Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='qmu']sie dziwisz ze pies zasnal jak sie uczylas, dla niego to nuuuuuuda[/QUOTE]

a no:evil_lol:

Witamy się w prawie wiosenną niedzielę:)

Jesteśmy z Księciem po długim spacerku,zamiast robić obiad jedziemy do KFC a potem na tort i kawusię do Focusa,a potem do pracy.Brat w tym roku chce się już zaręczać,a za rok brać ślub,cholerka a niedawno jeszcze w piaskownicy się bawił,kiedy to zleciało?

Posted

[quote name='Sonka95']My dzisiaj też byliśmy na dłuższym spacerku a potem wypad na McDonalda :cool3:[/QUOTE]

to super:)
My akurat wróciliśmy,było fajnie,teraz po mału i do pracy trzeba się szykować

Posted

[quote name='Ty$ka']Witamy :)

My z kolei szykujemy się do szkoły :P[/QUOTE]
ej,a do jakiej?

[quote name='agutka']helloł z rana :)[/QUOTE]

witamy się popołudniem:)

Mam prolemy,przelałam pieniądze 4 dni temu i nadal ich na koncie nie mam,dopiero jutro,tak babka z banku mi mówiła,Polska:diabloti: Dzisiaj zapiekankę zrobiłam,akurat w piecu dochodzi,a na deser kruche ciacho z brzoskwinami.Chyba jeszcze Redsa wypije do tego,aby lepiej się trawiło:evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Zapiekanka :loveu: Pewnie smaczna była :D[/QUOTE]
tak,pychotkaaa;)

[quote name='monia&nero']Doberek :)
[URL]http://i916.photobucket.com/albums/ad9/baltobaron/20140205_150418_zps63a9a2db.jpg[/URL] Słodki cukiereczek :loveu:[/QUOTE]
doberek :)

[quote name='Błyskotka']Ja wczoraj byłam w Mc donaldzie a z KFC najbardziej lubię stripsy z sosem czosnkowym :)[/QUOTE]
aha,Ja tak wolę bardziej KCF
A dzisiaj piekłam słodkie bułeczki,kupiłam też czekoladę z bąbelkami z Milki,Synek chciał wysępić,a wredna Pańcia nie dała:evil_lol: