Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='dOgLoV']ja Sebastiana też poznałam w necie i na pierwsze spotkanie umówiliśmy się na spacer z psami w bardzo tłoczne miejsce :diabloti: jaka Qwendzia wtedy była słodziasta malutka , puchata :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] czyżby podryw na słodkiego szczeniaka?:diabloti::lol!: [B]M&S[/B] napisałysmy w tym samym czasie. Quote
łamAga Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='M&S']Poderwał Cię na Tybetankę;)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']czyżby podryw na słodkiego szczeniaka?:diabloti::lol!: [B]M&S[/B] napisałysmy w tym samym czasie.[/QUOTE] dokładnie tak było , gdyby nie miał w miniaturce Qwendzi nawet bym "do niego" nie weszła :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='dOgLoV']dokładnie tak było , gdyby nie miał w miniaturce Qwendzi nawet bym "do niego" nie weszła :diabloti:[/QUOTE] doskonale rozumiem;) grono osób z którymi gadam ogranicza się do zwierzo-lubnych inaczej mam blokadę. Quote
łamAga Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='marta.k9080']doskonale rozumiem;) grono osób z którymi gadam ogranicza się do zwierzo-lubnych inaczej mam blokadę.[/QUOTE] a ja wtedy nie szukałam nikogo , chłopaka , faceta a już na pewno nie męża ale jakoś tak wyszło ;) Quote
Sonka95 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 O widzisz jakie branie miałaś :D I jak była randka czy jest wieczorkiem ? :cool3: Quote
Oscar Patric Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Idziemy z Darkiem do kawiarni,a jeszcze randki nie było,Julia też mówiła aby wzięła Oscarka ze sobą,abym była bezpieczna,ale to nie wchodzi na razie w grę.Jest zima,więc żadnych parasoli na dworze nie ma,a wiadomo psa wszędzie nie wpuszczą.Mam nadzieję że będzie ok,a Darek okaże się porządku. pozdrawiamy:) Quote
*Magda* Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Darek?? Wczoraj była mowa o Wojtku :hmmmm: Quote
Guest wolfheart Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='magdabroy']Darek?? Wczoraj była mowa o Wojtku :hmmmm:[/QUOTE] no właśnie...Zmieniłaś zdanie w ostatniej chwili?:evil_lol: Quote
M&S Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='marta.k9080']no właśnie...Zmieniłaś zdanie w ostatniej chwili?:evil_lol:[/QUOTE] O to samo chciałam zapytać;) Quote
Oscar Patric Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 i już po,nie nadajemy na tych samych falach,jednym słowem Patafin:angryy: Quote
M&S Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='unikatowydiament']i już po,nie nadajemy na tych samych falach,jednym słowem Patafin:angryy:[/QUOTE] Kij mu w oko;) Quote
Guest wolfheart Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='M&S']Kij mu w oko;)[/QUOTE] to ode mnie jeszcze w drugie...:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 [quote name='M&S']Kij mu w oko;)[/QUOTE] pewnie,jestem ciekawa na ilu jeszcze trafię na takich patafianów,zanim trafi mi się jakiś normalny:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ojej szkoda. Ale to nie ostatni facet na tej planecie. Znajdziesz swoją drugą połówkę ;) Quote
Oscar Patric Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 [quote name='Ty$ka']Ojej szkoda. Ale to nie ostatni facet na tej planecie. Znajdziesz swoją drugą połówkę ;)[/QUOTE] może tak,a mi się wydawał taki sympatyczny ciepły,a wyszła dupa Quote
M&S Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='unikatowydiament']pewnie,jestem ciekawa na ilu jeszcze trafię na takich patafianów,zanim trafi mi się jakiś normalny:evil_lol:[/QUOTE] Może być trochę mądrych inaczej;) Quote
Oscar Patric Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 [quote name='M&S']Może być trochę mądrych inaczej;)[/QUOTE] i tego się właśnie obawiam miłego wieczorku łapka od Księciunia:) idę wziąść gorącą kąpiel,a potem jeszcze herbatka i do łózia,wymarzłam okropnie dobranoc:) Quote
phase Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Oj no, oj no, ale to na pewno nie ostatni. ;) Quote
Recommended Posts