agrazka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Saba ma się dobrze, to bardzo kochana sunia, była na wakacjach nad morzem. Bardzo się pilnowała, zawsze była pierwsza w samochodzie ale już nikt nigdy jej nie zostawi Quote
zachary Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Boskie zdjęcia, dające nadzieję i przywracające sens w działania dobrych, normalnych ludzi.... Saba - piękna i fajnie się bawi z kropkowanym kumplem... Quote
agrazka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 to jej młodsza siostra :) Gabi, one zawsze i wszystko razem :) Quote
MARCHEWA Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 Kochani, większość z Was znała Basię-Horacy Dwa z tego wątku i z dogomanii oraz miau, Basia uratowała nie tylko Sabę,ale wiele innych istnień. Prowadziła również DT. Niestety,Basia zmarła 16-tego maja, po ciężkiej walce z rakiem. Zapalmy jej światełko [*] Quote
agrazka Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Żegnaj Basiu, tu będzie Cię bardzo brakować, a tam masz czworonożnych przyjaciół. Wyrazy współczucia rodzinie. Quote
MARCHEWA Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Do schroniska właśnie trafiła suka z córką i synem,matka i mała to kopia Sabci,zobaczcie,a maluch jest identyczny jak Grafit: Quote
agrazka Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 weszłam na ten wątek Saby i niepotrzebnie, Saba odeszła po ciężkiej walce z nowotworem (chłoniak). Basiu opiekuj się tam moja sunią jak najlepiej. Saba była idealnym psem, do końca, to wielkie szczęście, że była w moim życiu. Tak bardzo smutno, ryczę jak bóbr, kochałam ją bardzo, za krótko... https://www.facebook.com/SabaGabi/ Quote
Recommended Posts