eria Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Nie wiem nic. U weta przestała kuleć. Przy dotykaniu czegokolwiek był straszny lament więc po odgłosach nie dało się poznać czy ją ta łapka boli. Jak do piątku nie przestanie to pewnie trzeba będzie zdjęcie robić :shake: Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 to moze jesli u weta nie kulala to nie jest nic groznego? Quote
eria Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 to napewno nie jest nic groźnego, bo by się inaczej zachowywała - ten pies to jest jeden wielki żywioł - ona by tylko biegała, skakała i szalała. A gdyby to byklo coś poważnego to podejrzewam, że ledwo by chodziła. Ale skoro kuleje to trzeba dociec dlaczego i wyleczyć, nawet gdy kuleje tylko lekko, no ale już jednak 3 dni. Quote
wiq Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 hej! lapka przejdzie:) a gammolen polecam! Quote
haska_12 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/1214/tnp1010107mp7.jpg[/IMG] wyścigi psów :cool3: hmm.. oczywiście.. jak zwykle Foxi wygrała ;););) Quote
zuzolandia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [COLOR=Purple][I][B]No kochaniutka ...lecz Foxi lapeczke bo w sobote spacerek sie szykuje ...I Gutek bedzie ...i moze Koda ...;-)....po spacerku kielbaska na ognisku ....;-) i cosik mocniejszego ;-).... tylko proscie o pogode ...[/B][/I][/COLOR] Quote
Dobcia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='eria'] [IMG]http://img221.imageshack.us/img221/7189/tnp1010152xq8.jpg[/IMG] [/quote] Śliczna para:) Spryciula jedna;) No tak, jak nie lubi weta, to ze strachu mogło jej nagle "przejść"... Ale w końcu ty ją znasz najlepiej, jak mówisz że nic poważnego, to na pewno jej przejdzie;) Quote
eria Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 o której ten spacerek ??po tym czymś mocniejszym muszę dojechać do domu :evil_lol: i spacerek za długi tez być nie może bo umrę bez Kreosia:cool1: Myślę że z łapką będzie dobrze do soboty ;) Quote
eria Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 bo ja nie chcę na długo Kreona samego zostawiać.....kurde czemu ten Gutek jest chłop.... Quote
sota36 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='eria']bo ja nie chcę na długo Kreona samego zostawiać.....kurde czemu ten Gutek jest chłop....[/quote] Dlatego, ze ma pod ogonkiem dwa bimbalki! A jakby to nie byl facet, to nie interesowalby sie Zuza, a jak nie interesowalby sie Zuza, to jak bym ich nie znala! A jak bym ich nie znala to bym o Tobie nic nie wiedzialo! Jasne? Wiec dziekuj za te jego bimbaly! Quote
Teklunia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 hej hej :) czytałam że panienka symuluje :lol: też tak czasem robiłam w dziecięcych czasach, jak się chciałam wykręcić o dczagoś ;) Quote
eria Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 aleś wymyśliła !!!!:cool1: czekaj jak się Guciowi Foxi spodoba, czekaj :lol: Quote
zuzolandia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [COLOR=Purple][I][B]Spacerek cosik kolo 14 - chyba ...dam jeszcze znac bo w sumie to nie wiem o ktorej przyjada Gutkowe bimbaly heeheh ;-)[/B][/I][/COLOR] Quote
sota36 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 No ja tez nie wiem, bo sie kurde dzis dowiedzialam, ze jest mozliwisc siedzenia w szkole do 14. Mam nadziej, ze jednak nie... Quote
eria Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 no to nawet dobra pora, wybiegam najpierw Kreona a potem jakoś po cichu się wymknę z Foxi :roll: pierwszy raz właściwie zostanie tak całkiem sam w domu, bo babcia wylądowała w szpitalu.Ale myslę że to duża różnica dla niego nie jest... a jak gutkowej nie pasuje sobota, to może niedziela lepiej co?? Quote
sota36 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 zobaczymy w piatek,bo darek konczy ponad miesieczne zwolnienie lekarskie i jesli okulista da mu jeszcze pare dni to moze byc sobota albo i niedziela. Bo jesli bedzie musialisc wreszcie do pracy, to tylko niedziele! Quote
zuzolandia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [COLOR=Purple][I][B]Ja sie dostosuje ... ;-)...... czy sobota czy niedziela ...wsio rawno ;-)[/B][/I][/COLOR] Quote
eria Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Zobaczcie jak cudnie [B]APSA[/B] narysowała Foxi :loveu: :loveu: :loveu: [IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/grafika/Foxi_m.jpg[/IMG] Chyba mi niestety sobota odpadnie - mama ma zamiar przyjść na wizytację :cool1: o 16, więc 14 to za późno. To może w sobotę spotka się tylko Zuzia z Gutkiem. A ja zapraszam Inę z Zuzą na niedzielę na spacerek do nas, przed południem, przynajmniej będę mogła zabrać Kreona. Foxi już w ogóle nie kuleje :multi: jutro tylko do kontroli. Quote
furciaczek Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Sliczniy ten rysunek:loveu: hehe posune sie do stwierdzeniaze Foxi nawet tu lepiej wyszla niz na zdieciach, przynajmniej czysta jest :eviltong: i ciesze sie ze z lapka juz lepiej :) Quote
eria Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [quote name='furciaczek']Sliczniy ten rysunek:loveu: hehe posune sie do stwierdzeniaze Foxi nawet tu lepiej wyszla niz na zdieciach, przynajmniej czysta jest :eviltong: i ciesze sie ze z lapka juz lepiej :)[/quote] no to prawda ze Foxi jest brudas, na dworze tak tego jeszcze nie widać, wydaje się biała. No ale jak jest taka pogoda jaka jest, u nas przeorali pole, ona w tym biega to potem brudna no... [IMG]http://img141.imageshack.us/img141/6317/tn140fy8.jpg[/IMG] [IMG]http://img101.imageshack.us/img101/3963/tn139tu6.jpg[/IMG] Quote
furciaczek Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 a myslalam ze moj pies sie brudzi:crazyeye: nawet niechce myslec co bedzie jak przyjda dlugie deszczowe dni:shake: ale to masz z nia przechlapane... ale to ze jest taka utytlana nieznaczy ze nie jest piekna:loveu: sloza jej chyba te kapiele blotne:evil_lol: Quote
Pianka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ale śliczny rysunek. Ktos tu ma talent:cool3: Quote
sota36 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='eria'] To może w sobotę spotka się tylko Zuzia z Gutkiem. A ja zapraszam Inę z Zuzą na niedzielę na spacerek do nas, przed południem, przynajmniej będę mogła zabrać Kreona. [/quote][SIZE=4][B][COLOR=Purple] WIDZISZ GUCIENKU - NIE CHCA NAS ;(:(:([/COLOR][/B][/SIZE] Quote
eria Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Nie że Was nie chcą , ale w sobotę nie będę mogła. I w ogóle mam stres że Kreon będzie kilka godzin szczekać:shake: Quote
Recommended Posts