO WYCOFANIEM --> W NOWYM DOMU MOŻE SIĘ JEDNAK SZYBKO ZAAKLIMATYZOWAĆ I OTWORZYĆ ! NA CO BARDZO LICZYMY I PROSIMY O DOMEK DLA NIEGO! Dom dla Barika bardzo potrzebny, brak Nam deklaracji na hotelik, zalegamy z płatnościami! WYMAGANA WIZYTA PRZED ADOPCYJNA I PODISANIE UMOWY ADOPCYJNEJ.[/B] [COLOR="red"]TELEFON OPIEKUNKI W HOTELIKU: 505 126 095[/COLOR] Edited January 8, 2012 by Figanna Quote
Figanna Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Prosze dac znac czy inf zawarte w ogloszeniu pokrywaja sie z prawda:) z tego co przeslala mi lilka mysle ze sie wszystko zgadza Quote
hotel_lilki Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Barik przyjechał do hoteliku w listopadzie 2010r. i z boksu nie wychodził kilka miesięcy. Czuł się bezpiecznie w budzie, ale gdy obserwował spacery Inki zdecydował że on też spróbuje spacerku...małymi kroczkami dzień po dniu coraz śmielej. Zaufania nadal nie ma do ludzi ani innych psów ale myślę, że gdyby mu ktoś cierpliwy poświęcił czas to pokocha i zaufa. Quote
Jasza Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]Bari…[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]Kiedyś tam, dawno temu, był słodkim, kudłatym szczeniakiem, puszkiem, [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]kłębkiem szczęścia, precelkiem na krótkich nóżkach…[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]Kiedyś tam, miał malutki, mokry nosek, [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]stworzony idealnie do tego, żeby obsypywać go całusami…[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]Kiedyś tam, dawno temu, miał swój dom i swojego człowieka…[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]…kocyk i miskę pełną tego, co dobre.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]Kiedyś, dawno temu, był psem, którego się przytula,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]i na którego patrzy się z dumą…[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]Pięknym, dostojnym, mądrym..[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]Minęły lata, człowiek, który przytulał i mówił o przyjaźni,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]człowiek, który pokazał jaki świat może być piękny,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]człowiek, który dał mu imię – odwrócił się i odszedł…[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]Bari został sam.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]Bez domu i bez człowieka.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]Może już trochę gorzej widzi, może już jego nos nie jest tak czujny jak kiedyś, [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]jego sierść – tak mięciutka i piękna…[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]Tylko jego serce – chce tak kochać jak kiedyś…tylko serce nie zapomniało..[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]Bari jest starszym psem.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]Wyrzuconym jak śmieć.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]Błąkał się samotnie, brudny i głodny,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]na szczęście spotkał na swojej drodze ludzi, [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]którzy zaopiekowali się nim, nakarmili, uratowali jego psie życie.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]Teraz, kiedy jest już bezpieczny – szukamy dla niego domu, gdzie [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]ludzie pomogą mu zapomnieć o tym co przeżył i o tym co stracił.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=teal][B]Domu, gdzie jego oczy staną się dla kogoś tymi najpiękniejszymi, domu, gdzie nikt nie będzie się wstydził starszego psa z siwą mordką, domu, gdzie Bari przestanie się bać, domu – gdzie będzie najważniejszym i zawsze kochanym przyjacielem człowieka.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#008080][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#008080]Jeżeli chciałbyś poznać tego niezwykłego-zwykłego psa i poznać jego historię - napisz lub zadzwoń.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#008080]Może to własnie Ty pomożesz napisać piękny, dalszy ciąg Jego opwieści ?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#008080][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#008080]Tel... e-mail....[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts