asikowska Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Kilerek dostał mikołajka od Pani Bożeny:) 50 zł bardzo dziękujemy:) Quote
LILUtosi Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Straszna pustka u Kilerka. Dziś Kiler miał odwiedziny państwa chcących go adoptować. Chcieli go od razu zabrać ale chyba trzeba zrobić wizytę przedadopcyjną? Także Kiler na walizkach! Quote
monika083 Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='LILUtosi']Straszna pustka u Kilerka. Dziś Kiler miał odwiedziny państwa chcących go adoptować. Chcieli go od razu zabrać ale chyba trzeba zrobić wizytę przedadopcyjną? Także Kiler na walizkach![/QUOTE] ojoj a gdzie ten domek? Napisz cos wiecej.Lilu, poslalam bezposrednio do Ciebie 20€ dla Kilcia,powinny dotrzec na pon/wt. Quote
Bjuta Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 O rany! Jakie wieści! A jak Państwo rokują? No i skąd są? I czy podobają się Kilerkowi? :) Quote
LILUtosi Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Gdzieś koło rudy, zaraz będę lokalizować tą miejscowość. Nie podobało im się że Kiler ma już z 8 lat ale skoro go chcieli już to chyba spodobał się. Chyba ja będę musiała z nim pojechać za zwrot kosztów paliwa i od razu zrobię wizytę. Córka się wyprowadziła i zabrała sunię którą mieli i tak jakoś bez pieska smutno się zrobiło. Quote
LILUtosi Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 (edited) [quote name='monika083']ojoj a gdzie ten domek? Napisz cos wiecej.Lilu, poslalam bezposrednio do Ciebie 20€ dla Kilcia,powinny dotrzec na pon/wt.[/QUOTE] To będzie na paliwko akurat. ;-) Miejscowość to Ludwikowice Kłodzkie 70km ode mnie! Edited December 27, 2013 by LILUtosi Quote
Bjuta Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Lilu, dzięki za wieści. No to naprawdę niecierpliwie czekam, czy Państwo sprostają oczekiwaniom Kilerka... :eviltong::lol: Quote
asikowska Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 (edited) ale super:) trzymam kciuki:) kiedy ten szczęśliwy dzień?:) Edited December 27, 2013 by asikowska Quote
LILUtosi Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Muszę się jakoś zorganizować. Państwu zależy jak najszybciej. Quote
Mysia_ Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='LILUtosi']Straszna pustka u Kilerka. Dziś Kiler miał odwiedziny państwa chcących go adoptować. Chcieli go od razu zabrać ale chyba trzeba zrobić wizytę przedadopcyjną? Także Kiler na walizkach![/QUOTE] Ojejku, rozmawiałam z tą Panią, wydawało się obiecująco :) ale ja już trochę boję się cieszyć za wczasy :oops: Quote
asikowska Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 kochani a ja jak ta stara zdarta płyta:> proszę o wsparcie dla Kilercia żebym mogła zapłacić Lilutosi za hotelik bo na koncie pustki jakieś się zrobiły Quote
LILUtosi Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 KIlerek dziś jedzie w podróż po nowe życie...... Quote
asikowska Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 trzymam kciuki bardzo bardzo mocno:) Quote
Mysia_ Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 [quote name='LILUtosi']KIlerek dziś jedzie w podróż po nowe życie......[/QUOTE] Trzymam bardzo mocno kciuki!!! ;) Lilu, musimy w razie co umówić się jakoś z umową adopcyjną ;) Quote
beataczl Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 [quote name='LILUtosi']KIlerek dziś jedzie w podróż po nowe życie......[/QUOTE] i jak? nic nie piszesz... Quote
LILUtosi Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 [quote name='Mysia_']Trzymam bardzo mocno kciuki!!! ;) Lilu, musimy w razie co umówić się jakoś z umową adopcyjną ;)[/QUOTE] Kiler został w nowym domu. Umowa podpisana moja własna. Jutro wstawię zdjęcia. Quote
beataczl Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [quote name='LILUtosi']Kiler został w nowym domu. Umowa podpisana moja własna. Jutro wstawię zdjęcia.[/QUOTE] wspaniale :):multi: Quote
diana79 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 nareszcie się chłopak doczekał :) powodzenia mały :) Quote
asikowska Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 trzymam kciuki za niego i za nowy dom:) i żeby nie zwiał jak nasz Kubuś, Lilutosi czy wpłynęły pieniążki od Moniki za transport? za hotelik nie mam jeszcze całej kwoty ale zaraz 3 mam wypłatę to dorzucę i zrobię Ci przelew Quote
BUDRYSEK Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [quote name='LILUtosi']Kiler został w nowym domu. Umowa podpisana moja własna. Jutro wstawię zdjęcia.[/QUOTE] super!!! cieszę się bardzo...Lilu dawaj foty :P Quote
monika083 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [quote name='LILUtosi']Nie, jeszcze nie mam od Moniki.[/QUOTE] ale teraz juz chyba powinnas miec, bo w tym samym czasie przelalam sobie na mbank i z pol godzinki temu sie zaksiegowaly. Quote
LILUtosi Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 MOże, na razie ogarniam zrujnowane kojce po strzelaniach sąsiada. Quote
Recommended Posts