Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolcia!
A inne rejony Polski nie są brane pod uwagę?:cool3:
Tylko sama Wielkopolska? Bo w tym tygodniu, jak się zaprę w sobie,mając przed oczami zdjęcia szczęśliwego Kudłatego w swoim domu - może porobię jej trochę?
Ja chcę Diankę widzieć z uśmiechem na pysiu w" objeciach" swoich domowników!!!
Chcę szybko i już natychmiast - naszło mnie;)

Posted

Ciotki nie chciałam zapeszać więc nic nie pisałam. Ale dziś melduje, że odwiozłam wczoraj Dianę do nowego domku w Częstochowie ;) .
Sunia ma naprawdę fajne warunki. Państwo mieszkają w bloku, ale codziennie bywają na działce, 2 km od domu. Mam parę zdjęć z wczoraj, wrzucę jak tylko będę mieć taką możliwość.
Dzięki wszystkim za pomoc. No i wieści od psinki będą na bieżąco, jesteśmy w stałym kontakcie.

Posted

Karolcia!:loveu:
Uszczypnij mnie,bo chyba śnię?:lol:
Moje ulubione konińskie bezdomniaki -Kudłaty i Diana w domkach, na kanapach?:multi::multi:
Matko jedyna jak się cieszę:loveu::loveu:
To jeszcze trzymam kciuki,aby i Dianka była tak kochana przez pańciostwo,jak Kudłaty!

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='epe']Karolcia!
Są jakieś wieści z domu Diany?:razz:
Ja tam nasze słoneczko się zaadaptowało?

Piszę co jakiś czas do pani, wszystko w porządku. Dianka ma się dobrze.
Diana trochę przytyła . W niedzielę była z jamnikiem na spacerze na Jurze i w lesie chodziła bez smyczy po chwili wytarzała się w kupie. Powrót był pachnący. Na dziełce mąż ją przemył.

Posted

Jak się cieszę:loveu: Bo tak długo była cisza,już myślałam,że coś nie tak z adopcją!
Nasza słodka Dianka - a propos tego wytarzania w kupie, moja zmarła sunia na początku też mi takie perfumerie robiła:evil_lol:
To teraz spokojnie zdejmuję Diankę, już jestem uspokojona;)
Poszukam innego biedaka do podpisu!

Posted

epe napisał(a):
Jak się cieszę:loveu: Bo tak długo była cisza,już myślałam,że coś nie tak z adopcją!
Nasza słodka Dianka - a propos tego wytarzania w kupie, moja zmarła sunia na początku też mi takie perfumerie robiła:evil_lol:
To teraz spokojnie zdejmuję Diankę, już jestem uspokojona;)
Poszukam innego biedaka do podpisu!

Już dawno pisałam, żebyś ją zdjęła, że ma super ! :):) hehe
Z panią mam kontakt - spokojnie. Miała wysłać foto, jeszcze nie dostałam, ale może nie miała czasu.

• 2 months later...
Posted

Dostałam e-mail od właścicieli. U Diany wykryto nowotwór, do tego pojawiła się padaczka.
Diana odeszła.
Niestety nic więcej nie jestem w stanie napisać...

Żegnaj. W moim sercu będziesz na zawsze.

[*]

Posted

O nie!!:placz::placz:
Z tego wynika, że mimo tej operacji w schronisku, to raczysko już pewnie miało jakieś przerzuty, które się rozwinęły w warunkach domowych:-(
Żegnaj piękna, słodka Dianko!:placz: Pocieszeniem jest, że odeszłaś wśód kochających ludzi.
Choć pod koniec życia zaznałaś miłości i bezpieczeństwa