Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 893
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Czarodziejka']W piątek przyjeżdżają państwo po Korę :)[/QUOTE]

Juz od razu ja zabiora?

Super.... Koreczek - bedziesz miala SWOJ domek :)

Czy ja sie moge pochwalic?

Zara mpo sterylce ale....... chcialam wam JEJ dzieci pokazac.....

[IMG]http://www.polishplanet.com/_upload/attachments/2010/10/04/20101004_1288.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Emigrantka']Juz od razu ja zabiora?

Super.... Koreczek - bedziesz miala SWOJ domek :)

Czy ja sie moge pochwalic?

Zara mpo sterylce ale....... chcialam wam JEJ dzieci pokazac.....

[IMG]http://www.polishplanet.com/_upload/attachments/2010/10/04/20101004_1288.jpg[/IMG][/QUOTE]

Twoja Zara jest boska, a dzieciaki słodziaki

Posted

zajrzyjcie tu proszę- taka właśnie Zara tylko, ze połowa z niej:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/193589-AZA-w-hoteliku-jeden-miesiąc-opłacony...Błagamy-o-pomoc..potrzebne-deklaracje-...i-DS[/URL]

Posted

[quote name='Czarodziejka']W piątek przyjeżdżają państwo po Korę :)[/QUOTE]
O rany! Ja chyba zemdleję z wrażenia :multi:

[QUOTE=Emigrantka;15486372Czy ja sie moge pochwalic?
Zara mpo sterylce ale....... chcialam wam JEJ dzieci pokazac.....[/QUOTE]
Emigrantka no dzieciaki przecudne :loveu: a jakie do mamusi podobne :cool3:

Posted

[quote name='Agmarek']

Emigrantka no dzieciaki przecudne :loveu: a jakie do mamusi podobne :cool3:[/QUOTE]

Agmarek, tak dla ścisłości, co mają podobne? Wg mnie upodobanie do kanapy :)

Posted

[quote name='Cantadorra']Agmarek, tak dla ścisłości, co mają podobne? Wg mnie upodobanie do kanapy :)[/QUOTE]
No wiesz? Tylko takie podobieństwo widzisz??? :crazyeye: Przecież to urodzone owczarki! :evil_lol:
Pomijając już upodobanie do kanapy, to oba mają spojrzenie Zary "to nie ja", stojące onkowate uszy, jeden nawet umaszczenie! Rudy! :crazyeye: No i te postawy! Mmmm...czystej krwi owczarzątka :evil_lol:

Posted

[quote name='Zofija']zajrzyjcie tu proszę- taka właśnie Zara tylko, ze połowa z niej:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/193589-AZA-w-hoteliku-jeden-miesiąc-opłacony...Błagamy-o-pomoc..potrzebne-deklaracje-...i-DS[/URL][/QUOTE]
Czarodziejka juz namawiała pewien dobry domek na adopcje Azy. Ale Pani chyba zamilkła... niestety...

Posted

No wlasnie widzialam o domku dla Azy - i nic?

Bidunia, jak blizniaczka mojej Zary.....

Agmarek, dzieki za wsparcie ;)

Cantadorra.. nie znasz sie na... owczarkach.... zupelnie do matki podobne, naprawde nie widzisz?

Hmmmm

:D

Koreczek spakowany?

Posted

[quote name='Emigrantka']Agmarek, dzieki za wsparcie ;)[QUOTE]
Nie ma za co ;) służę pomocą :p

[quote name='Emigrantka']Koreczek spakowany?[QUOTE]
O matko. Aż się boję tej wyprowadzki, chociaż...przy życiu trzyma mnie to że przyszła Pani ma dostęp do netu :lol:

Posted

[quote name='Emigrantka'] Cantadorra.. nie znasz sie na... owczarkach.... zupelnie do matki podobne, naprawde nie widzisz?

Hmmmm :D [/QUOTE

Emi, do matki podobne na pewno, tyle, że swojej :) Ale..., że nie znam się na owczarach i mam słaby wzrok, to mogłam coś pomylić i nie dostrzec podobieństwa, wręcz jakby sklonowanego :)

Posted

Kora w piątek nas opuszcza, a na jej miejsce przyjeżdża Portos z powodzi - onek nieszczęśliwy wielce.
Za chwilkę jadę na operację z Misią - staruszką, która trafiła do mnie dwa dni temu. Ma ogromną, krwawiącą rakowatą narośl za uchem.

Posted

Moze nie powinnam wysuwac takiej propozycje, bo to decyzja Czarodziejki, ale moze niech Portos skorzysta z tego oplaconego za ten miesiąc DT, do 27.10.? Chyba byłaby to duza pomoc dla dziewczyn od Portosa.
Czarodziejko, czy ta staruszka Misia ma swój watek ?

Posted

Belu - też tak pomyślałam ;)

Misia, to jedna z dwóch staruszek "bliźniaczek", które razem gdzieś mieszkały, razem trafiły do schronu i razem na kwarantannieczekały na śmierć...Bo stare, z nowotworem i było podejrzenie, że Kaja jest ślepa. Ponadto, jak to w schronach bywa - zdiagnozowano, iż obie są samcami, stąd tytuł wątku - Flip i Flap...Misia w dodatku kilka dni temu wydała na świat martwą ciążę - w schronie. Chyba Misia...bo może Kaja...nikt w schronie nie potrafił odpowiedzieć. Znaleziono ciałka i tyle.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/191806-Dwa-staruszki-Flip-i-Flap-które-czeka-igła-!-Za-tydzień-czeka-je-śmierć[/URL]-!!!!

Posted

[quote name='Cantadorra']Bardzo smutna historia z martwymi maluszkami. Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do niektórych rzeczy...
Czy ktoś wie, jak się usuwa tematy z subskrypcji?[/QUOTE]
Na liscie subskrybowanych tematów, z prawej strony ma dole jest opcja - wybrane wątki. Trzeba w nia wejsc.