agutka Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 ej to i tak rewelacja że ma kumpla w dodatku samca :) ja jutro lecę po kolce z paseczkiem bo u mnie są różne rozmiary ;) Quote
Oscar Patric Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='magdabroy']To czemu nie masz z nim więcej zdjęć :mad:[/QUOTE] jakoś to nie wiem:eviltong: Quote
Oscar Patric Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='agutka']ej to i tak rewelacja że ma kumpla w dodatku samca :) ja jutro lecę po kolce z paseczkiem bo u mnie są różne rozmiary ;)[/QUOTE] My też mamy kolczatkę z paskiem zamówioną Tak,fajnie Skip to głównie przychodzi z Księciem się przywitać albo nie raz na spacerek z Nami idzie,ale Oni nie bawią się wspólnie raz Oscar nigdy nie umiał się z innymi psami bawić a dwa nie pozwoliłby Skipiemu na zabawę ze sobą Quote
Majkowska Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 A nie wolisz go do zabawy przepinać sobie na zwykłą obrożę i np linkę? Wtedy sygnał automatyczny "masz luz, możesz się bawić". Bo w zasadzie jeśli on nawet ma kolczatkę założoną tak jak na zdjęciach to i tak go nie skorygujesz w danym momencie jak ma kolczatę na klacie i to jeszcze na grubej skórzanej obroży ;) Quote
Oscar Patric Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='Majkowska']A nie wolisz go do zabawy przepinać sobie na zwykłą obrożę i np linkę? Wtedy sygnał automatyczny "masz luz, możesz się bawić". Bo w zasadzie jeśli on nawet ma kolczatkę założoną tak jak na zdjęciach to i tak go nie skorygujesz w danym momencie jak ma kolczatę na klacie i to jeszcze na grubej skórzanej obroży ;)[/QUOTE] jakoś dzisiaj tak po prostu do dupy wyszło:diabloti: przeważnie Ksiecia zapinam do drzewa i na zwyklą obrożę aby mógł się bawić,nie ra zamiast smyczy jest właśnie na długiej lince zapinany Quote
Oscar Patric Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 z popołudniowego spacerku filmik [URL]http://www.youtube.com/watch?v=De_BnpbGqY0&feature=youtu.be[/URL] Quote
agutka Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 astowy i pitkowy warkot to jest to co mnie rozbraja ;) wszystko fajnie ale ten samczy instynkt wąchania :roll: mój Sagat też się pobawi ale najpierw musi wąchnąć ;) Quote
Oscar Patric Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 [quote name='agutka']astowy i pitkowy warkot to jest to co mnie rozbraja ;) Sporo ludzi jak słyszy warkot Oscara,to sądzi że On Nas pewno ugryzie:evil_lol:,mało kto wie,jak bulle się bawią,domek posprzątany,pouczyłam się,fasolówka dochodzi,a jeszcze spacerek z Księciem.Siostra zadowolona że do szkoły wróciła,praktyki jej się wcale nie podobały.Na dworze mamy dzisiaj chłodno,Synek koło kominkowego dupsko grzeje:diabloti:. Quote
agutka Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Witamy się , u nas też bardzo chłodno:( moje futra już rano grasowały w lesie teraz na krótszy spacer poćwiczyć posłuszeństwo ;) Quote
Oscar Patric Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 [quote name='agutka']Witamy się , u nas też bardzo chłodno:( moje futra już rano grasowały w lesie teraz na krótszy spacer poćwiczyć posłuszeństwo ;)[/QUOTE] aha,a Synek jeszcze na spacerek nie chce iść,woli spać Quote
Oscar Patric Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 [quote name='agutka']co za leniuch noo ;)[/QUOTE] On tak ma od małego [quote name='dOgLoV']hejka ;) miłego dzionka ;)[/QUOTE] hej Aga:) [quote name='Sonka95']Hejka Kochani :) :loveu:[/QUOTE] hejka:) [quote name='agutka']witamy się rano :)[/QUOTE] a My popołudniem:) Quote
phase Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Jaki szorstek śliczny :loveu: A nie chciałaś spróbować z Oscarkiem PT? Quote
taxelina Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 jak tam praca z Oscarem? nad agresywnocia i innymi zachowaniami? Quote
betty_labrador Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Cześć :) witamy Ciebie i Oskarka :loveu: Quote
Oscar Patric Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 [quote name='magdabroy']Dzień doberek z iście wiosennych Niemiec :p[/QUOTE] doberek Magduś:) [quote name='phase']Jaki szorstek śliczny :loveu: A nie chciałaś spróbować z Oscarkiem PT?[/QUOTE] Mi też bardzo się podoba:loveu: a Księciu jest pokursie PT [quote name='lula2010']Witamy sie cieplutko :-)[/QUOTE] hej,hej:) [quote name='deer_1987']jak tam praca z Oscarem? nad agresywnocia i innymi zachowaniami?[/QUOTE] jest raz lepiej a raz gorzej [quote name='betty_labrador']Cześć :) witamy Ciebie i Oskarka :loveu:[/QUOTE] Doberek Dziewczyny:) Quote
Oscar Patric Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 witanko weekendowe:) Jesteśmy z Księciem po długim spacerku,na dworze mamy ciepło.Brat wpadł do Nas z tulipanami i ptasim mleczkiem:loveu:.W poniedziałek ma przyjść do Nas nowa zapinana kolczatka i biopaliwo do biokominka. [COLOR=#800080][SIZE=5] Miłego Dnia Kobiet:) [/SIZE][/COLOR][URL=http://s916.photobucket.com/user/baltobaron/media/dzien_kobiet_zpsd8911ccf.jpg.html][IMG]http://i916.photobucket.com/albums/ad9/baltobaron/dzien_kobiet_zpsd8911ccf.jpg[/IMG][/URL][COLOR=#800080][SIZE=5] [/SIZE][/COLOR] Quote
Sonka95 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Hejka :) U nas dzisiaj też piękna słoneczna pogoda :D Quote
Oscar Patric Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 [quote name='Sonka95']Hejka :) U nas dzisiaj też piękna słoneczna pogoda :D[/QUOTE] tak po mału wiosna się skrada:multi: Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Doberek :) U mnie dziś 16 stopni, a jutro ma być 20 :multi: Quote
Recommended Posts