AgusiaP Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Dzieki Javenko za zdjecia! Witaj Elunia! Quote
kaja555 Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 NIe wiem co jest nie tak z tą dogo, ale na maila nie dostawałam żadnych powiadomień nawet o PW. Więc o domu Barika dowiedziałam się dzisiaj :) Coś czułam i zaczęłam szukać wątku, co też nie było łatwe :) Tak że moje grosiki można przekazać na dowolną psia biedę. Quote
Javena Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 O 18.04.2016 o 10:44, kaja555 napisał: NIe wiem co jest nie tak z tą dogo, ale na maila nie dostawałam żadnych powiadomień nawet o PW. Więc o domu Barika dowiedziałam się dzisiaj :) Coś czułam i zaczęłam szukać wątku, co też nie było łatwe :) Tak że moje grosiki można przekazać na dowolną psia biedę. kaja555, to, co zostało po Bariku, wysłałam do Pipi na szczepienie szczeniaków i dla chorej Daszeńki. Na poprzedniej stronie jest wszystko napisane. Wydawało mi sie ,że pw pisałam do wszystkich, ale chyba miałaś skrzynkę pełną. Quote
Javena Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Muszę jeszcze sprawdzić konto, czy w tym czasie coś jeszcze wpłynęło. Nie zaglądałam dawno.Miałam trochę problemów z kontem, bo skończył mi się termin ważności tokena, a przeszłam na sms -y i tu zaczął się problem , bo ciągle zablokowywałam sobie konto. Z komplikowane te całe procedury jak na mój wiek. :) Quote
Javena Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 O 8.06.2016 o 11:50, Javena napisał: Muszę jeszcze sprawdzić konto, czy w tym czasie coś jeszcze wpłynęło. Nie zaglądałam dawno.Miałam trochę problemów z kontem, bo skończył mi się termin ważności tokena, a przeszłam na sms -y i tu zaczął się problem , bo ciągle zablokowywałam sobie konto. Z komplikowane te całe procedury jak na mój wiek. :) Wpłynęło jeszcze po 10 zł 15 I , 18 II, 15 III, od Kaja555 > 30 zł Quote
tamb Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Bardzo dziękuję za pomoc. Na moich podopiecznych wpłynęło 30 zł od Javeny. Quote
Javena Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Pieniążki od Rolanda-D, które nadal wpływały przesłałam, 70 zł >dla domu tymczasowego u Tamb i 200 zł dla naszej Pipi, która boryka się ze straszną bezdomnością w swoim rejonie. Quote
Javena Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Pieniążki od Rolanda-D, które nadal wpływały przesłałam, 70 zł >dla domu tymczasowego u Tamb i 200 zł dla naszej Pipi, która boryka się ze straszną bezdomnością w swoim rejonie. Quote
Javena Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Barik dostał się w naprawdę dobre ręce. Dyplom Pani Solange Olszewskiej. Quote
Javena Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,powtórka posta. Quote
Javena Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Barik dostał się w naprawdę dobre ręce. Dyplom Pani Solange Olszwewskiej. Quote
tamb Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Potwierdzam przelew 70 zł i bardzo dziękuję. Rozliczenie zrobiłam w poście rozliczeniowym (1 strona) mojego wątku zbiorczego Quote
Recommended Posts