Aneta_M Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='phase']Pięęęęęękneee http://i728.photobucket.com/albums/ww286/MintuSsek/NATALCIA/KopiaDSCF4070.jpg :loveu::loveu::loveu: Bajerkowi ładnie w tej żółtej obróżce; masz za...isty kolor włosów!! Strasznie mi się podoba. :) pzdr. Hej, dawno ''się nie widziałyśmy'', ostatnio nie zaglądam na fora, ale Zybi mnie zmotywował i chcąc nie chcąc ostatnio tu jestem :P Co do moich włosów, są zaje..fajne po farbowaniu, ale kolor niestety szybko się zmywa :P Quote
phase Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Aneta_M']Hej, dawno ''się nie widziałyśmy'', ostatnio nie zaglądam na fora, ale Zybi mnie zmotywował i chcąc nie chcąc ostatnio tu jestem :P Co do moich włosów, są zaje..fajne po farbowaniu, ale kolor niestety szybko się zmywa :P[/QUOTE] No Ty zaniedbujesz tutaj nas :mad: Na niebieskim siedzę często ale tylko by zobaczyć te bidy czekające na dom, nie udzielam się, dlatego Zybiego od razu skojarzyłam stamtąd. Odważna widać jesteś. :) Quote
Aneta_M Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 [quote name='phase']No Ty zaniedbujesz tutaj nas :mad: Na niebieskim siedzę często ale tylko by zobaczyć te bidy czekające na dom, nie udzielam się, dlatego Zybiego od razu skojarzyłam stamtąd. Odważna widać jesteś. :)[/QUOTE] Ostatnio od dłuższego czasu brakuje mi czasu na fora, gdyby dobra trwała 48h to może bym zdążyła wszystko ogarnąć, ale niestety tak nie jest . Quote
Recommended Posts