agutka Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 zebyś wiedziała... jedzenie i to czasem za często rarytaski są podawane a taki porządny wypad na puste pola nie na co dzień ... radość bezcenna ;) Quote
Oscar Patric Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 [quote name='agutka']zebyś wiedziała... jedzenie i to czasem za często rarytaski są podawane a taki porządny wypad na puste pola nie na co dzień ... radość bezcenna ;)[/QUOTE] no pewnie,My dzisiaj byliśmy na konkretnym zadupiu tylko ptaki były,Młody na 25 lince się wyszalał,skakał do kija,pogonił za piłką,po aportował i popływał sobie,a potem jeszcze powędrował Quote
Izabela124. Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Moje psiaki też dziś się wyszalały, bo na wieś do rodziny pojechaliśmy a tam same pola i można biegać do woli :) Quote
Oscar Patric Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 Tak,Oscar miał swój dzień dziecka,dla Niego wszystko naj,naj,naj:cool3: Quote
kalyna Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 To tylko ja taka wyrodna Pańcia jestem... i psiaki nie miały Dnia Dziecka :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 [quote name='kalyna']To tylko ja taka wyrodna Pańcia jestem... i psiaki nie miały Dnia Dziecka :diabloti:[/QUOTE] nie martw się Ja już dawno do tego grona należę:diabloti::evil_lol:(tylko z innego powodu) Quote
Ty$ka Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='kalyna']To tylko ja taka wyrodna Pańcia jestem... i psiaki nie miały Dnia Dziecka :diabloti:[/QUOTE] Wcale, że nie jesteś sama :siara: Quote
kalyna Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='Ty$ka']Wcale, że nie jesteś sama :siara:[/QUOTE] Ha, ale ja byłam w szkole cały dzień :eviltong: Ale trzeba to nadrobić :lol: Quote
Sonka95 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Oskarek na wszystkich zdjęciach taki szczęśliwy :) :loveu: Quote
marta1624 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='kalyna']Ha, ale ja byłam w szkole cały dzień :eviltong: Ale trzeba to nadrobić :lol:[/QUOTE] Moje też nie obchodziły,po szkole miałam dość ;) Ale nadrobię wyjazdem do Sopotni :D Quote
Oscar Patric Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 Ja szkołę mam w tygodniu,więc mogłam coś Synkowi zaplanować,u Nas zaś pada,a najlepsze jest to,że Oscar deszcz"olewa"wiec fajnie się spaceruje,jak nie trzeba go ciągnąć jak Osła:evil_lol: Quote
Dzikie nieporadne Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 [quote name='unikatowydiament']Ja szkołę mam w tygodniu,więc mogłam coś Synkowi zaplanować,u Nas zaś pada,a najlepsze jest to,że Oscar deszcz"olewa"wiec fajnie się spaceruje,jak nie trzeba go ciągnąć jak Osła:evil_lol:[/QUOTE] A wcześniej było inaczej? :) Quote
Oscar Patric Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 [quote name='Błyskotka']Jeszcze troszkę i znów będą upały.[/QUOTE] Pewnie tak,bo za kilka dni mamy dopiero lato [quote name='Mada95']A wcześniej było inaczej? :)[/QUOTE] tak,nie chciał Synek spacerować,tylko jak głupi do domu ciągnął z powrotem,siknął raz i nic go nie obchodziło,że zaś trzeba będzie z Nim iść:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 [quote name='Don_Vito']dzień dobry :loveu:[/QUOTE] doberek:) Mamy dzisiaj słoneczko,a Księciu nie chce iść na długi spacerek,woli z łóżku pospać,muszę karmę kupić przez neta,no i może też wezmę jakieś psie ciasteczka Quote
Oscar Patric Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 Robiłam pierwszy raz test,wyszedł pozytywny,nie byłam w cale zaskoczona,tylko szczęśliwa,a dzisiaj dupa,bo miesiączke dostałam:-(,czuje się do dupy i samotnie,Mój na szkoleniu w Zakopcu siedzi,zamiast być przymnie,życie do dupy jest ot co:angryy: Quote
*Magda* Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Nie sugeruj się miesiączką, bo to może nie być "prawdziwa" miesiączka. Testy w tę stronę (czyt. wynik pozytywny) rzadko się mylą. Radziłabym iść do lekarza po krwawieniu albo zrobić jeszcze jeden test, ale innej firmy ;) Quote
kamilka91 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Właśnie, powtórz test, i niczym się nie zrażaj póki co ;) Kciukam :) Quote
Aleksa. Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Kolejna ciężarna na dogo ? :cool3: to chyba serio zaraźliwe :diabloti: Quote
Sonka95 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Też bym radziła powtórzyć test wtedy będziesz wiedziała czy rzeczywiście to ciąża czy nie ;) Quote
marta1624 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [quote name='Aleksandra95']Kolejna ciężarna na dogo ? :cool3: to chyba serio zaraźliwe :diabloti:[/QUOTE] No nie chyba trzeba uciekać póki czas :D Quote
*Magda* Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [quote name='Aleksandra95']Kolejna ciężarna na dogo ? :cool3: to chyba serio zaraźliwe :diabloti:[/QUOTE] [quote name='marta1624']No nie chyba trzeba uciekać póki czas :D[/QUOTE] No zostańcie, nie bójcie się :diabloti: Quote
Aleksa. Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [quote name='magdabroy']No zostańcie, nie bójcie się :diabloti:[/QUOTE] Na razie się nie boje, bo chłopaka nie mam :D hahaha, sama sobie dziecka nie zrobię :lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts