bela51 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Czy dziura pod plotem była wykopana dla rozrywki, czy Korek chcial dac noge? Martwie sie, zeby nie zwiała od tych Panstwa... Quote
Czarodziejka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Nogę? Nigdy w życiu ;) Kopanie, ją relaksuje :mad:Lubi sobie dziurę wykopać, ale to wciąż ten sam strachulec wieluński, a nie samodzielna babka z ikrą. Quote
Cantadorra Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 A Czarodziejka to pewnie już by chciala z Kory feministkę zrobić :) A to delikatna, wrażliwa, czuła duszyczka :) Quote
Ania i Kajber Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Może ktoraś z Ciotek ma pomysł, jak pomóc zupełnie bezdomnemu ONkowi ze Świdnicy? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193320-Stary-porzucony-owczarek-pilnie-szuka-domu-lub-DT[/URL] Quote
Agmarek Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Czarodziejka'] Kopanie, ją relaksuje :mad:[/QUOTE] Dlaczego Ty Czarodziejko piszesz o moim suczydle? :mad: Quote
Czarodziejka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Agmarek']Dlaczego Ty Czarodziejko piszesz o moim suczydle? :mad:[/QUOTE] Wszystkie sucze nasze są :D Quote
bela51 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 A ja musze pochwalic mojego strachulca. Nic nie ruszy, o niszczeniu nie ma mowy !!! mimo, ze zostawiam go na kilka godzin w domu. :shake: Janka nawet nie zwinie nic z niskiego stolika, choćby lezały tam największe smakołyki psie i pachniały na cały dom. Co najwyzej siądzie w poblizu z wzrokiem wbitym w talerz i cieknie jej z pysia , wielka, dluga slina. :lol: Aniołek mój kochany !!!:loveu: A przy okazji moze zajrzycie na bazarek z rzeczmi dla dzieci ? Oczywiście na biedne ONki... [url]http://www.dogomania.pl/threads/193520-Rzeczy-dla-maluszk%C3%B3w-i-tych-troche-starszych-na-ONki-Sare-i-Leo-do-5.10.br[/url] Quote
Agmarek Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Bela jakbyś potrzebowała małego "remontu" w domu to daj znać :evil_lol: chociaż nie wiem czy Szansa coś by zbroiła. Co prawda staram się pilnować aby nic kuszącego nie znalazło się w zasięgu rudej morduchy, ale czasami zdarza się że zostaje sama na dworze i nie wykopie jamy, albo nieraz w nocy śpi w domu bo "schowa" się pod stołem i nic nie zniszczy, a jak wiesz to duży sukces. Już prawie zapomniałam jaka była kiedyś :oops: Miziaki dla Korci, no i oczywiście Janeczki :lol: Quote
Czarodziejka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Korniszon ma już na koncie kalosz tzta :D Tak się wczoraj nawinął pod mordę przypadkiem zupełnie...:-? Quote
Agmarek Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='Czarodziejka']Korniszon ma już na koncie kalosz tzta :D Tak się wczoraj nawinął pod mordę przypadkiem zupełnie...:-?[/QUOTE] No wiesz...jak się tak nawinął to jak można było przejść obok niego obojętnie? :roll: Moja suczyna ma na koncie moje kozaki, syna kozaki i TZ-a masę lewych!!! klapków :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Bela51, masz pw - mam domek chętny na Korę. Napisałam Ci prośbę o kontakt do Czarodziejki. Quote
Czarodziejka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Elizo_sk - Kora już zaklepana ;)Może Carmen? Quote
Czarodziejka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Agmarek - sunia o wyspecjalizowanej orientacji! Same lewe? Żesz...w mordę :D Gdyby były jakieś do pary mógłby sobie tz strzelić dizajnersie kombinacje co jakiś czas - zawsze to niebanalnie, oryginalnie i ...ekonomicznie ;) Quote
bela51 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Wpłyneła wpłata dla Kory od Katarzyny09 - 20 zł. :loveu: Kora,na 99% idze do domu, może nalezy zawiesic na razie deklaracje? Czy czekamy, az juz pójdzie i nie wróci? Tfu, tfu!:evil_lol: Oczekuje porady.:razz: Quote
Czarodziejka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Belu, zawsze się znajdzie sierotka, na którą można pieniądz przesunąć :) Quote
Emigrantka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Niestety ja nie bede w stanie mojej deklaracji z Kory nigdzie przesunac.... I mam nadzieje ze reszta "moich" tez szybko domki znajdzie... berdzoooooooooooooo szybku (problemy w pracy i to powazne) Quote
bela51 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Mamy na mysli środki, które zostana na koncie Kory. Ale na razie nie zapeszajmy. Quote
Emigrantka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Sprawdze kolo 10 (wtedy robie przelewy) czy Kora jeszcze potrzebuje czy juz bedzie w swoim domku..... Koreczek, kiedy jedziesz pieknosci nasze? Quote
Czarodziejka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Ja myślę, że ona może już na dniach jechać ;) Quote
bela51 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Czy Państwo przyjechali aby ja poznac? Quote
bela51 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Bardzo jestem ciekawa, jak to spotkanie wypadnie. Czy nowi Panstwo spodobaja się Koreczkowi, czy wpadnie na ich widok w panike . Quote
Cantadorra Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Już nie mogę się doczekać, kiedy będzie rande vous :) Quote
Agmarek Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='Czarodziejka']Agmarek - sunia o wyspecjalizowanej orientacji! Same lewe? Żesz...w mordę :D Gdyby były jakieś do pary mógłby sobie tz strzelić dizajnersie kombinacje co jakiś czas - zawsze to niebanalnie, oryginalnie i ...ekonomicznie ;)[/QUOTE] Wiesz co? NIGDY nie zjadła klapków do pary :mad: NIGDY :mad: A w ogóle coś mi się stało z dogo. Nie mam subskrypcji tematów :oops: [quote name='bela51'] Czy czekamy, az juz pójdzie i nie wróci? Tfu, tfu!:evil_lol: Oczekuje porady.:razz:[/QUOTE] Ja Ci dam pójdzie i nie wróci :mad: Oczywiście że nie wróci :mad: To piękny, przyjazny pies o "Shrekowych" oczach i nie ma to-tamto :evil_lol: Quote
Zofija Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Kurczę, też się niecierpliwie. Jakies nowe wieści???? Quote
Recommended Posts