Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

,,Kupa'' chłopaka :) Ładniutki ,lubię amstaffki,pitt bulle i wszystkie TTB . On bardzo przypomina amstaffa ,a z czym jest zmieszany to kompletnie nie wiem.Pozdrawiamy i zapraszamy do nas!

• 2 weeks later...
Posted

Jako że mam problemy ze edytowaniem poprzedniego postu napisze w nowym, że na poprzedniej stronie również są nowe zdjęcia, bardzo fajne więc warto zobaczyć;)

Posted

Iza ludzie byli, tylko to jest bardzo wielki zalew i kazdy znajdzie sobie miejsce;) My jako że byliśmy z psem odeszliśmy sobie dalej żeby mieć spokój;) To jest zalew w Gródku.

Posted

tak woda jest czysta ludzie normalnie się kąpią. Jest nawet oddzielony kawałek plaży z ratownikiem:)

Jeszcze jedno zdjęcie, tym razem z maja z PBS w Wasilkowie;)

Posted

[quote name='Aneta_M']tak woda jest czysta ludzie normalnie się kąpią. Jest nawet oddzielony kawałek plaży z ratownikiem:)

Jeszcze jedno zdjęcie, tym razem z maja z PBS w Wasilkowie;)
http://i37.tinypic.com/2nhqh7a.jpg]

Super, nawet nie wiedziałam, że tam jakiś zalew jest.

Ja na pit bull show byłakm w tamtym roku, ale to jednak nie moje klimaty ;)

Posted

Iza. napisał(a):
Super, nawet nie wiedziałam, że tam jakiś zalew jest.

Jest jest zalew i to jaki fajny. Polecam to miejsce:) Jak się tam wybierzesz na pewno nie pożałujesz;)

Posted

Aneta_M napisał(a):
Jest jest zalew i to jaki fajny. Polecam to miejsce:) Jak się tam wybierzesz na pewno nie pożałujesz;)

Jak tylko sobie znajdę kierowce to pojedziemy, bo to jednak kawałek drogi ode mnie ;)

• 1 year later...
Posted

Witamy po długiej przerwie!
U nas dużo się pozmieniało, bowiem pojawił się u nas dzidziuś i od roku Bajer pełni rolę brata dla mojej córci Natalki;)
Bajer w roli niani spisuje się rewelacyjnie, jestem z niego mega dumna:multi:

Zrobiłam w galerii małe porządki, usunęłam część starych zdjęć, ponieważ wrzucałam wszystko bez składu i ładu;P A teraz czas na nowe fotki:) :