Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 893
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A ja musze pochwalic mojego strachulca. Nic nie ruszy, o niszczeniu nie ma mowy !!! mimo, ze zostawiam go na kilka godzin w domu. :shake:
Janka nawet nie zwinie nic z niskiego stolika, choćby lezały tam największe smakołyki psie i pachniały na cały dom. Co najwyzej siądzie w poblizu z wzrokiem wbitym w talerz i cieknie jej z pysia , wielka, dluga slina. :lol: Aniołek mój kochany !!!:loveu:

A przy okazji moze zajrzycie na bazarek z rzeczmi dla dzieci ? Oczywiście na biedne ONki...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/193520-Rzeczy-dla-maluszk%C3%B3w-i-tych-troche-starszych-na-ONki-Sare-i-Leo-do-5.10.br[/url]

Posted

Bela jakbyś potrzebowała małego "remontu" w domu to daj znać :evil_lol: chociaż nie wiem czy Szansa coś by zbroiła. Co prawda staram się pilnować aby nic kuszącego nie znalazło się w zasięgu rudej morduchy, ale czasami zdarza się że zostaje sama na dworze i nie wykopie jamy, albo nieraz w nocy śpi w domu bo "schowa" się pod stołem i nic nie zniszczy, a jak wiesz to duży sukces. Już prawie zapomniałam jaka była kiedyś :oops:
Miziaki dla Korci, no i oczywiście Janeczki :lol:

Posted

[quote name='Czarodziejka']Korniszon ma już na koncie kalosz tzta :D
Tak się wczoraj nawinął pod mordę przypadkiem zupełnie...:-?[/QUOTE]
No wiesz...jak się tak nawinął to jak można było przejść obok niego obojętnie? :roll:
Moja suczyna ma na koncie moje kozaki, syna kozaki i TZ-a masę lewych!!! klapków :evil_lol:

Posted

Agmarek - sunia o wyspecjalizowanej orientacji! Same lewe? Żesz...w mordę :D Gdyby były jakieś do pary mógłby sobie tz strzelić dizajnersie kombinacje co jakiś czas - zawsze to niebanalnie, oryginalnie i ...ekonomicznie ;)

Posted

Wpłyneła wpłata dla Kory od Katarzyny09 - 20 zł. :loveu:
Kora,na 99% idze do domu, może nalezy zawiesic na razie deklaracje? Czy czekamy, az juz pójdzie i nie wróci? Tfu, tfu!:evil_lol:
Oczekuje porady.:razz:

Posted

Niestety ja nie bede w stanie mojej deklaracji z Kory nigdzie przesunac....

I mam nadzieje ze reszta "moich" tez szybko domki znajdzie... berdzoooooooooooooo szybku (problemy w pracy i to powazne)

Posted

[quote name='Czarodziejka']Agmarek - sunia o wyspecjalizowanej orientacji! Same lewe? Żesz...w mordę :D Gdyby były jakieś do pary mógłby sobie tz strzelić dizajnersie kombinacje co jakiś czas - zawsze to niebanalnie, oryginalnie i ...ekonomicznie ;)[/QUOTE]
Wiesz co? NIGDY nie zjadła klapków do pary :mad: NIGDY :mad:
A w ogóle coś mi się stało z dogo. Nie mam subskrypcji tematów :oops:

[quote name='bela51'] Czy czekamy, az juz pójdzie i nie wróci? Tfu, tfu!:evil_lol:
Oczekuje porady.:razz:[/QUOTE]
Ja Ci dam pójdzie i nie wróci :mad: Oczywiście że nie wróci :mad: To piękny, przyjazny pies o "Shrekowych" oczach i nie ma to-tamto :evil_lol: