Karolcia_ko5 Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Dianka już po zabiegu sterylizacji ;-) Quote
Karolcia_ko5 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Diana ma się bardzo dobrze. Jest naposłuszniejszym psem jakiego znałam i tak wdzięcznym, że ściska serce ! ! Jej nowy pan będzie z niej zadowolony! Lecz czy jest ktoś taki kto chcę ją pokochać ? ? ? ? ? Quote
Karolcia_ko5 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Kobieto gdzie domek dla Ciebie... Tak mi się marzy byś trafiła do dobrych ludzi . . Czy to możliwe :( ? Quote
epe Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ona jest przecudna! Skąd u Was tyle pięknych psiaków?:razz: Jeszcze jej nikt nie wypatrzył?:-( Mój Krystian /w avatarku!/ pewnie zakochałby się w niej na zabój:evil_lol: Szkoda,ze mam małe mieszkanie w bloku - wystarcza tylko dla jednego dużego psa. Trzymam kciuki za piękną,aby szybko ktoś się w niej zakochał - jest piękna i kochana;) Quote
Karolcia_ko5 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Też bym ją chętnie wzięła do mojej zołzy . . No ale nie mogę :(:( No nie mogę :(. Kochana gdzie Twój nowy, lepszy dom . . lepsze życie. . . Musi gdzieś być Twój kąt. . . . . . Quote
Karolcia_ko5 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Powoli kochanej dorabiam ogłoszeń - wklejam na pierwszą. . Może ktoś ją wypatrzy :-( Quote
Karolcia_ko5 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Poznajcie Dianę. . tak na zdjęciach spróbuje pokazać jaka to fajna, radosna, kochana psinka. . Postaram się może też o jakiś filmik. Mała jest powodem radości jak i smutku na mojej twarzy ! Spacery z nią to przyjemność.. Quote
Karolcia_ko5 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Ze swoim schroniskowym przyjacielem i współlokatorem Rokim ;) Quote
Ewa&Duffel Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Nic się tylko się zakochać... http://img714.imageshack.us/img714/8885/90102322.jpg Czy naprawdę nie ma nikogo, kto by pokochał ślicznotkę i dał jej dom ? :( Quote
Karolcia_ko5 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Jak na razie cisza... Chodzę do mojej księżny jak tylko mogę, ale domku jak nie było tak nie ma.. Chciała bym żeby ktoś dostrzegł jaki to kochany pies, którego WARTO adoptować.... ręcze za nią ! ! Quote
Karolcia_ko5 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Cisza totalna.................... Smutne :(:( Quote
epe Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Karolcia! Może napisz do KWL,albo Morisowej - oni są od kaukazowatych,a ta piękna Diana ma w sobie coś z moskiewskiego stróżującego - jak będą widzieli,że taka sunia szuka domu,to prędzej coś się dla niej znajdzie?:razz: Czasem tak bywa,że ma się chętnych na psa pewnej rasy,a np. nie ma się odpowiedniego kandydata do pokazania;) Diana nie może się tak w schronie marnować:-( - trzeba ją pokazać miłośnikom takich psów!!! Jest piękna i kochana:lol: Quote
Karolcia_ko5 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Dwa razy ją na wątku o Kaukauzach reklamowałam.. ale pewnie napiszę ;) 30 kwietnia pokaże się na psiej konińskiej akcji ;) Quote
epe Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 To trzymam kciuki za piękną!!! Niemożliwe,aby się ktos nie zakochał - choć duze psy mają gorzej,wszystko wygodne,szuka nakolankowych piesków! Quote
Karolcia_ko5 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Parę dni temu sprawdzałam reakcję Diany na koty . . - wprowadzając ją do kociarni . . Wnioski : Diana po prostu boi się kotów i nie chce mieć z nimi głębszych relacji. Nie robi im krzywdy i wolałaby żeby kot nie był wobec niej nachalny. Ale przypominam, że warunki schroniskowe a domowe - TO CO INNEGO. MOŻE ŻYĆ Z KOTAMI. Quote
Karolcia_ko5 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Napisałam do KWL. . morisiowa ma chyba zapchaną skrzynkę . . Quote
Karolcia_ko5 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 A tu taka cisza........eh . Sunieczko moja najkochańsza......................... Quote
martka1982 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 fajnie,że sunia weźmie udział w akcji. może wtedy się uda! na pewno ją wyczeszesz, ropę z oczu się wyciągnie;) i trzymajmy kciuki aby kogoś urzekła! Quote
Karolcia_ko5 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Oczywiście, jak pogoda dopiszę to ją wykąpie ;) . Musi znaleźć domek ! Quote
Karolcia_ko5 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Wstępnie wyczesałam dziś Diankę - chyba można tak bez końca ;). . Wygląda ciut lepiej. A w piątek zrobimy ją na bóstwo by mogła ładnie zaprezentować się na akcji! KOCHANA MOJA PSINA! Quote
Recommended Posts