Czarodziejka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 W piątek przyjeżdżają państwo po Korę :) Quote
Cantadorra Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Super news! Proszę o więcej takich wiadomości :) Quote
Emigrantka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Czarodziejka']W piątek przyjeżdżają państwo po Korę :)[/QUOTE] Juz od razu ja zabiora? Super.... Koreczek - bedziesz miala SWOJ domek :) Czy ja sie moge pochwalic? Zara mpo sterylce ale....... chcialam wam JEJ dzieci pokazac..... [IMG]http://www.polishplanet.com/_upload/attachments/2010/10/04/20101004_1288.jpg[/IMG] Quote
Zofija Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Czarodziejka']W piątek przyjeżdżają państwo po Korę :)[/QUOTE] No to rewelacja Quote
Zofija Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Emigrantka']Juz od razu ja zabiora? Super.... Koreczek - bedziesz miala SWOJ domek :) Czy ja sie moge pochwalic? Zara mpo sterylce ale....... chcialam wam JEJ dzieci pokazac..... [IMG]http://www.polishplanet.com/_upload/attachments/2010/10/04/20101004_1288.jpg[/IMG][/QUOTE] Twoja Zara jest boska, a dzieciaki słodziaki Quote
Zofija Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 zajrzyjcie tu proszę- taka właśnie Zara tylko, ze połowa z niej: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193589-AZA-w-hoteliku-jeden-miesiąc-opłacony...Błagamy-o-pomoc..potrzebne-deklaracje-...i-DS[/URL] Quote
Agmarek Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Czarodziejka']W piątek przyjeżdżają państwo po Korę :)[/QUOTE] O rany! Ja chyba zemdleję z wrażenia :multi: [QUOTE=Emigrantka;15486372Czy ja sie moge pochwalic? Zara mpo sterylce ale....... chcialam wam JEJ dzieci pokazac.....[/QUOTE] Emigrantka no dzieciaki przecudne :loveu: a jakie do mamusi podobne :cool3: Quote
Cantadorra Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Agmarek'] Emigrantka no dzieciaki przecudne :loveu: a jakie do mamusi podobne :cool3:[/QUOTE] Agmarek, tak dla ścisłości, co mają podobne? Wg mnie upodobanie do kanapy :) Quote
Agmarek Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Cantadorra']Agmarek, tak dla ścisłości, co mają podobne? Wg mnie upodobanie do kanapy :)[/QUOTE] No wiesz? Tylko takie podobieństwo widzisz??? :crazyeye: Przecież to urodzone owczarki! :evil_lol: Pomijając już upodobanie do kanapy, to oba mają spojrzenie Zary "to nie ja", stojące onkowate uszy, jeden nawet umaszczenie! Rudy! :crazyeye: No i te postawy! Mmmm...czystej krwi owczarzątka :evil_lol: Quote
bela51 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='Zofija']zajrzyjcie tu proszę- taka właśnie Zara tylko, ze połowa z niej: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193589-AZA-w-hoteliku-jeden-miesiąc-opłacony...Błagamy-o-pomoc..potrzebne-deklaracje-...i-DS[/URL][/QUOTE] Czarodziejka juz namawiała pewien dobry domek na adopcje Azy. Ale Pani chyba zamilkła... niestety... Quote
Emigrantka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 No wlasnie widzialam o domku dla Azy - i nic? Bidunia, jak blizniaczka mojej Zary..... Agmarek, dzieki za wsparcie ;) Cantadorra.. nie znasz sie na... owczarkach.... zupelnie do matki podobne, naprawde nie widzisz? Hmmmm :D Koreczek spakowany? Quote
Agmarek Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Emigrantka']Agmarek, dzieki za wsparcie ;)[QUOTE] Nie ma za co ;) służę pomocą :p [quote name='Emigrantka']Koreczek spakowany?[QUOTE] O matko. Aż się boję tej wyprowadzki, chociaż...przy życiu trzyma mnie to że przyszła Pani ma dostęp do netu :lol: Quote
Cantadorra Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Emigrantka'] Cantadorra.. nie znasz sie na... owczarkach.... zupelnie do matki podobne, naprawde nie widzisz? Hmmmm :D [/QUOTE Emi, do matki podobne na pewno, tyle, że swojej :) Ale..., że nie znam się na owczarach i mam słaby wzrok, to mogłam coś pomylić i nie dostrzec podobieństwa, wręcz jakby sklonowanego :) Quote
Czarodziejka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Koreczek czeka i ma już zapowiedziane, że pojedzie do nowego domku. Zara jest śliczna i kociątka rónież :) Quote
Cantadorra Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 To trzeba przyznać, psica wyczesana, trochę diabełkowata z tym ciemnym umaszczeniem, a kotki slodkie i wyglądają jak niewiniątka. Quote
Cantadorra Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Czyli Kora jedzie dzisiaj? Bo już zatraciłam wszelką rachubę :) Quote
Czarodziejka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Kora w piątek nas opuszcza, a na jej miejsce przyjeżdża Portos z powodzi - onek nieszczęśliwy wielce. Za chwilkę jadę na operację z Misią - staruszką, która trafiła do mnie dwa dni temu. Ma ogromną, krwawiącą rakowatą narośl za uchem. Quote
bela51 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Moze nie powinnam wysuwac takiej propozycje, bo to decyzja Czarodziejki, ale moze niech Portos skorzysta z tego oplaconego za ten miesiąc DT, do 27.10.? Chyba byłaby to duza pomoc dla dziewczyn od Portosa. Czarodziejko, czy ta staruszka Misia ma swój watek ? Quote
Czarodziejka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Belu - też tak pomyślałam ;) Misia, to jedna z dwóch staruszek "bliźniaczek", które razem gdzieś mieszkały, razem trafiły do schronu i razem na kwarantannieczekały na śmierć...Bo stare, z nowotworem i było podejrzenie, że Kaja jest ślepa. Ponadto, jak to w schronach bywa - zdiagnozowano, iż obie są samcami, stąd tytuł wątku - Flip i Flap...Misia w dodatku kilka dni temu wydała na świat martwą ciążę - w schronie. Chyba Misia...bo może Kaja...nikt w schronie nie potrafił odpowiedzieć. Znaleziono ciałka i tyle. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191806-Dwa-staruszki-Flip-i-Flap-które-czeka-igła-!-Za-tydzień-czeka-je-śmierć[/URL]-!!!! Quote
Cantadorra Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Bardzo smutna historia z martwymi maluszkami. Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do niektórych rzeczy... Czy ktoś wie, jak się usuwa tematy z subskrypcji? Quote
bela51 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='Cantadorra']Bardzo smutna historia z martwymi maluszkami. Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do niektórych rzeczy... Czy ktoś wie, jak się usuwa tematy z subskrypcji?[/QUOTE] Na liscie subskrybowanych tematów, z prawej strony ma dole jest opcja - wybrane wątki. Trzeba w nia wejsc. Quote
Cantadorra Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Bela, sa subskrypcje, ale jak to klikam to wyswietla mi sie: wszystko lub subskrybowane tematy i ilosc w nawiasie. Nic z tym nie mozna zrobic. A obok są "powiadomienia". Co robię źle? Quote
bela51 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Skleroza juz edytowała post i poprawiła. Często usuwam i juz zapomnialam jak. Quote
Recommended Posts