Oscar Patric Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='Mada95']ale głupie pytanie zadałam...no trudno.... Lejdi non stop buziaki rozdaje:evil_lol:[/QUOTE] Ja to lubię całuśne psiaki,ale muszę pamiętać że nie każdy,a Oscar jak wpadnie w amok całuskowy,to trudno go odciągnąć:lol: Quote
jamnicze Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Moja poprzednia jamniczka zawsze jak się witała próbowała nam dać całuska prosto w usta (czego nie było jej wolno), Sajducha jest jak to pierwotniak - bardzo powściągliwa w okazywaniu uczuć ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='unikatowydiament'][FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#800080]z wędrówki po lesie[/COLOR][/SIZE][/FONT]:) [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Oscar Patric/Zdjcie0220.jpg[/IMG] [/QUOTE] cześć, kocham takie roześmiane mordki :) słodziak z Oscara:) Quote
Alicja Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Pozdrawiam , w sobotę :hand: Nareszcie jest czym oddychać :) Quote
phase Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [B]unikatowydiament[/B] - kiedyś pisałaś o swojej przyjaciółce, jak jej zdrówko, lepiej? Quote
Oscar Patric Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 doberek sobotnio:) Aguś-Tereska chodzi do terapeuty,opiekuje się Adunią,namawiam ją też,aby zaczęła chodzić do klubu Amazonek,tam właśnie są takie kobiety jak Ona,na pewno u nich miałaby wsparcie,i pomoc,ale zobaczę czy uda mi się ją namówić. W nocy u Nas i wiało i lało,a teraz jest lżej,i lepiej się dycha,a Księciunio po długaśnum spacerku,śpi zadowolony:) Mizianki będą przekazane:) Quote
phase Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ale zostanie/ło wszystko wyleczone? Namawiam, namawiaj! :) Quote
*Magda* Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Doberek w słoneczną sobote ;) My dziś grillujemy, a Wy?? Quote
phase Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='magdabroy']Doberek w słoneczną sobote ;) My dziś grillujemy, a Wy??[/QUOTE] Oddajcie trochę tych promieni słonecznych. :eviltong: Miłego grillowania.:) Quote
Oscar Patric Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Aguś- guz został całkowicie usunięty(cała pierś musiała być usunięta,a na szczęście rak nigdzie więcej nie miał przerzutów) Magda- dzisiaj nie grillujemy,idziemy znowu z Anią na pizzę do Primy:) Wczoraj podczas spacerku do Oscarka doskoczyła mała suczka(Ja tak się wystraszyłam,że aż powietrza mi brakło,zakręciło mi się w głowie,i tak słabo mi się zrobiło,bo Ja widziałam,że Ona jest wielka w ułamku sekundy,i już najgorsze widziałam),na całe szczęście suka migiem odskoczyła i uciekła,a Księciunio był za bardzo zmęczony aby zaatakować. Quote
phase Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Przepraszam, że tak pytam, ale prawdopodobnie moja babcia ma także raka piersi (jeszcze rodzice mi nie powiedzieli dokładnie, bo nie chcą martwić, ale widzę i słyszę, że coś jest nie tak..) Ale mieliście dużo szczęścia, ufff... Miłego dzionka życzymy.:):) Quote
*Magda* Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='phase']Oddajcie trochę tych promieni słonecznych. :eviltong: Miłego grillowania.:)[/QUOTE] Nie oddam :eviltong: Dziękuję :) Quote
Oscar Patric Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 My akurat wróciliśmy z pizzeri Prima,super było,mam tylko jedną focię,było ciemno i nie za dużo światła,a Ania po grzeszyła i dała Oscarkowi i pizzę i lazanię a na deser lody:evil_lol:, no a Ja mam się nie gniewać,bo On tak patrzył się słodko na nią,a Ona nie mogła mu się oprzeć:eviltong: na pożegnanie Oscar podał łapkę i buziaczki dla Ani:) kolorowych snów i łapka od Księciunia:) Quote
Oscar Patric Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 Aga- jak ma się stwierdzonego raka,i lekarz każe iść na operację usunięcia piersi,to trzeba iść,a nie odkładać i odwlekać jak się da najdłużej,bo przeważnie w tedy rak przerzuca się na inne organy,ale przy nim jest tak,jak rak nie jest duży,to lekarze go leczą bez operacyjnie,jak już będziesz wiedzieć jak tam u Babci,to napisz Kochana wczorajsza fotka tylko jedna z pizzeri Prima:) [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Oscar%20Patric/DSC01715.jpg[/IMG] Quote
Buszki Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Smaka mi narobiłaś,też bym pizzę zjadła... Quote
Oscar Patric Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 [quote name='Buszki']Smaka mi narobiłaś,też bym pizzę zjadła...[/QUOTE] to albo zrób sama,albo też idź do pizzeri:) Quote
Recommended Posts