Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

NIe wiem co jest nie tak z tą dogo, ale na maila nie dostawałam żadnych powiadomień nawet o PW. Więc o domu Barika dowiedziałam się dzisiaj :)

Coś czułam i zaczęłam szukać wątku, co też nie było łatwe :)

Tak że moje grosiki można przekazać na dowolną psia biedę.

• 1 month later...
Posted
O 18.04.2016 o 10:44, kaja555 napisał:

NIe wiem co jest nie tak z tą dogo, ale na maila nie dostawałam żadnych powiadomień nawet o PW. Więc o domu Barika dowiedziałam się dzisiaj :)

Coś czułam i zaczęłam szukać wątku, co też nie było łatwe :)

Tak że moje grosiki można przekazać na dowolną psia biedę.

kaja555, to, co zostało po Bariku, wysłałam do Pipi na szczepienie szczeniaków i dla chorej Daszeńki. Na poprzedniej stronie jest wszystko napisane. Wydawało mi sie ,że pw pisałam do wszystkich, ale chyba miałaś skrzynkę pełną. 

Posted

Muszę jeszcze sprawdzić konto, czy w tym czasie coś jeszcze wpłynęło. Nie zaglądałam dawno.Miałam trochę problemów z kontem, bo skończył mi się termin ważności tokena, a przeszłam na sms -y i tu zaczął się problem , bo ciągle zablokowywałam sobie konto. Z komplikowane te całe procedury jak na mój wiek.  :)

• 1 month later...
Posted
O 8.06.2016 o 11:50, Javena napisał:

Muszę jeszcze sprawdzić konto, czy w tym czasie coś jeszcze wpłynęło. Nie zaglądałam dawno.Miałam trochę problemów z kontem, bo skończył mi się termin ważności tokena, a przeszłam na sms -y i tu zaczął się problem , bo ciągle zablokowywałam sobie konto. Z komplikowane te całe procedury jak na mój wiek.  :)

Wpłynęło jeszcze po  10 zł   15 I , 18 II, 15 III, od Kaja555 > 30 zł 

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Pieniążki od Rolanda-D, które nadal wpływały przesłałam, 70 zł >dla domu tymczasowego u Tamb i 200 zł dla naszej Pipi, która boryka się ze straszną bezdomnością w swoim rejonie. 

Posted

Pieniążki od Rolanda-D, które nadal wpływały przesłałam, 70 zł >dla domu tymczasowego u Tamb i 200 zł dla naszej Pipi, która boryka się ze straszną bezdomnością w swoim rejonie.