Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='milena182'][B]ale masz fajowo ze mozesz tak isc do kolerzanek z psiakiem i impre zrobic:diabloti:[/B][/quote]

ale to było dogomaniackie spotkanie!! Z Sotą36 i Zuzolandią, a Kreon został w domu, więc to nie do końca tak jak piszesz, że impreza z koleżankami ;)

Posted

[quote name='eria']ale to było dogomaniackie spotkanie!! Z Sotą36 i Zuzolandią, a Kreon został w domu, więc to nie do końca tak jak piszesz, że impreza z koleżankami ;)[/quote] no tak - tym bardziej, ze jedna z "kolezanek" to ...nauczyciel...hihihi

Posted

[quote name='malawaszka']:klacz: jejcia jejcia i tu takie fajne spacerkowe fotki :klacz: udał nam się ten listopad spacerowo i pogodowo :multi:[/quote]
i towarzysko!

Posted

[quote name='sota36']i towarzysko![/quote]

no potwierdzam, towarzystwo doborowe, choć nie poznałam za bardzo właścicieli Kody, ale z Jolą , Darkiem, Iną i Adim trzeba się spotkać znowu;)

Posted

[quote name='eria']no potwierdzam, towarzystwo doborowe, choć nie poznałam za bardzo właścicieli Kody, ale z Jolą , Darkiem, Iną i Adim trzeba się spotkać znowu;)[/quote] dziolcha - dobrze godosz!!!!! ps mlodo a tako mundro :)

Posted

[COLOR=Teal][I][B]Hejka .....dobrze godo .....trza dziolsze naloc ......winko.....
Ciesze sie ze jestes ANIU zadowolon a.......a fotki z Foxi na czele .....piekne .....
Buziaczki....
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='eria']

[IMG]http://images1.fotosik.pl/277/e445927f8d51f11f.jpg[/IMG]

[/quote]

Dzień doberek:lol:

Ale tu u was briardowato:loveu:
Foxia=wielki pies w niewielkim ciałku:cool3:
Widze, że spotkanie udane, tylko pozazdrościć;)

Kochane szczurzydełko:)

Posted

[quote name='Dobcia']Dzień doberek:lol:
Foxia=wielki pies w niewielkim ciałku:cool3:
[/quote]

DOKŁADNIE !! Nic dodać nic ująć, to jest zdanie które najlepiej ją opisuje. Foxi zupełnie nie ma jakiegoś kompleksu, że ona jest mniejsza, ona ma silny charakterek !! :loveu:

Posted

[quote name='eria']Jola, jo ci gwizdna !!! i tak cie kochom[/quote]
Ty mi lepij ni gwizdej, ino "artystycznie" podzialej! Samas godala, ze jest kupa zdjynciow!! Jo Cie byda molestowac, tak dlugo az doopka ruszysz i pokozesz mi jak te banerki sie robi!!!!

Posted

o jasny gwint, uciekać kto może !! Wizytacja moda !!!!:evil_lol:
Joluś - wirtualnie to jo cię nie naucza banerków robić, poza tym dopiero co dostałaś nowy komplecik, i świąteczny banerek już masz, więc se trochę poczekasz bo ja narazie nie mam weny, właśnie próbowałam coś dla siebie zrobić i mi wyszło takie byle co :
[IMG]http://images2.fotosik.pl/269/cc958d6c4eca6b01.jpg[/IMG]
o kurcze Kreoś puścił bąka......tfu....
Aha, Jola, a poczytałas sobie jak to było z Foxi?

Posted

Foxi by była nieszczęśliwa gdybyśmy samotnie cały czas chodzili na spacery, ona jest wniebowzięta jak ma kontakt z psami.
Joluś - nie ma.

Posted

ładnie mi w gumeczce, prawda ?? :evil_lol:
[IMG]http://images4.fotosik.pl/226/e41f575d9b03d99f.jpg[/IMG]
a tak naprawdę ; pańcia weź zdejmij to ze mnie!