BUDRYSEK Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Miodzio :) [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-DpJxo-5150U/TeqbgcW_t0I/AAAAAAAAH-o/ex2WDn59vNI/s720/IMG_4585.JPG[/IMG] Quote
Bjuta Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Na tych fotach wyglada jak pachnący cukiereczek, a nie reklamacja. Quote
LILUtosi Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Tu jest jego galeria gdzie będę na bieżąco wrzucała foty: [url]https://picasaweb.google.com/Ingolec/Killer#[/url] A Kilerek jest grzeczny, dogadał się z całym stadem, śpi z tztem w łóżku. Miód malina. Quote
monika083 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Bjuta']To musiał być widok!!! :) A oprócz Asikowskiej - była jeszcze jedna propozycja księgowa! (Proponowała Monika083, ale nikt nie zauważył, bo to dawno było). No ale pewnie się ucieszy, że jest też inna opcja. Jakby co, to czekam na nr konta.[/QUOTE] tak, ja proponowalam , ale mam juz kilka psiakow do rozliczen , takze fajnie jak Asikowska zostanie ksiegowa:) to poprosze numer konta. Quote
LILUtosi Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Czy jest szansa spytać właścicielki co jadł Killer. Czy jadł jakąś suchą czy tylko to co ze stołu. Quote
asikowska Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 dziewczyny przepraszam ale nie było mnie cały weekend , już wysyłam numer kotna na pw Quote
asikowska Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 numer konta rozesłany, jeżeli ktoś nie dostał proszę o info na pw LILUtosi napisz proszę jak rozliczamy się za hotelik z góry czy miesiąc później i poproszę o numer konta na pw pozdrowienia Quote
Mysia_ Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Asiu, wysyłam 70 zł od wolontariuszek z Katowic ;) przesłałam też dane do przelewu Pani Bożenie :loveu: Postaram się dowiedzieć co jadł Kilerek. Quote
asikowska Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 dziękuje Mysiu właśnie miałam pytać o Panią Bożenę:) Quote
monika083 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 ja przeleje dzisiaj kase, Kilerku, trzymaj sie dzielnie chlopczyku:) Quote
Bjuta Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Agumko, a czy Ty szukasz dla niego deklaracji stałych? Tak zadziałałaś na ekspresowe wyciągnięcie Kilerka bez deklaracji (nie wiem jak Ci się to udało, bo nasza kierowniczka nigdy na to nie pozwalała, żeby psiak pojechał, nawet jak mu złotówki brakowało). Mam nadzieję, że nie znikłaś z wątku?? :roll: Quote
agumka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Jestem tu jestem ! Co znaczy zbieranie deklaracji stałych? Pieniłżki na hotelik ? Podajcie numer konta i dane, a zadziałam :) pssyt, to nie ja miałam wpływ na kierowniczke tylko p.Lidia :D Quote
monika083 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='agumka']Jestem tu jestem ! Co znaczy zbieranie deklaracji stałych? Pieniłżki na hotelik ? Podajcie numer konta i dane, a zadziałam :) pssyt, to nie ja miałam wpływ na kierowniczke tylko p.Lidia :D[/QUOTE] tak, osoby , ktore beda co miesiac wplacac deklaracje. Quote
diana79 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 dajcie cioteczki jakiś tekst do ogłoszeń to sie poogłasza malucha :-) Quote
Bjuta Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Trzeba zebrać osoby, które będą się [B]co miesiąc!!! [/B]zrzucać na 250 zł. (jest 110) A czy pani Lidia ma pojęcie jaka to jest odpowiedzialność?? Bo wśród deklarujących jej nie ma, a praktyka pokazuje, że w którymś momencie jedyną osobą która się martwi jest skarbnik psiaka. Wysyłam Ci konto asikowskiej (która jest skarbnikiem) na PW. Quote
monika083 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 mozesz z allegro tekst wykorzystac. [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1642111479[/URL] Quote
agumka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Bjuta']Trzeba zebrać osoby, które będą się [B]co miesiąc!!! [/B]zrzucać na 250 zł. (jest 110) A czy pani Lidia ma pojęcie jaka to jest odpowiedzialność?? Bo wśród deklarujących jej nie ma, a praktyka pokazuje, że w którymś momencie jedyną osobą która się martwi jest skarbnik psiaka. Wysyłam Ci konto asikowskiej (która jest skarbnikiem) na PW.[/QUOTE] Znaczy nie o to mi chodziło, nie my załatwiłysmy Kilerowi hotelik, nie my transport, my tylko dowiozłysmy go z Zabrza do Katowic. Wiec chyba w czyms sie nie dogadałysmy. Quote
Bjuta Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No ale ktoś (rozumiem, że pani Lidia) przekonał kierowniczkę żeby Kilera wyciągnąć bez deklaracji. Aż się nie mogę nadziwić jak się to udało. Quote
agumka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Bjuta']No ale ktoś (rozumiem, że pani Lidia) przekonał kierowniczkę żeby Kilera wyciągnąć bez deklaracji. Aż się nie mogę nadziwić jak się to udało.[/QUOTE] Nie, to nie ona. Ona tylko odebrała psa. Ktoś musiał wczesniej przekonac p.Anielę. Quote
Bjuta Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Mniejsza o to. Teraz trzeba się skoncentrować na na 140 zł stałych deklaracji do zdobycia. Quote
asikowska Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 utworzyłam wydarzenie na fb [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=223391544355723[/URL] Quote
asikowska Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 deklaracja jednorazowa od mojej siostry 30 zł Quote
Recommended Posts