Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='LAZY']Słodziakowe!!! Oj bierz charakternego psiaka,przynejmniej nie będę sama:eviltong:[/quote]

A ja wam powiem że wole takie ciepło kluchy a nie charakterkowe :diabloti:

Posted

Muszę wam powiedzieć, że sama chciałam swojego psiaka nazwać scooby po tym słynnym bajkowym dogu, stwiierdziłam, że będzie kolorystycznie do mojego Cerberka to pasowało, ale ktoś rzucił imie Cerber i tak zostało. A jeśli chodzi o charakter to ja bym proponowała opanowanego, inteligentnego i przytulińskiego psiaka. Ja uwielbiam kiedy psiak robi maślane oczka i się non stop chce przytulać. No a przede wszystkich, żeby jak wyrośnie chciał się bawić i zachowywał się jak szczeniak. Mój te cechy posida jak na kundelka, ale denerwuje mnie tylko kiedy przychodzi okres kiedy suki dostają cieczki i Cerber nic nie robi na dworku tylko wącha i liże ziemie :/ No cóż nie mogę się doczekać kiedy będziesz miała psiaka :D

Zapraszam do siebie na nowe focie :)
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26591"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26591[/URL]

Posted

juz wpadal ogladac Cerberka...

poza tym to musze sie uczyc a tak bardzo mi sie nie chce..a egzamin juz za tydzien..do tego profesor powiedzial zeby nawet na 1 termin nnie przychodzic bo on ubija wszystkich dla zasady..no ale ja sprobuje..

poza tym jeszcze to od 3 dni nie dziala moj blog..wogole caly portal aldo.pl nie dziala..oby im sie to wszystko naprawilo..mozliwe zeby mieli awarie?
na blogu pisalam od poczatku od narodzin szczeniaczka co i jak sie dzieje a teraz nie dziala...:( jak myslicie czemu?

Posted

[B]jo-jo[/B] czyli moj blog stracony? czy naprawia moze i kiedys jeszcze moj blogasek wroci? :( chcialam tam pisac o maluszku,o postepach w szkoleniu itp..taki pamietnik..i kapa :(

Posted

Nie no nie przejmuj się, nawet dogomanii czasami serwer pada, zazwyczaj to z przeciążenia danymi bądź tutaj użytkownikami (przecież tu dziennie setki osób się przewijają ;-))

Tak więc jak naprawią to wszystko powinno chodzić ;-)

Posted

no tak..ale juz nie dziala jakies dobre 3 dni :( a ja bede miala zaleglosci w opowiesciach o maluchach..do tego maila nie mam zeby sie skontaktowac z nimi...

Posted

Ja też wole psy w stylu "ciepłe kluchy" ale zawsze człowiek chciałby mieć coś innego niż ma :lol: Moje wariatki na pewno nie są "ciepłymi kluchami" chociaż czasem tez im się zdarzy :loveu: ale zazwyczaj wszędzie ich pełno :loveu:

Posted

inaczej jest jesli chce sie miec psa do kochania a inaczej jesli ma sie na mysli moze kiedys jakies prace albo field triale :) chcialabym kiedys zeby moj pies przeszedl te proby dla retrieverow..a tam potrzebny jest charakterek a nie taki pies ktoremu nie bedzie sie chcialo przyniesc aportu :)

Posted

Moj pieszczoszek 23 kwietnia skonczyl 3 latka. Jego mama to Unita-Amel Vigo, a tata Loresho Jubilees Brick Herbu Zadora
Mialam przerwe w dogo:placz:Teraz witam sie serdecznie:lol::lol:

Posted

[B]Vogue [/B]zapraszam cie do wklejenia zdjec do rertireverowej galerii w grupie VIII

wyslalam do hodowcy prosbe o zdjecia..ciekawe kiedy je dostane :)

Posted

Checi mam,sprzet niby tez, ale z reszta problem. Dla mnie to wszystko czarna magia:placz::placz: Musza mnie najpierw synkowie poduczyc:oops::oops:

Posted

[B]Vogue[/B] to ty zrob zdjecia ..jak je juz zrobisz to ja ci podam mojego maila i potem ja je wkleje do galerii...czy wystawiasz swoja czekoladke? jak sie nazywa?