Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ja Sebastiana też poznałam w necie i na pierwsze spotkanie umówiliśmy się na spacer z psami w bardzo tłoczne miejsce :diabloti: jaka Qwendzia wtedy była słodziasta malutka , puchata :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

czyżby podryw na słodkiego szczeniaka?:diabloti::lol!:

[B]M&S[/B]
napisałysmy w tym samym czasie.

Posted

[quote name='M&S']Poderwał Cię na Tybetankę;)[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']czyżby podryw na słodkiego szczeniaka?:diabloti::lol!:

[B]M&S[/B]
napisałysmy w tym samym czasie.[/QUOTE]

dokładnie tak było , gdyby nie miał w miniaturce Qwendzi nawet bym "do niego" nie weszła :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']dokładnie tak było , gdyby nie miał w miniaturce Qwendzi nawet bym "do niego" nie weszła :diabloti:[/QUOTE]

doskonale rozumiem;) grono osób z którymi gadam ogranicza się do zwierzo-lubnych inaczej mam blokadę.

Posted

[quote name='marta.k9080']doskonale rozumiem;) grono osób z którymi gadam ogranicza się do zwierzo-lubnych inaczej mam blokadę.[/QUOTE]

a ja wtedy nie szukałam nikogo , chłopaka , faceta a już na pewno nie męża ale jakoś tak wyszło ;)

Posted

Idziemy z Darkiem do kawiarni,a jeszcze randki nie było,Julia też mówiła aby wzięła Oscarka ze sobą,abym była bezpieczna,ale to nie wchodzi na razie w grę.Jest zima,więc żadnych parasoli na dworze nie ma,a wiadomo psa wszędzie nie wpuszczą.Mam nadzieję że będzie ok,a Darek okaże się porządku.

pozdrawiamy:)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Darek?? Wczoraj była mowa o Wojtku :hmmmm:[/QUOTE]

no właśnie...Zmieniłaś zdanie w ostatniej chwili?:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='M&S']Kij mu w oko;)[/QUOTE]

to ode mnie jeszcze w drugie...:evil_lol:

Posted

[quote name='unikatowydiament']pewnie,jestem ciekawa na ilu jeszcze trafię na takich patafianów,zanim trafi mi się jakiś normalny:evil_lol:[/QUOTE]

Może być trochę mądrych inaczej;)

Posted

[quote name='M&S']Może być trochę mądrych inaczej;)[/QUOTE]
i tego się właśnie obawiam
miłego wieczorku łapka od Księciunia:)
idę wziąść gorącą kąpiel,a potem jeszcze herbatka i do łózia,wymarzłam okropnie

dobranoc:)