Oscar Patric Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 dzięki Moniko,wiem że rozwód po 32 latach jest do d...y,ale są też pozytywne strony,mama ma już w końcu święty spokój,nikt nie znęca się nad nią psychicznie i fizycznie,po rozwodzie,trzeba będzie jeszcze starego wymeldować,i będzie w końcu ok a Oscar nie jest taki nieduży,w porównaniu do samców swojej rasy,przy nich wygląda jak gówniarz:lol: Quote
monia&nero Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='unikatowydiament']dzięki Moniko,wiem że rozwód po 32 latach jest do d...y,ale są też pozytywne strony,mama ma już w końcu święty spokój,nikt nie znęca się nad nią psychicznie i fizycznie,po rozwodzie,trzeba będzie jeszcze starego wymeldować,i będzie w końcu ok [/QUOTE] to trzymam kciuki zeby wszystko udało sie zalatwić jak najszybciej Quote
Oscar Patric Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='monia&nero']to trzymam kciuki zeby wszystko udało sie zalatwić jak najszybciej[/QUOTE] nie będę dziękować aby nie zapeszyć Quote
Guest wolfheart Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [url]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/a_zpsc31c0b56.jpg[/url] jaki bystrzak na tym zdjęciu a za Twoją mamę trzymam kciuki Quote
Sonka95 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Jak pozuje model :loveu: [url]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/d_zpsf4c2631f.jpg[/url] Quote
Klaudia&Aza Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Trzymam kciuki za twoją mamę i za ciebie, oby wszystko się udało :calus: Quote
Oscar Patric Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 witamy:) Ledwo wczoraj spadł śnieg,a na ulicach i chodnikach ślizgawica:placz:,i oczywiście ani nikt nie posybie ani solarka nie jeździ:angryy:,będę musiała napisać do Rybnickich służb komunalnych,może oni się wezmą do roboty.Rodzice są już po rozwodzie,ojciec twierdzi że się wymeldował,ale musimy same to sprawdzić,brat też był na sprawie. Quote
Ty$ka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Hej :) Cieszę się, że już po rozwodzie - możecie w końcu odetchnąć :) U nas też śniegu duuuużo ;P Quote
Oscar Patric Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='Ty$ka']Hej :) Cieszę się, że już po rozwodzie - możecie w końcu odetchnąć :) U nas też śniegu duuuużo ;P[/QUOTE] niby tak,okropnie to przeżyłam,dostałam takiej migreny i bólu brzucha,myślałam że zwariuje,teraz jest mi ciutkę lepiej,muszę się przyzwyczaić,nie mogę na razie o tym z mamą porozmawiać,aby jej nie denerwować i nie gnębić,widzę że sama źle się czuje Quote
Ty$ka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Teraz będzie tylko coraz lepiej. :) Trzymajcie się. Quote
Oscar Patric Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='Ty$ka']Teraz będzie tylko coraz lepiej. :) Trzymajcie się.[/QUOTE] pewnie masz rację,ale na razie dla mnie to za szybko,cieszę sie ogromnie że terwa mam Oscarka przy sobie,mogłam się wygadac do woli,a jego reakcja była najlepsza ziewnoł sobie i poszedł spać:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Cieszę się że juz macie to za sobą :) teraz bedzie tylko lepiej ;) Quote
Oscar Patric Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='dOgLoV']Cieszę się że juz macie to za sobą :) teraz bedzie tylko lepiej ;)[/QUOTE] najbardziej z rozwodu cieszy się Miśka,Ona jest do tego tak pozytywnie nastawiona,cieszy się że nigdy już ojca nie zobaczy,że w domu jest święty spokój,dla brata też jest ok Quote
Besti Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 I widzisz, niepotrzebne było tyle stresu:) Najważniejsze za Wami, teraz już będzie lepiej, trzymacje się razem:) Quote
Guest CAM Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Oscar,ale z ciebie słodki psiak :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='Sonka95']Teraz to musi być coraz lepiej :loveu:[/QUOTE] innej opcji nie ma:p Quote
monia&nero Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Cieszę się, że najgorsze już za Wami! Teraz już tylko dobre i wspaniałe chwile :multi: Quote
Oscar Patric Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 hejka:) Wypłakałam całą noc,dzisiaj czuję się koszmarnie,w pracy wszystko robiłam jak robot,dopiero spacer z Oscarkiem mnie uspokoił,upiekłam Nam łopatkę,podam z ryżem i warzywami,a niech ten zbój ma jak najlepiej.U Nas znowu pada śnieg,a rano mieliśmy -10 stopni.Jak tylko będę mieć wolny dzień,jedziemy z mamcią,sprawdzić czy naprawdę mój ojciec się wymeldował,lepiej dmuchać na zimne,niż później mieć jakieś problemy. Quote
Guest wolfheart Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 :glaszcze::calus:och Oscarki,teraz już będzie wszystko dobrze Quote
Recommended Posts