Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hejka:)

Oscarek ma dwie obrożę,gdyby jedną z nich zerwał,to zostanie w razie czego druga,dzisiaj na spacerku Księciunio był bardzo grzeczny,pewnie dlatego że,nie było żadnego wroga:diabloti: ,całuski będą przekazane:)
miłego wieczorku:) :)

Posted

[quote name='unikatowydiament']hejka:)

Oscarek ma dwie obrożę,gdyby jedną z nich zerwał,to zostanie w razie czego druga,dzisiaj na spacerku Księciunio był bardzo grzeczny,pewnie dlatego że,nie było żadnego wroga:diabloti: ,całuski będą przekazane:)
miłego wieczorku:) :)[/QUOTE]

Hej :loveu:
To takich spacerów musi być więcej ;)

Posted

witamy się :)

Oscar dzisiaj zjadł jogurcik z żółtkiem,po 3 dniach głodówki,On mnie tym nie jedzeniem wykończy:angryy: ,dzisiaj idę na imprezkę urodzinową,Magduś chciałabym też Syneczka wzięła ze sobą,w końcu zdobyła się na odwagę i chce go poznać wraz z mężem.Powiedziała,że to głupie osądzać psa,jak się nigdy z tą rasą nie miało kontaktu.Nie chciałam przyjść,gorączki nie ma,ale katar i kaszel ,Magda tak nalegała,że w końcu musiałam ustąpić:lol: ,inaczej była gotowa nie robić żadnej imprezki,a wszystko jest już przyszykowane:eviltong:

pozdrawiamy cieplutko:)

Posted

hej,hej:)

Impreska super,a zamiast Magdy,honorowym gościem był oczywiście Synuś:eviltong: wszystkich przywitał jak potrafił najlepiej,rozdawał całuski na lewo i prawo,a potem jak to On domagał się głaskania po brzuszku:lol:,a następnie władował się na sofę i czekał na tort,ale wstrętna Pańcia nie dała:angryy:.Mąż Magdy aby to zrehabilitować Oscarkowi,dał mu kawał mięcha:eviltong:,bo Oscar też przecież musi świętować,jesteśmy mile u nich widziani.

Posted

[quote name='magdabroy']No to super :multi:[/QUOTE]

też jestem zadowolona,więc teraz jak zechcę wpaść do nich,to nie będzie żadnego problemu:cool3: i nie będę musiała niczego wymylać,tylko od razu wpadniemy w odwiedzini

Guest wolfheart
Posted

hejka Oscarki:lol:, a no dbaj o siebie,żeby Cię choróbsko nie położyło.:shake: