Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tu jest jego galeria gdzie będę na bieżąco wrzucała foty:
[url]https://picasaweb.google.com/Ingolec/Killer#[/url]

A Kilerek jest grzeczny, dogadał się z całym stadem, śpi z tztem w łóżku. Miód malina.

Posted

[quote name='Bjuta']To musiał być widok!!! :)

A oprócz Asikowskiej - była jeszcze jedna propozycja księgowa! (Proponowała Monika083, ale nikt nie zauważył, bo to dawno było).

No ale pewnie się ucieszy, że jest też inna opcja. Jakby co, to czekam na nr konta.[/QUOTE]

tak, ja proponowalam , ale mam juz kilka psiakow do rozliczen , takze fajnie jak Asikowska zostanie ksiegowa:) to poprosze numer konta.

Posted

numer konta rozesłany, jeżeli ktoś nie dostał proszę o info na pw

LILUtosi napisz proszę jak rozliczamy się za hotelik z góry czy miesiąc później i poproszę o numer konta na pw

pozdrowienia

Posted

Asiu, wysyłam 70 zł od wolontariuszek z Katowic ;) przesłałam też dane do przelewu Pani Bożenie :loveu:

Postaram się dowiedzieć co jadł Kilerek.

Posted

Agumko, a czy Ty szukasz dla niego deklaracji stałych? Tak zadziałałaś na ekspresowe wyciągnięcie Kilerka bez deklaracji (nie wiem jak Ci się to udało, bo nasza kierowniczka nigdy na to nie pozwalała, żeby psiak pojechał, nawet jak mu złotówki brakowało). Mam nadzieję, że nie znikłaś z wątku?? :roll:

Posted

Jestem tu jestem ! Co znaczy zbieranie deklaracji stałych? Pieniłżki na hotelik ?
Podajcie numer konta i dane, a zadziałam :)

pssyt, to nie ja miałam wpływ na kierowniczke tylko p.Lidia :D

Posted

[quote name='agumka']Jestem tu jestem ! Co znaczy zbieranie deklaracji stałych? Pieniłżki na hotelik ?
Podajcie numer konta i dane, a zadziałam :)

pssyt, to nie ja miałam wpływ na kierowniczke tylko p.Lidia :D[/QUOTE]

tak, osoby , ktore beda co miesiac wplacac deklaracje.

Posted

Trzeba zebrać osoby, które będą się [B]co miesiąc!!! [/B]zrzucać na 250 zł. (jest 110) A czy pani Lidia ma pojęcie jaka to jest odpowiedzialność?? Bo wśród deklarujących jej nie ma, a praktyka pokazuje, że w którymś momencie jedyną osobą która się martwi jest skarbnik psiaka.

Wysyłam Ci konto asikowskiej (która jest skarbnikiem) na PW.

Posted

[quote name='Bjuta']Trzeba zebrać osoby, które będą się [B]co miesiąc!!! [/B]zrzucać na 250 zł. (jest 110) A czy pani Lidia ma pojęcie jaka to jest odpowiedzialność?? Bo wśród deklarujących jej nie ma, a praktyka pokazuje, że w którymś momencie jedyną osobą która się martwi jest skarbnik psiaka.

Wysyłam Ci konto asikowskiej (która jest skarbnikiem) na PW.[/QUOTE]

Znaczy nie o to mi chodziło, nie my załatwiłysmy Kilerowi hotelik, nie my transport, my tylko dowiozłysmy go z Zabrza do Katowic. Wiec chyba w czyms sie nie dogadałysmy.

Posted

No ale ktoś (rozumiem, że pani Lidia) przekonał kierowniczkę żeby Kilera wyciągnąć bez deklaracji. Aż się nie mogę nadziwić jak się to udało.

Posted

[quote name='Bjuta']No ale ktoś (rozumiem, że pani Lidia) przekonał kierowniczkę żeby Kilera wyciągnąć bez deklaracji. Aż się nie mogę nadziwić jak się to udało.[/QUOTE]

Nie, to nie ona. Ona tylko odebrała psa. Ktoś musiał wczesniej przekonac p.Anielę.