Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agutka']ej to i tak rewelacja że ma kumpla w dodatku samca :)
ja jutro lecę po kolce z paseczkiem bo u mnie są różne rozmiary ;)[/QUOTE]
My też mamy kolczatkę z paskiem zamówioną
Tak,fajnie Skip to głównie przychodzi z Księciem się przywitać albo nie raz na spacerek z Nami idzie,ale Oni nie bawią się wspólnie raz Oscar nigdy nie umiał się z innymi psami bawić a dwa nie pozwoliłby Skipiemu na zabawę ze sobą

Posted

A nie wolisz go do zabawy przepinać sobie na zwykłą obrożę i np linkę? Wtedy sygnał automatyczny "masz luz, możesz się bawić". Bo w zasadzie jeśli on nawet ma kolczatkę założoną tak jak na zdjęciach to i tak go nie skorygujesz w danym momencie jak ma kolczatę na klacie i to jeszcze na grubej skórzanej obroży ;)

Posted

[quote name='Majkowska']A nie wolisz go do zabawy przepinać sobie na zwykłą obrożę i np linkę? Wtedy sygnał automatyczny "masz luz, możesz się bawić". Bo w zasadzie jeśli on nawet ma kolczatkę założoną tak jak na zdjęciach to i tak go nie skorygujesz w danym momencie jak ma kolczatę na klacie i to jeszcze na grubej skórzanej obroży ;)[/QUOTE]
jakoś dzisiaj tak po prostu do dupy wyszło:diabloti:
przeważnie Ksiecia zapinam do drzewa i na zwyklą obrożę aby mógł się bawić,nie ra zamiast smyczy jest właśnie na długiej lince zapinany

Posted

astowy i pitkowy warkot to jest to co mnie rozbraja ;)

wszystko fajnie ale ten samczy instynkt wąchania :roll: mój Sagat też się pobawi ale najpierw musi wąchnąć ;)

Posted

[quote name='agutka']astowy i pitkowy warkot to jest to co mnie rozbraja ;)

Sporo ludzi jak słyszy warkot Oscara,to sądzi że On Nas pewno ugryzie:evil_lol:,mało kto wie,jak bulle się bawią,domek posprzątany,pouczyłam się,fasolówka dochodzi,a jeszcze spacerek z Księciem.Siostra zadowolona że do szkoły wróciła,praktyki jej się wcale nie podobały.Na dworze mamy dzisiaj chłodno,Synek koło kominkowego dupsko grzeje:diabloti:.

Posted

[quote name='agutka']Witamy się , u nas też bardzo chłodno:( moje futra już rano grasowały w lesie teraz na krótszy spacer poćwiczyć posłuszeństwo ;)[/QUOTE]
aha,a Synek jeszcze na spacerek nie chce iść,woli spać

Posted

[quote name='agutka']co za leniuch noo ;)[/QUOTE]
On tak ma od małego

[quote name='dOgLoV']hejka ;) miłego dzionka ;)[/QUOTE]
hej Aga:)

[quote name='Sonka95']Hejka Kochani :) :loveu:[/QUOTE]
hejka:)

[quote name='agutka']witamy się rano :)[/QUOTE]
a My popołudniem:)

Posted

[quote name='magdabroy']Dzień doberek z iście wiosennych Niemiec :p[/QUOTE]
doberek Magduś:)

[quote name='phase']Jaki szorstek śliczny :loveu:

A nie chciałaś spróbować z Oscarkiem PT?[/QUOTE]
Mi też bardzo się podoba:loveu:
a Księciu jest pokursie PT

[quote name='lula2010']Witamy sie cieplutko :-)[/QUOTE]
hej,hej:)

[quote name='deer_1987']jak tam praca z Oscarem? nad agresywnocia i innymi zachowaniami?[/QUOTE]
jest raz lepiej a raz gorzej

[quote name='betty_labrador']Cześć :) witamy Ciebie i Oskarka :loveu:[/QUOTE]
Doberek Dziewczyny:)

Posted

witanko weekendowe:)

Jesteśmy z Księciem po długim spacerku,na dworze mamy ciepło.Brat wpadł do Nas z tulipanami i ptasim mleczkiem:loveu:.W poniedziałek ma przyjść do Nas nowa zapinana kolczatka i biopaliwo do biokominka.

[COLOR=#800080][SIZE=5]

Miłego Dnia Kobiet:)

[/SIZE][/COLOR][URL=http://s916.photobucket.com/user/baltobaron/media/dzien_kobiet_zpsd8911ccf.jpg.html][IMG]http://i916.photobucket.com/albums/ad9/baltobaron/dzien_kobiet_zpsd8911ccf.jpg[/IMG][/URL][COLOR=#800080][SIZE=5]
[/SIZE][/COLOR]