Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wiem, dyskusja na ten temat też była - ja rozumiem, że nie ma łowić kretów ale jak pomoże gospodarzom rozwiązać problem to się nie obrażą. to wiadomo że zawsze jest do sprawdzenia - nie ma co się zniechęcać, czasami to niefortunny dobór słów itp. niestety, szczerze powiem, raz tylko mi się zdarzyło, że komuś spodobał się proponowany przeze mnie pies.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Widzę ,że robisz jej ogłoszonka. Też miała się za to wziąść. Porobiłam trochę Tundrze. Twoje fotki z ich ostatniej sesji zdjęciowej są takie piekne ,że aż się proszą o ogłoszenia.

Posted

Caryca!
Na wątku Kudłatego, który wreszcie jedzie do swojego domku;) - jest napisane,że jakiś pan dzwonił w sprawie jego adopcji.
Może mu pokazać piękną Diankę?:razz:

Posted

epe napisał(a):
Caryca!
Na wątku Kudłatego, który wreszcie jedzie do swojego domku;) - jest napisane,że jakiś pan dzwonił w sprawie jego adopcji.
Może mu pokazać piękną Diankę?:razz:

Pewnie, że pokazywać. Może się spodoba ;)

Posted

A dlaczego Diana nie dorobiła się banerka?:mad:
Właśnie usunęłam Kudłatego z podpisu - trafił do super cudnej pani - mam miejsce na Dianę w podpisie:cool3:
Czy jest tu jakaś cioteczka od banerków?

Posted

Karolcia!
Głowa do góry i bierzemy się teraz za Dianę;)
Skrzydła mi urosły,po tym,gdy Kudłaty znalazł domek! Tyle czasu to trwało,a trafił tak cudnie!
Ty nie pytaj ludzi, tylko potrzebny banerek i ogłoszenia;)
Przecież Diana jest tak piękna, że cała Polska musi ją zobaczyć - jeszcze się będą o nią bili:razz:

Posted

Karolcia!
Zrobiłam ogłoszenie Dianie na tablica.pl -wielkopolskie
Podałam Twoje dane, tzn. Twój mail!
Otwórz pocztę, bo tam jest link aktywacyjny,który musisz kliknać, aby ogłoszenie się ukazało na stronie:razz: