bela51 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Uroki posiadania kotków.:evil_lol: Psu nigdy nic takiego nie wpadło by do głowy.:lol: Quote
Emigrantka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 No nie, psica mi krwawe szczatki zakopuje za to pod poduszki..... swinskie nogi, skrzydelka kurze..... Quote
Agmarek Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 No coś Ty? Aż jedno zaproszenie??? :eviltong: Mojej Szansy nie trzeba było zapraszać. Sama się wprosiła :evil_lol: Nasza panna była brana z myślą o pilnowaniu podwórka. Zimą miała mieszkać w garażu, a potem buda i na dwór. Minęły prawie dwa lata, a ona zamiast na dwór, to włazi coraz bardziej do chałupy. Ostatnio nawet ośmieliła się wkroczyć sama na górę :-o Też była psujem i do dzisiaj nie ufamy jej do końca, ale jak wiesz Bella dużo, bardzo dużo nad nią pracowaliśmy pod okiem świetnego behawiorysty i osiągnęliśmy prawie sukces. Pisze prawie, bo nikt nie jest doskonały :lol: Jestem przekonana że Państwo w zimowe noce uchylą Koruni rąbek drzwi garażowych :p [B]Emigrantko [/B]ale masz potFory w domu :evil_lol: nie wiedzą od czego jest kuweta, czy któryś nie zdążył do niej dobiec? :cool3: Quote
Agmarek Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='bela51']Uroki posiadania kotków.:evil_lol: Psu nigdy nic takiego nie wpadło by do głowy.:lol:[/QUOTE] Oj uwierz mi że by wpadło :angryy: mojemu kiedyś wpadło, a ile razy mi się shaftował do łóżka nie będę liczyć :angryy: Emigrantka Ty kobieto jakiś hardkor masz w domu! :evil_lol: Quote
bela51 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='Emigrantka']No nie, psica mi krwawe szczatki zakopuje za to pod poduszki..... swinskie nogi, skrzydelka kurze.....[/QUOTE] Jakies niegrzeczne te Wasze czworonogi. Moje obie Oneczki, i poprzednia i aktualna to aniołki. Za to sznaucerka dawała czadu ! Quote
Emigrantka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Bela, chodz na Zary galerie (link w podpisie) na ostatnia strone, zobacz i sie wypowiedz specjalistko od bazarkow :) Quote
Agmarek Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='bela51']Jakies niegrzeczne te Wasze czworonogi. Moje obie Oneczki, i poprzednia i aktualna to aniołki. Za to sznaucerka dawała czadu ![/QUOTE] No popatrz...a mnie się trafiły egzemplarze!!! :mad: ale widzę że Emigrantka też ma wesoło :evil_lol: sama nie wiem co bym wolała znaleźć w łóżku. Kupe na kołdrze, czy martwą kurę pod poduszką :roll: może dlatego że mój pies nie wnosi nic do sypialni. Quote
Cantadorra Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Obrzydliwe te wasze psice, nic nie mają z damy :roll: Quote
Agmarek Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Cantadorra']Obrzydliwe te wasze psice, nic nie mają z damy :roll:[/QUOTE] Mają. Mają. Moja ma upodobanie do obuwia :evil_lol: co prawda (na me szczęście) nie zawsze do damskiego, ale...:roll: Quote
Emigrantka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Aaaaaaaaaaa moja do obowia tysz... jeno tylko do takiego za qupe kasy, byle czego nie zezarla jak szczeniakiem byla tylko najdrozsze wloskie skorzane pare par..... Teraz nic nie niszczy ale jak byla mala to alsnie buty.... No i jeszcze kiedys wrocilam do domu do calej podlogi i wersalek (material, jasny kolor) ubabranych pasta do butow - jakas nietoksyczna byla bo psicy nic nie bylo..... I innym razem do "krwi" po calym domu, duza tubka przecieru pomidorowego jej do pyska przypadkiem wpadla..... Poza tym moja psica tylko ryja drze jak sama jest , oprocz tego pies ideal.... a i jeszcze na obce psy ryja drze i chce je zezrec (jak na smyczy jest, bez smyczy to nie) no i jeszcze.... acha to nie ideal jednak ;) Ale dla MNIE moja psica to ideal :) Quote
Agmarek Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Pozwolę sobie pokazać Wam jak "dama" prezentuje się na kanapie :roll: [url]http://www.dogomania.pl/threads/119632-FPR-ZwP-Szansa-z-KrAE-A-la-MA-DOM/page153[/url] Tam pod koniec strony... [URL="http://www.dogomania.pl/%3Ca%20href="] [/URL] Quote
Cantadorra Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Agmarek, ale ogon to jak kita u lisa, imponujący :) A jak zobaczylam zdjęcie wieczorem w śniegu, to myślałam, że ktoś mój dom sfotografował, szok! Dziwne uczucie :) Quote
Agmarek Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Cantadorra']Agmarek, ale ogon to jak kita u lisa, imponujący :) A jak zobaczylam zdjęcie wieczorem w śniegu, to myślałam, że ktoś mój dom sfotografował, szok! Dziwne uczucie :)[/QUOTE] No właśnie ten ogon...wszyscy sie go czepiają :roll: teraz Szansa linieje, ale ogon nadal jak z bajki, a jeśli chodzi o dom, to masz taki sam???? :-o Ja ostatnio odbyłam "wirtualną wycieczkę" wewnątrz swojego, ale nie swoim domu. To jest dopiero dziwne uczucie. Rozpoznajesz pokoje, ściany niby Twoje, a meble...i to wszystko jest zupełnie inne :shake: zaraz nas popędzą z tego wątku że gadamy o takich głupotach :evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ZArulec jest idealnie piękny Emigrantko i jaki wypasiony ;) I kocurek rudasek - aż mi się serce ścisnęło, bo samochód zabił mi takiego samego. Mądre są rudaski bardzo :( Na tej foteczce widać orbsa - kulę energii. Są one widoczne tylko przez obiektyw. [IMG]http://i830.photobucket.com/albums/zz222/Zarunia/photo149.jpg?t=1270239964[/IMG] Quote
Cantadorra Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Czarodziejko, zmusiłaś mnie do szukania w necie info o kulach orbsa. Nie miałam pojęcia co to jest. A Zara jest piękna, wszyscy widzą, co oczy mają. Bez dwóch zdań. Ale moja też jest piękna i tyle :) Quote
Emigrantka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Czarodziejko - Tigerek rudasek odszedl za TM w ubiegly czwartek, dlatego sa w domu teraz potFory..... Kula orbsa? Zaraz musze pogoglowac, pojecia nie mialam co to na zdjeciu jest bo tak dziwnie wyszlo.... W galeri Zary gdzies pod koniec jest masa zdjec maluchow z ciotka Zara... A co do kanap i ogonow.... [IMG]http://i830.photobucket.com/albums/zz222/Zarunia/ZaruniaSpi.jpg?t=1270240575[/IMG] [IMG]http://i830.photobucket.com/albums/zz222/Zarunia/photo145.jpg?t=1270240125[/IMG] [IMG]http://i830.photobucket.com/albums/zz222/Zarunia/P1030486.jpg?t=1270243802[/IMG] [IMG]http://i830.photobucket.com/albums/zz222/Zarunia/Zara1.jpg?t=1270238628[/IMG] I z naszym kochanym Tigerkiem...:( [IMG]http://i830.photobucket.com/albums/zz222/Zarunia/ZaraTiger1.jpg?t=1270239071[/IMG] Widac kto w domu rzadzil.... [IMG]http://i830.photobucket.com/albums/zz222/Zarunia/10thApril2010/P1030784.jpg?t=1270418706[/IMG] Piekne i kochane kocie z niego bylo - tu jak jeszcze zdrowy byl bidulek.. rak go wykonczyl :( [IMG]http://i830.photobucket.com/albums/zz222/Zarunia/Tiger4.jpg?t=1270248419[/IMG] Quote
Czarodziejka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Bardzo piękny - jak mój. Czemu odszedł? Orbsy są moją wielką fascynacją, gdyż kiedyś widziałam je na własne oczy - całe mnóstwo, wszędzie wokół mego domu. I tylko jeden raz w życiu. Potem dowiedziałam się, że może je wychwycić obiektyw. Są to energie lub jak kto woli energetyczne istoty. Po katastrofie w Smoleńsku na mszy poświęconej ofiarom było ich pełno wokół Marty Kaczyńskiej i osób z jej otoczenia. Fotki robił Reuter, więc nie ma mowy o efektach niezamierzonych. Orbsy są i dają się uchwycić poprzez obiektyw. Pojawiają się spontanicznie, albo towarzyszą silnym emocjom. Quote
Emigrantka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Rak nerek - w ostatnie dni juz nie jadl.nie pil/sikal pod siebie - nie bylo wyjscia.... Vet przyjechal do domu do nas, bardzo...no biorac pod uwage okolicznosci - bardzo spokojnie sie wszystko odbylo, Zara jeszcze Tigerka wylizala jak bylo po wszystkim, vet go zabral do kremacji i od soboty bedzie znowu w domu siedzial sobie na polce w slicznym pojemniczku w ksztalcie kota Twardziel byl bo zdiagnozowany prawie rok temu i w styczniu mu vet dawal 2-3 miesiace - ale byl z nami ile dal rade :( Quote
Czarodziejka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Przykre jest to odchodzenie, ale potem mają już z górki ;) Są szczęśliwe i radosne. Quote
Zofija Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Emigrantka']To samo co OH po naszemu tutaj.. Other Half/Towarzysz Zycia Moja TZ to.. Zara :D[/QUOTE] ale ładnie nazwane. Ja też mam TZ, nie żyjemy w związku sformalizowanym i nigdy nie wiem jak go określić, jak komuś coś opowiadam. No bo nie mąż, chłopak brzmi śmiesznie bo oboje jesteśmy po 30 r.ż. , ale TZ- super. Teraz tak będę o nim mówić:) Quote
Zofija Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 other half też mi się przyda bo uczę się już, la boga, 5 rok angielskiego:) im mam paru znajomych angielskojęzycznych:) Quote
ewa36 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Czarodziejka']Bardzo piękny - jak mój. Czemu odszedł? Orbsy są moją wielką fascynacją, gdyż kiedyś widziałam je na własne oczy - całe mnóstwo, wszędzie wokół mego domu. I tylko jeden raz w życiu. Potem dowiedziałam się, że może je wychwycić obiektyw. Są to energie lub jak kto woli energetyczne istoty. Po katastrofie w Smoleńsku na mszy poświęconej ofiarom było ich pełno wokół Marty Kaczyńskiej i osób z jej otoczenia. Fotki robił Reuter, więc nie ma mowy o efektach niezamierzonych. Orbsy są i dają się uchwycić poprzez obiektyw. Pojawiają się spontanicznie, albo towarzyszą silnym emocjom.[/QUOTE] Mój Boże ..... Ależ to są dusze po prostu ...... Quote
Czarodziejka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='ewa36']Mój Boże ..... Ależ to są dusze po prostu ......[/QUOTE] Zgadza się :) Czasem towarzyszą zabawie, czasem są przy nas w smutku. Po prostu są. Rzeczywistość jest wielowymiarowa. Jak widać na fotce orbs towarzyszy Zarze w zabawie z Tigerem :) Quote
ewa36 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Czarodziejka']Zgadza się :) Czasem towarzyszą zabawie, czasem są przy nas w smutku. Po prostu są. Rzeczywistość jest wielowymiarowa. Jak widać na fotce orbs towarzyszy Zarze w zabawie z Tigerem :)[/QUOTE] Widać to bardzo wyraźnie Quote
Recommended Posts