Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki Moniko,wiem że rozwód po 32 latach jest do d...y,ale są też pozytywne strony,mama ma już w końcu święty spokój,nikt nie znęca się nad nią psychicznie i fizycznie,po rozwodzie,trzeba będzie jeszcze starego wymeldować,i będzie w końcu ok

a Oscar nie jest taki nieduży,w porównaniu do samców swojej rasy,przy nich wygląda jak gówniarz:lol:

Posted

[quote name='unikatowydiament']dzięki Moniko,wiem że rozwód po 32 latach jest do d...y,ale są też pozytywne strony,mama ma już w końcu święty spokój,nikt nie znęca się nad nią psychicznie i fizycznie,po rozwodzie,trzeba będzie jeszcze starego wymeldować,i będzie w końcu ok
[/QUOTE]
to trzymam kciuki zeby wszystko udało sie zalatwić jak najszybciej

Guest wolfheart
Posted

[url]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/a_zpsc31c0b56.jpg[/url]
jaki bystrzak na tym zdjęciu

a za Twoją mamę trzymam kciuki

Posted

witamy:)

Ledwo wczoraj spadł śnieg,a na ulicach i chodnikach ślizgawica:placz:,i oczywiście ani nikt nie posybie ani solarka nie jeździ:angryy:,będę musiała napisać do Rybnickich służb komunalnych,może oni się wezmą do roboty.Rodzice są już po rozwodzie,ojciec twierdzi że się wymeldował,ale musimy same to sprawdzić,brat też był na sprawie.

Posted

[quote name='Ty$ka']Hej :)
Cieszę się, że już po rozwodzie - możecie w końcu odetchnąć :)

U nas też śniegu duuuużo ;P[/QUOTE]

niby tak,okropnie to przeżyłam,dostałam takiej migreny i bólu brzucha,myślałam że zwariuje,teraz jest mi ciutkę lepiej,muszę się przyzwyczaić,nie mogę na razie o tym z mamą porozmawiać,aby jej nie denerwować i nie gnębić,widzę że sama źle się czuje

Posted

[quote name='Ty$ka']Teraz będzie tylko coraz lepiej. :) Trzymajcie się.[/QUOTE]

pewnie masz rację,ale na razie dla mnie to za szybko,cieszę sie ogromnie że terwa mam Oscarka przy sobie,mogłam się wygadac do woli,a jego reakcja była najlepsza ziewnoł sobie i poszedł spać:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Cieszę się że juz macie to za sobą :)

teraz bedzie tylko lepiej ;)[/QUOTE]

najbardziej z rozwodu cieszy się Miśka,Ona jest do tego tak pozytywnie nastawiona,cieszy się że nigdy już ojca nie zobaczy,że w domu jest święty spokój,dla brata też jest ok

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']Teraz to musi być coraz lepiej :loveu:[/QUOTE]

innej opcji nie ma:p

Posted

hejka:)

Wypłakałam całą noc,dzisiaj czuję się koszmarnie,w pracy wszystko robiłam jak robot,dopiero spacer z Oscarkiem mnie uspokoił,upiekłam Nam łopatkę,podam z ryżem i warzywami,a niech ten zbój ma jak najlepiej.U Nas znowu pada śnieg,a rano mieliśmy -10 stopni.Jak tylko będę mieć wolny dzień,jedziemy z mamcią,sprawdzić czy naprawdę mój ojciec się wymeldował,lepiej dmuchać na zimne,niż później mieć jakieś problemy.

Guest wolfheart
Posted

:glaszcze::calus:och Oscarki,teraz już będzie wszystko dobrze