Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana ma się bardzo dobrze. Jest naposłuszniejszym psem jakiego znałam i tak wdzięcznym, że ściska serce ! ! Jej nowy pan będzie z niej zadowolony! Lecz czy jest ktoś taki kto chcę ją pokochać ? ? ? ? ?

Posted

Ona jest przecudna!
Skąd u Was tyle pięknych psiaków?:razz:
Jeszcze jej nikt nie wypatrzył?:-( Mój Krystian /w avatarku!/ pewnie zakochałby się w niej na zabój:evil_lol:
Szkoda,ze mam małe mieszkanie w bloku - wystarcza tylko dla jednego dużego psa.
Trzymam kciuki za piękną,aby szybko ktoś się w niej zakochał - jest piękna i kochana;)

Posted

Też bym ją chętnie wzięła do mojej zołzy . . No ale nie mogę :(:( No nie mogę :(.
Kochana gdzie Twój nowy, lepszy dom . . lepsze życie. . .
Musi gdzieś być Twój kąt. . . . . .

Posted

Poznajcie Dianę. . tak na zdjęciach spróbuje pokazać jaka to fajna, radosna, kochana psinka. . Postaram się może też o jakiś filmik. Mała jest powodem radości jak i smutku na mojej twarzy ! Spacery z nią to przyjemność..

Posted

Jak na razie cisza...
Chodzę do mojej księżny jak tylko mogę, ale domku jak nie było tak nie ma..
Chciała bym żeby ktoś dostrzegł jaki to kochany pies, którego WARTO adoptować.... ręcze za nią ! !

Posted

Karolcia!
Może napisz do KWL,albo Morisowej - oni są od kaukazowatych,a ta piękna Diana ma w sobie coś z moskiewskiego stróżującego - jak będą widzieli,że taka sunia szuka domu,to prędzej coś się dla niej znajdzie?:razz:
Czasem tak bywa,że ma się chętnych na psa pewnej rasy,a np. nie ma się odpowiedniego kandydata do pokazania;)
Diana nie może się tak w schronie marnować:-( - trzeba ją pokazać miłośnikom takich psów!!!
Jest piękna i kochana:lol:

Posted

To trzymam kciuki za piękną!!! Niemożliwe,aby się ktos nie zakochał - choć duze psy mają gorzej,wszystko wygodne,szuka nakolankowych piesków!

Posted

Parę dni temu sprawdzałam reakcję Diany na koty . . - wprowadzając ją do kociarni . .
Wnioski : Diana po prostu boi się kotów i nie chce mieć z nimi głębszych relacji. Nie robi im krzywdy i wolałaby żeby kot nie był wobec niej nachalny. Ale przypominam, że warunki schroniskowe a domowe - TO CO INNEGO.

MOŻE ŻYĆ Z KOTAMI.

• 2 weeks later...
Posted

Wstępnie wyczesałam dziś Diankę - chyba można tak bez końca ;). . Wygląda ciut lepiej.
A w piątek zrobimy ją na bóstwo by mogła ładnie zaprezentować się na akcji!

KOCHANA MOJA PSINA!

• 2 weeks later...