Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zebyś wiedziała... jedzenie i to czasem za często rarytaski są podawane a taki porządny wypad na puste pola nie na co dzień ... radość bezcenna ;)

Posted

[quote name='agutka']zebyś wiedziała... jedzenie i to czasem za często rarytaski są podawane a taki porządny wypad na puste pola nie na co dzień ... radość bezcenna ;)[/QUOTE]
no pewnie,My dzisiaj byliśmy na konkretnym zadupiu tylko ptaki były,Młody na 25 lince się wyszalał,skakał do kija,pogonił za piłką,po aportował i popływał sobie,a potem jeszcze powędrował

Posted

[quote name='kalyna']To tylko ja taka wyrodna Pańcia jestem... i psiaki nie miały Dnia Dziecka :diabloti:[/QUOTE]
nie martw się Ja już dawno do tego grona należę:diabloti::evil_lol:(tylko z innego powodu)

Posted

[quote name='kalyna']To tylko ja taka wyrodna Pańcia jestem... i psiaki nie miały Dnia Dziecka :diabloti:[/QUOTE]
Wcale, że nie jesteś sama :siara:

Posted

[quote name='kalyna']Ha, ale ja byłam w szkole cały dzień :eviltong:
Ale trzeba to nadrobić :lol:[/QUOTE]

Moje też nie obchodziły,po szkole miałam dość ;) Ale nadrobię wyjazdem do Sopotni :D

Posted

Ja szkołę mam w tygodniu,więc mogłam coś Synkowi zaplanować,u Nas zaś pada,a najlepsze jest to,że Oscar deszcz"olewa"wiec fajnie się spaceruje,jak nie trzeba go ciągnąć jak Osła:evil_lol:

Posted

[quote name='unikatowydiament']Ja szkołę mam w tygodniu,więc mogłam coś Synkowi zaplanować,u Nas zaś pada,a najlepsze jest to,że Oscar deszcz"olewa"wiec fajnie się spaceruje,jak nie trzeba go ciągnąć jak Osła:evil_lol:[/QUOTE]

A wcześniej było inaczej? :)

Posted

[quote name='Błyskotka']Jeszcze troszkę i znów będą upały.[/QUOTE]
Pewnie tak,bo za kilka dni mamy dopiero lato

[quote name='Mada95']A wcześniej było inaczej? :)[/QUOTE]
tak,nie chciał Synek spacerować,tylko jak głupi do domu ciągnął z powrotem,siknął raz i nic go nie obchodziło,że zaś trzeba będzie z Nim iść:evil_lol:

Posted

[quote name='Don_Vito']dzień dobry :loveu:[/QUOTE]
doberek:)

Mamy dzisiaj słoneczko,a Księciu nie chce iść na długi spacerek,woli z łóżku pospać,muszę karmę kupić przez neta,no i może też wezmę jakieś psie ciasteczka

Posted

Robiłam pierwszy raz test,wyszedł pozytywny,nie byłam w cale zaskoczona,tylko szczęśliwa,a dzisiaj dupa,bo miesiączke dostałam:-(,czuje się do dupy i samotnie,Mój na szkoleniu w Zakopcu siedzi,zamiast być przymnie,życie do dupy jest ot co:angryy:

Posted

Nie sugeruj się miesiączką, bo to może nie być "prawdziwa" miesiączka. Testy w tę stronę (czyt. wynik pozytywny) rzadko się mylą. Radziłabym iść do lekarza po krwawieniu albo zrobić jeszcze jeden test, ale innej firmy ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Kolejna ciężarna na dogo ? :cool3: to chyba serio zaraźliwe :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='marta1624']No nie chyba trzeba uciekać póki czas :D[/QUOTE]

No zostańcie, nie bójcie się :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']No zostańcie, nie bójcie się :diabloti:[/QUOTE]

Na razie się nie boje, bo chłopaka nie mam :D hahaha, sama sobie dziecka nie zrobię :lol: :diabloti: